Gjithsej 34 produkte

Krahaso QUICK SHOP
ARDELL LASHTITE ADHESIVE DARK ...
65059 3.09€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD STICK PRIMER 14ml | PARA-B...
039013718206 7.99€
Përgatit thonin për mbështetje maksimale E dizajnuar për të depërtuar në të gjitha shtresat e pllakës së thonjve Nevojshme për të dehidratuar thonjtë
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL DELUXE PAC...
074764689405 7.99€
Ngjitës i qerpikeve numër #1 në botë dhe qerpikët më të mirë në botë në dispozicion për herë të parë së bashku! Paketa Deluxe është një set çift profesional  i qerpikave të rreme Ardell dhe ngjitës DUO. Aplikoni qerpikët si një pro.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL DELUXE PAC...
074764689474 7.49€
Qerpikë Ardell Deluxe jan një set profesional i qerpikave që përfshin një aplikues të ri të butë në prekje për të rregulluar dhe aplikuar me lehtësi qerpikët.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL MAGNETIC L...
074764679529 10.59€
Lehtë për t’u përdorur · Ngjitësi jo i nevojshëm · Ripërdoren 4 magnete të vogla të sigurta nga fillimi në fund për një përshtatje të qëndrueshme Qerpiku i sipërm dhe i poshtëm mbyllen së bashku 100% e flokëve të njeriut Qerpikët Iconic Demi Wispie style; kënde të brendshëme më të shkurtër dhe qoshet e jashtme më të gjatë. Extra Volum
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL MEGA FLARE...
074764652812 4.39€
Qerpikët individuale të Ardell Mega Flare në Long Black janë pa nyje. Këto mega qerpik permbajn më shumë qime për grumbull për një pamje intensive, voluminoze pasi të janë vendosur. Nëse doni të krijoni një pamje unike që ju dallon nga turma, këto qerpik janë për ju. Çdo kuti përmban 56 qerpik individual Ardell Mega Flare.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL MEGA FLARE...
074764652805 4.39€
Qerpikët individuale të Ardell Mega Flare në Medium Black janë pa nyje. Këto mega qerpik permbajn më shumë qime për grumbull për një pamje intensive, voluminoze pasi të janë vendosur. Nëse doni të krijoni një pamje unike që ju dallon nga turma, këto qerpik janë për ju. Çdo kuti përmban 56 qerpik individual Ardell Mega Flare.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL MEGA FLARE...
074764652799 4.39€
Qerpikët individuale të Ardell Mega Flare në Short Black janë pa nyje. Këto mega qerpik permbajn më shumë qime për grumbull për një pamje intensive, voluminoze pasi të janë vendosur. Nëse doni të krijoni një pamje unike që ju dallon nga turma, këto qerpik janë për ju. Çdo kuti përmban 56 qerpik individual Ardell Mega Flare.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL INDIVIDUAL...
074764650542 3.09€
Qerpikët Ardell Professional Individual janë shumë të mira për të bërë stilin tuaj personal. Shtoni shumë për vëllim ose shtoni pak për të mbushur boshllëqet. Fijet e qerpikëve janë ideale për të gjetur stilin tuaj dhe për të bërë një përvojë të vërtetë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL INDIVIDUAL...
074764650528 3.09€
Qerpikët Ardell Professional Individual janë shumë të mira për të bërë stilin tuaj personal. Shtoni shumë për vëllim ose shtoni pak për të mbushur boshllëqet. Fijet e qerpikëve janë ideale për të gjetur stilin tuaj dhe për të bërë një përvojë të vërtetë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL LASHGRIP D...
074764650573 3.09€
Ngjitësi i qerpikëve Ardell Lash Grip është për përdorim me qerpik të modës, InvisiBands dhe LashLites. Formati unik thahet shpejt dhe është me ngjyrë të mbyllur, është i papërshkueshëm nga uji dhe i mban qerpikët të sigurt në vend.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL LASHTITE C...
074764650580 3.09€
Ardell LashTite është i papërshkueshëm nga uji dhe do të sigurojë që DuraLashes të mbeten të sigurt ne vend te duhur. Ai është i dizajnuar për përdorim te qerpikëve individuale DuraLash. Me kujdesin e nevojshem do të qëndrojë i sigurt çdo ditë gjatë gjithë ditës deri në 6 javë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL LASHGRIP C...
074764650566 3.09€
Ngjitësi i qerpikëve Ardell Lash Grip është për përdorim me qerpik të modës, InvisiBands dhe LashLites. Formati unik thahet shpejt dhe është praktikisht i padukshëm, është i papërshkueshëm nga uji dhe i mban qerpikët të sigurt në vend.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL GLAMOUR 11...
074764615107 3.09€
Qerpikët magjepsëse janë perfekte për çdo rast të veçantë ose për një natë jashtë në qytet. Llojet tona më të njohura te spikatura munden të ripërdoren, të lehtë per perdorim dhe japin pamjen e dëshiruar, pamje magjepsëse të qerpikëve të gjata dhe të bukura.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL INDIVIDUAL...
074764303103 3.09€
Qerpikët Ardell Professional Individual janë shumë të mira për të bërë stilin tuaj personal. Shtoni shumë për vëllim ose shtoni pak për të mbushur boshllëqet. Fijet e qerpikëve janë ideale për të gjetur stilin tuaj dhe për të bërë një përvojë të vërtetë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL INDIVIDUAL...
074764302106 3.09€
Qerpikët Ardell Professional Individual janë shumë të mira për të bërë stilin tuaj personal. Shtoni shumë për vëllim ose shtoni pak për të mbushur boshllëqet. Fijet e qerpikëve janë ideale për të gjetur stilin tuaj dhe për të bërë një përvojë të vërtetë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL NATURAL 12...
074764624109 3.09€
Qerpikët natyral Ardell janë qerpikë të njohur tek gratë pasi që ato i duan sepse janë të lehtë, ripërdoren, lehtë për tu vendosur dhe japin pamjen e dëshiruar me përplotë qerpikë të bukur.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
19%
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL WISPIES DE...
074764650122 3.09€ 2.49€
Këto qerpikë shfaqin një shirit të padukshëm dhe të lehtë që lidh fijet e qerpikëve për të formuar një rrip që siguron qoshe të sigurta. Ata janë të lidhura për uniformitetin e përsosur, rehati absolute dhe një pamje të pazgjidhura natyrore.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
19%
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL NATURAL 12...
074764620101 3.09€ 2.49€
Qerpikët natyral Ardell janë qerpikë të njohur tek gratë pasi që ato i duan sepse janë të lehtë, ripërdoren, lehtë për tu vendosur dhe japin pamjen e dëshiruar me përplotë qerpikë të bukur.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL NATURAL 11...
074764650054 3.09€
Qerpikët natyral Ardell janë qerpikë të njohur tek gratë pasi që ato i duan sepse janë të lehtë, ripërdoren, lehtë për tu vendosur dhe japin pamjen e dëshiruar me përplotë qerpikë të bukur.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL NATURAL 11...
074764650047 3.09€
Qerpikët natyral Ardell janë qerpikë të njohur tek gratë pasi që ato i duan sepse janë të lehtë, ripërdoren, lehtë për tu vendosur dhe japin pamjen e dëshiruar me përplotë qerpikë të bukur.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL NATURAL 10...
074764650023 3.09€
Qerpikët magjepsëse janë perfekte për çdo rast të veçantë ose për një natë jashtë në qytet. Stilet tona më të njohura ripërdoren, janë lehtë për tu aplikuar dhe japin pamjen e dëshiruar, joshës, qerpikë të gjata e të bukura.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL NATURAL 10...
074764650016 3.09€
Qerpikët magjepsëse janë perfekte për çdo rast të veçantë ose për një natë jashtë në qytet. Stilet tona më të njohura ripërdoren, janë lehtë për tu aplikuar dhe japin pamjen e dëshiruar, joshës, qerpikë të gjata e të bukura
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL STUDIO EFF...
074764619945 3.59€
Këshillë nga një grimere: qerpikët me fije e theksojnë shiritin e qerpikëve. 4 fije të gjëra jane vendosur ne qendër të shiritit të qerpikut per nje efekt që mahnitë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL STUDIO EFF...
074764619938 3.59€
Nje këshille nga një grimer: qerpikë më të gjërë. 4 qerpikë të gjëra janë vendosur në pjesën e jashtme të qerpikut për një pamje më dramatike.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL MEGA VOLUM...
074764652713 5.19€
Teknologjia Neverflat™ Curl është një qerpik shumë shtresor me maje të holla që përzihen shumë natyrshëm me qerpikët e juaj për një efekt 3D. Qerpikë multi-dimensional që ofrojnë maksimum qerpikë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL MEGA VOLUM...
074764652706 5.19€
Teknologjia Neverflat™ Curl është një qerpik shumë shtresor me maje të holla që përzihen shumë natyrshëm me qerpikët e juaj për një efekt 3D. Qerpikë multi-dimensional që ofrojnë maksimum qerpikë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL DOUBLE UP ...
074764652355 5.39€
Qerpikët me te popularizuar Wispie tani me extra volum dhe gjatësi: këto qerpik janë një krijim klasik.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL FAUXMINK 8...
074764601131 5.49€
Fibra super të butë, delikate Qoshe të gjata të jashtme për një efekt xixëllues. Invisiband pa nyje për një pamje te bukur dhe perdorim të rehatshëm.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL NATURAL MU...
074764614940 12.49€
Produktet tona më te shitura tani janë në dispozicion në një paketë me vlerë të përshtatshme. Mos mbesni më pa qerpikët tuaj më të preferuar përsëri.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL MAGNETIC L...
074764679512 10.59€
Lehtë për t’u përdorur · Ngjitësi jo i nevojshëm · Ripërdoren 4 magnete të vogla të sigurta nga fillimi në fund për një përshtatje të qëndrueshme Qerpiku i sipërm dhe i poshtëm mbyllen së bashku 100% e flokëve të njeriut Qerpikët Iconic Demi Wispie style; kënde të brendshëme më të shkurtër dhe qoshet e jashtme më të gjatë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL WISPIES 1x...
074764658500 14.99€
Të vendosura në mënyrë të kryqëzuar Të lehta, të buta Në përgjithësi duken bukur në çdo formë të syrit Më të gjatë në qendër te shiritit dhe më e shkurtër në qoshet e jashtme për efektin mahnitës
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP