Ju mund të kontaktoni me ne çdo ditë

Kontakti

  • Për t´u interesuar lidhur me format e bashkëpunimit, pyetje lidhur me produktet dhe punën tonë në përgjithësi, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.
  • UNI NË VETERNIK
  • +377 45 30 30 80
  • UNI NË RR. NAZIM GAFURRI
  • +386 49 930 927
  • UNI NË BULEVARDIN BILL CLINTON
  • +386 49 930 926
  • BLERJET ONLINE
  • +377 45 30 30 80 (Viber & WhatsApp)