Shiko 1 - 32 nga 35 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX SUPER PLUS | ...
8024116003160 9.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA WOOD SPATOLA 1x100pcs ...
8024116003146 3.49€
Shpatulla profesionale dylle me cilësi të lartë. Thupra druri të rrafshta me skaje rrethore. Janë ideale për përdorim me të gjitha llojet e dyllëve E përshtatshme për përdorim për dyllë të ngrohtë dhe të nxehtë. Për vetëm një përdorim, të cilat sjellin higjienë përfundimtare.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX ROLL ON | DEP...
8024116003047 9.99€
DEPILIA – dyllë depilimi rrollne, është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës. Janë produkte me veti përbërëse zbutëse dhe hidratuese, duke iu falenderuar vetive të pasura natyrale të përbërësve aktiv që janë të cilësisë së lartë. E dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, ajo vepron në thellësi duke e respektuar balancën hidrolipidike të lëkurës delikate.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 800g | DEPILA...
8024116003177 36.99€
Ngrohës profesional i dyllit 800g.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATION STRIPES 1x5...
8024116003122 1.49€
Paketim me 50 shirita depilimi për përdorim me dyllë dhe sheqera. E fortë, material pëlhure që thith për të mbajtur duart të pastra, të buta gjatë prekjes por të fuqishme mjaftueshëm për përdorim kudo në trup. Shpëlani dhe ripërdorni me të gjithë dyllët që mund të lahen.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX ROLL ON PLUS ...
8024116003030 9.99€
DEPILIA – dyllë depilimi rrollne, është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës. Janë produkte me veti përbërëse zbutëse dhe hidratuese, duke iu falenderuar vetive të pasura natyrale të përbërësve aktiv që janë të cilësisë së lartë. E dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, ajo vepron në thellësi duke e respektuar balancën hidrolipidike të lëkurës delikate.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DISC HONEY 1000ml | DY...
8024116002613 8.49€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA HONEY HOT WAX 100ml | ...
8024116002712 3.49€ 2.89€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DISC HOT WAX HONEY 400...
8024116002705 4.49€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA ROLL-ON WAX ALOE VERA ...
8024116002842 1.09€
DEPILIA – dyllë depilimi rrollne, është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës. Janë produkte me veti përbërëse zbutëse dhe hidratuese, duke iu falenderuar vetive të pasura natyrale të përbërësve aktiv që janë të cilësisë së lartë. E dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, ajo vepron në thellësi duke e respektuar balancën hidrolipidike të lëkurës delikate.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 400g | DEPILA...
8024116003023 34.99€
Ngrohës profesional i dyllit 400g.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA BASE 3 DEPILWAX ROLL O...
8024116003092. 29.99€
Bazë me 3 nxehëse për dyllën rrollne.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA BASE 2 DEPILWAX ROLL O...
8024116003085. 18.49€
Bazë me 2 nxemëse për dyllën rrollne.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA BASE 1 DEPILWAX ROLL O...
8024116003078. 13.99€
Bazë me 1 nxehëse për dyllën rrollne.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA EPILATION STRIPS 1x100...
8024116003115 2.99€
Paketim me 100 shirita depilimi për përdorim me dyllë dhe sheqera për trup. E fortë, material pëlhure që thith për të mbajtur duart të pastra, të buta gjatë prekjes por të fuqishme mjaftueshëm për përdorim kudo në trup. Shpëlani dhe ripërdorni me të gjithë dyllët që mund të lahen.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA NON-WOVEN ROLL FOR EPI...
8024116005904 5.99€
Rrollne e thurur për depilim. Anti-bakterial. Krijon ndjenjë të butë apo të ngurtë të dorës.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 500g | DEPILA...
8024116003054 36.99€
Ngrohës profesional i dyllit 500.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 250g | DEPILA...
8024116003016 34.99€
Ngrohës profesional i dyllit 250.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA LIPOREMOVER ARGAN OIL ...
8024116003207 7.49€
DEPILIA ka linjë të produkteve kozmetike për periudhën pas depilimit. Vaji Lipo Remover është në dispozicion në tre lloje: vaj argan, posaçërisht e vlerësuar për vetitë e saj ushqyese, bajamet e ëmbla, zbutës i mrekullueshëm për lëkurë të tharë dhe të ndjeshme, kalendula dhe kamomil, dekongestant dhe anti-inflamator.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA LIPOREMOVER ARGAN OIL ...
8024116003252 4.99€
DEPILIA ka linjë të produkteve kozmetike për periudhën pas depilimit. Vaji Lipo Remover është në dispozicion në tre lloje: vaj argan, posaçërisht e vlerësuar për vetitë e saj ushqyese, bajamet e ëmbla, zbutës i mrekullueshëm për lëkurë të tharë dhe të ndjeshme, kalendula dhe kamomil, dekongestant dhe anti-inflamator.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA LIPOREMOVER SWEET ALMO...
8024116003276 4.99€
DEPILIA ka linjë të produkteve kozmetike për periudhën pas depilimit. Vaji Lipo Remover është në dispozicion në tre lloje: vaj argan, posaçërisht e vlerësuar për vetitë e saj ushqyese, bajamet e ëmbla, zbutës i mrekullueshëm për lëkurë të tharë dhe të ndjeshme, kalendula dhe kamomil, dekongestant dhe anti-inflamator.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA LIPOREMOVER CALENDULA ...
8024116003269 4.99€
DEPILIA ka linjë të produkteve kozmetike për periudhën pas depilimit. Vaji Lipo Remover është në dispozicion në tre lloje: vaj argan, posaçërisht e vlerësuar për vetitë e saj ushqyese, bajamet e ëmbla, zbutës i mrekullueshëm për lëkurë të tharë dhe të ndjeshme, kalendula dhe kamomil, dekongestant dhe anti-inflamator.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS TI...
8024116002309 6.79€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002279 6.79€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002248 6.79€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002224 6.79€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS WA...
8024116002217 6.79€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA LIPOSOLUBLE DEPILATORY...
8024116002101 3.79€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA LIPOSOLUBLE DEPILATORY...
8024116002071 3.79€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA LIPOSOLUBLE DEPILATORY...
8024116002040 3.79€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA LIPOSOLUBLE DEPILATORY...
8024116002026 3.79€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILATORY WAX POTS HO...
8024116002019 3.79€
Dyllë për tretje hidrike DEPILIA, e cila është në dispozicion në lloje të ndryshme, është ideale për llojet më të ndjeshme të lëkurës, duke iu falenderuar përbërjes me vlerat natyrale. Ajo përfaqëson alternativë valide për dyllën tradicionale, nuk e sulmon lëkurën dhe mund të largohet me shpëlarje të thjeshtë. Gjenerata e re e produkteve të depilimit i ka këto karakteristika: Temperaturë të ulët, është praktike, higjienike dhe efiçiente.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP