8 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
RO.IAL DEPILATORY WAX POTS HON...
8032636036759 3.99€
E njohur për shumë shekuj për përbërësit e saj shërues dhe ushqyes, Rica përdorë Aloe Vera për të mbrojtur, hidratizuar dhe ushqyer lëkurën pas depilimit. Veprim anti-inflamator nga Aloe Vera Shumë e butë mbi lëkurë, me rezultat optimal Aromë natyrale të freskët dhe delikate Vajrat e perimeve e bëjnë lëkurën e hidratizuar Pa kolofon, eviton irritimin e lëkurës E mrekullueshme – për flokët e shkurtra dhe të trasha Ekstrakti i Aloe Vera me vetitë e saj…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RO.IAL DEPILATORY WAX POTS CHL...
8032636034304 6.99€
Lip dyllë e tretshme dhe e ngrohtë për lëkurë të ndjeshme – klorofil. Veçoritë kryesore Për lëkurë të ndjeshme Vazhdueshmëri kremoze për shpëndarje të lehtë Siguron depilim me më pak dhembje Pa kolofon, e cila nuk e irriton lëkurën Materiali kryesor Dioksid titanium, vaj mineral dhe grycerol.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RO.IAL DEPILATORY WAX POTS ALO...
8033609900992 6.99€
Lip dyllë e tretshme dhe e ngrohtë për lëkurë të ndjeshme – aloe vera. Veçoritë kryesore Për lëkurë të ndjeshme Vazhdueshmëri kremi për shpëndarje të lehtë Siguron depilim me më pak dhembje Pa kolofon, e cila nuk e irriton lëkurën Materiali kryesor Dioksid titanium, vaj mineral dhe grycerol.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RO.IAL DEPILATORY WAX POTS CHL...
8032636037152 3.99€
Lip dyllë e tretshme dhe e ngrohtë për lëkurë të ndjeshme – klorofil. Veçoritë kryesore Për lëkurë të ndjeshme Vazhdueshmëri kremi për shpëndarje të lehtë Siguron depilim me më pak dhembje Pa kolofon, e cila nuk e irriton lëkurën Materiali kryesor Dioksid titanium, vaj mineral dhe grycerol.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RO.IAL EPILATION STRIPS 7x20cm...
8032636035400 1.44€
Ideal për bërjen e këmbëve me dyllë si dhe në sipërfaqen e trupit ku vishen bikinit Ju sjellë rezultate të pastra, të shpejta dhe profesionale Ju sjellë lëkurë të butë dhe me rezultate të qëndrueshme në çdo kohë. 7x20cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RO.IAL EPILATION STRIPS 7x20cm...
8032636035394 2.79€
Ideal për bërjen e këmbëve me dyllë si dhe në sipërfaqen e trupit ku vishen bikinit Ju sjellë rezultate të pastra, të shpejta dhe profesionale Ju sjellë lëkurë të butë dhe me rezultate të qëndrueshme në çdo kohë. 7x20cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RO.IAL DEPILATORY ROLL-ON WAX ...
8032636034267 1.29€
Lip dyllë e tretshme për lëkurë normale – klorofil. Veçoritë kryesore Për lëkurë të ndjeshme Vazhdueshmëri kremoze për shpëndarje të lehtë Siguron depilim me më pak dhembje Pa kolofon, e cila nuk e irriton lëkurën Materiali kryesor Dioksid titanium, vaj mineral dhe grycerol.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RO.IAL DEPILATORY ROLL-ON WAX ...
8032636034243 1.29€
Lip dyllë e tretshme dhe e ngrohtë për lëkurë të ndjeshme – mjaltë. Veçoritë kryesore Për lëkurë të ndjeshme Vazhdueshmëri kremoze për shpëndarje të lehtë Siguron depilim me më pak dhembje Pa kolofon, e cila nuk e irriton lëkurën Materiali kryesor Dioksid titanium, vaj mineral dhe grycerol  
Krahaso QUICK SHOP