Shiko 1 - 32 nga 197 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
PUPA ANTITRACCIA FOUNDATION 30...
8011607295920 18.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA FOUNDATION MADE TO LAST P...
8011607222131 19.49€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA MASCARA VAMP! EXPLOSIVE B...
8011607300402 14.59€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA FOUNDATION MADE TO LAST P...
8011607222179 19.49€
E lindur për të qëndruar në kohë dhe është rezistente ndaj faktorëve të ndryshëm të motit, për rezultate të përsosura të grimit edhe gjatë periudhave kur moti është me lagështi apo me temperaturë të lartë*. Tekstura e saj është e freskët, përzihet në mënyrë homogjene në lëkurë. Rezultati? Lëkurë të përsosur të fytyrës përgjatë gjithë ditës. Mbulim të rregullueshëm nga masa mesatare deri në masë të lartë. Janë të dispozicion 6 hije. *Testet klinike janë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA LIPS VOLUME R.A.300 | BUZ...
8011607154975 13.49€
Rezultati i menjëhershëm: ngjyra është e plotë, buzët janë të përcaktuara dhe të ndriquara. Pas 7 ditëve: buzët në dukje janë më të plota dhe të hidratuara* Tekstura e saj kremoze dhe e përshtatshme garanton ngjyrë homogjene dhe ndriqim të mahnitshëm. Mos u rehatoni vetëm me një buzëkuq të thjeshtë! Me rrezik të ulët nga alergjitë E testuar nga dermatologu Pa paraben. REZULTATI I TRAJTIMIT: Rezultatet tregojnë që 10 minuta pas aplikimit të parë, kemi 5%* rritje…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA MADE TO LAST LIP DUO COLO...
8011607255726 10.89€
Ngjyrë për buzë me efekt vinil: ngjyrë e plotë me shkëlqim maksimal. Është ngjyra për buzë që e përdorni në dy hapa: aplikoni së pari ngjyrën intensive dhe me qëndrueshmëri të gjatë dhe pastaj top kotin për të hidratuar buzët dhe përfitoni rezultate me efekt shkëlqyes dhe lateks. Janë në dispozicion 12 ngjyra. E testuar nga dermatologu Pa paraben Mbylleni mirë pas përdorimit  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA MADE TO LAST LIP DUO COLO...
8011607255665 10.89€
Ngjyrë për buzë me efekt vinil: ngjyrë e plotë me shkëlqim maksimal. Është ngjyra për buzë që e përdorni në dy hapa: aplikoni së pari ngjyrën intensive dhe me qëndrueshmëri të gjatë dhe pastaj top kotin për të hidratuar buzët dhe përfitoni rezultate me efekt shkëlqyes dhe lateks. Janë në dispozicion 12 ngjyra. E testuar nga dermatologu Pa paraben Mbylleni mirë pas përdorimit  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA FOUNDATION MADE TO LAST P...
8011607222162 19.49€
E lindur për të qëndruar në kohë dhe është rezistente ndaj faktorëve të ndryshëm të motit, për rezultate të përsosura të grimit edhe gjatë periudhave kur moti është me lagështi apo me temperaturë të lartë*. Tekstura e saj është e freskët, përzihet në mënyrë homogjene në lëkurë. Rezultati? Lëkurë të përsosur të fytyrës përgjatë gjithë ditës. Mbulim të rregullueshëm nga masa mesatare deri në masë të lartë. Janë të dispozicion 6 hije. *Testet klinike janë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RIMMEL EYEBROW GEL 002 5ml | G...
3614223345632 3.99€
Brushë precize për aplikim të njëtrajtshëm Vetulla të gdhendura dhe të përcaktuara gjatë tërë ditës Teksturë e rehatshme e gellit me peshë të lehtë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PUPART EYESHADOW PALETTE ...
8011607190485 17.99€
Në krye të vargut. Gjithçka që ju nevojitet për një grim trendi, të përsosur dhe kreativ. Ndjeheni që dëshironi ngjyra klasike apo të guximshme? Çelni Pupart dhe zgjedhni, ju gjithmonë do të jeni gati për çdo rast. Fytyrë rrezatuese, pa njolla, ndriqim i shtuar, faqe natyrale dhe lëkurë të shndërritshme. Vështrim i thellë dhe magnetik, çerpikë të përcaktuar. Buzë shumë-ngjyrëshe, të shkëlqyeshme dhe me lagështi. Pasqyra e madhe do të jetë bashkë-fajtore e bukurisë suaj.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 005 ...
8011607069606 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL –  për ti bërë ato të duken intensive dhe; HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 002 ...
8011607069576 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për ti bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje në mënyrë të përkryer të ngjyrës së pastër. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 001 ...
8011607069552 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen,…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 003 ...
8011607069583 8.79€
Multiplay nga Pupa, vetëm një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen,…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 004 ...
8011607069590 8.79€
Multiplay nga Pupa, vetëm një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaja theksohen,…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 053 ...
8011607214112 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 008 ...
8011607069637 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 052 ...
8011607190256 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 019 ...
8011607086177 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 009 ...
8011607069644 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 014 ...
8011607078295 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 015 ...
8011607078301 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 017 ...
8011607086153 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 058 ...
8011607214167 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 057 ...
8011607214150 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 056 ...
8011607214143 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA LIPS VOLUME R.A.105 | SHK...
8011607260706 13.49€
Rezultati i menjëhershëm: ngjyra është e plotë, buzët janë të përcaktuara dhe të ndriquara. Pas 7 ditëve: buzët në dukje janë më të plota dhe të hidratuara* Tekstura e saj kremoze dhe e përshtatshme garanton ngjyrë homogjene dhe ndriqim të mahnitshëm. Mos u rehatoni vetëm me një buzëkuq të thjeshtë! Me rrezik të ulët nga alergjitë E testuar nga dermatologu Pa paraben. REZULTATI I TRAJTIMIT: Rezultatet tregojnë që 10 minuta pas aplikimit të parë, kemi…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA LIPS VOLUME R.A.104 | SHK...
8011607260690 13.49€
Rezultati i menjëhershëm: ngjyra është e plotë, buzët janë të përcaktuara dhe të ndriquara. Pas 7 ditëve: buzët në dukje janë më të plota dhe të hidratuara* Tekstura e saj kremoze dhe e përshtatshme garanton ngjyrë homogjene dhe ndriqim të mahnitshëm. Mos u rehatoni vetëm me një buzëkuq të thjeshtë! Me rrezik të ulët nga alergjitë E testuar nga dermatologu Pa paraben. REZULTATI I TRAJTIMIT: Rezultatet tregojnë që 10 minuta pas aplikimit të parë, kemi 5%* rritje…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA LIPS VOLUME R.A.304 | SHK...
8011607260713 13.49€
Rezultati i menjëhershëm: ngjyra është e plotë, buzët janë të përcaktuara dhe të ndriquara. Pas 7 ditëve: buzët në dukje janë më të plota dhe të hidratuara* Tekstura e saj kremoze dhe e përshtatshme garanton ngjyrë homogjene dhe ndriqim të mahnitshëm. Mos u rehatoni vetëm me një buzëkuq të thjeshtë! Me rrezik të ulët nga alergjitë E testuar nga dermatologu Pa paraben. REZULTATI I TRAJTIMIT: Rezultatet tregojnë që 10 minuta pas aplikimit të parë, kemi 5%* rritje…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA LIPS VOLUME R.A.305 | SHK...
8011607260720 13.49€
Rezultati i menjëhershëm: ngjyra është e plotë, buzët janë të përcaktuara dhe të ndriquara. Pas 7 ditëve: buzët në dukje janë më të plota dhe të hidratuara* Tekstura e saj kremoze dhe e përshtatshme garanton ngjyrë homogjene dhe ndriqim të mahnitshëm. Mos u rehatoni vetëm me një buzëkuq të thjeshtë! Me rrezik të ulët nga alergjitë E testuar nga dermatologu Pa paraben. REZULTATI I TRAJTIMIT: Rezultatet tregojnë që 10 minuta pas aplikimit të parë, kemi 5%* rritje…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA LIPS VOLUME R.A.306 | SHK...
8011607260737 13.49€
Rezultati i menjëhershëm: ngjyra është e plotë, buzët janë të përcaktuara dhe të ndriquara. Pas 7 ditëve: buzët në dukje janë më të plota dhe të hidratuara* Tekstura e saj kremoze dhe e përshtatshme garanton ngjyrë homogjene dhe ndriqim të mahnitshëm. Mos u rehatoni vetëm me një buzëkuq të thjeshtë! Me rrezik të ulët nga alergjitë E testuar nga dermatologu Pa paraben. REZULTATI I TRAJTIMIT: Rezultatet tregojnë që 10 minuta pas aplikimit të parë, kemi 5%* rritje…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA LIPS VOLUME R.A. 406 | SH...
8011607260744 13.49€
Rezultati i menjëhershëm: ngjyra është e plotë, buzët janë të përcaktuara dhe të ndriquara. Pas 7 ditëve: buzët në dukje janë më të plota dhe të hidratuara* Tekstura e saj kremoze dhe e përshtatshme garanton ngjyrë homogjene dhe ndriqim të mahnitshëm. Mos u rehatoni vetëm me një buzëkuq të thjeshtë! Me rrezik të ulët nga alergjitë E testuar nga dermatologu Pa paraben. REZULTATI I TRAJTIMIT: Rezultatet tregojnë që 10 minuta pas aplikimit të parë, kemi 5%* rritje…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP