Gjithsej 33 produkte

Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO COLOR CHART 1X36 NUANCE...
KOD1000000408 0.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO EPILATION STRIPS 1X100p...
KOD1000000372 0.99€
Lovigo letrat e depilimit janë prodhuar nga materiali me cilësinë më të lartë, për të parandaluar thithjen përtej letrës dhe kësisoj për të ofruar rezultate të pastra, të shpejta dhe profesionale. Shpëlajeni dhe ripërdoreni me të gjitha dyllët, gellët dhe sheqerët që mund të lahen. 100 letra depilimi me pëlhurë të paendur që mund të përdoren me sheqer apo me dyllë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO COLOR CHART & COLO...
KOD1000000407 8.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NAIL GLUE BRUSH-ON 10g ...
KOD1000000392 1.49€
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të thoit natyral. Gjithashtu mund të ngjisni dekorime të ndryshme. Tharje transparente, e shpejtë dhe shumë e qëndrueshme.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO UV&LED SENSOR NAIL...
72527274584 39.99€
Rreth produktit: E DIZAJNUAR ME SENZOR AUTOMATIK: Posedon sensor të mençur dhe mund të ndizet automatikisht në momentin që e fusni dorën /këmbën tuaj brenda dhe fiket pasi që të tërheqni prapa dorën apo këmbën. Kohëmatësi që është 30/60 sekonda, ju mundëson që të kontrolloni kohën e trajtimit në secilën shtresë dhe poashtu posedon ekran LCD për t’ju treguar kohën e trajtimit. TRAJTON TË GJITHË GELLËT PËR THONJ: Llamba UV për thonj, që mund të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO EYELASHES MINK 3D HAIR ...
KOD1000000366 2.49€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO EYELASHES MINK 3D HAIR ...
KOD1000000365 2.49€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO UV NAIL LAMP WHITE 36W ...
725272745663 14.99€
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO UV NAIL LAMP WHITE ZH-2...
KOD1000000367 19.99€
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NAIL GLUE BRUSH-ON 7g |...
KOD1000000391 0.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO EPILATION STRIPS 1X50pc...
KOD1000000373 0.79€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO COLOR CHART & COLO...
KOD1000000406 9.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WAX REMOVAL PAPER 100M ...
725272745625 5.89€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000352 99.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NATURAL VIRGIN WIG DARK...
KOD1000000357 199.99€
Lovigo – paruke, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 50cm, ndërsa pesha është 160g. Linja e re nga Lovigo për paruke, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Ato janë 100% të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NATURAL VIRGIN WIG DARK...
KOD1000000356 139.99€
Lovigo – paruke, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 30cm, ndërsa pesha është 150g. Linja e re nga Lovigo për paruke, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Ato janë 100% të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000355 99.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të dredhuar dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR CURLY...
KOD1000000354 99.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të dredhuar dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR CURLY...
KOD1000000353 99.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të dredhuar dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR BODY ...
KOD1000000351 99.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR BODY ...
KOD1000000350 99.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL VIRGIN STR...
KOD1000000349 99.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR STRAI...
KOD1000000348 99.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR STRAI...
KOD1000000347 99.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO TAPE NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000346 124.99€
Lovigo – flokë me ngjitës, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO TAPE NATURAL HAIR BLOND...
KOD1000000345 124.99€
Lovigo – flokë me ngjitës, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO TAPE NATURAL HAIR WHITE...
KOD1000000344 124.99€
Lovigo – flokë me ngjitës, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO I TIP NATURAL VIRGIN HA...
KOD1000000343 0.99€
Lovigo – flokë I-Tip, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO I TIP NATURAL HAIR BLON...
KOD1000000342 0.99€
Lovigo – flokë I-Tip, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO I TIP NATURAL HAIR WHIT...
KOD1000000341 0.99€
Lovigo – flokë I-Tip, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO FLAT NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000340 0.99€
Lovigo – flokë me keratinë, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO FLAT NATURAL HAIR BLOND...
KOD1000000339 0.99€
Lovigo – flokë me keratinë, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP