Shiko 1 - 32 nga 49 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY SPRAY CHARM SEDUCTIO...
5060315048147 3.19€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY SPRAY VANILLA LACE 2...
5060315037332 3.49€
Një aromë sharmante dhe e ëmbël, me të cilën do të bini në dashuri! Pjeshkat dhe mollat e freskëta, të përziera me lulen e qershisë japoneze, zambakun flutur dhe ngjyrën rozë Kyoto. Koleksioni i Fantasy-s është orizi, qelibari imperial, aroma misk kanelle e butë, ndjell bukurinë e kopshteve ekzotike. Mënyrat më të rifreskuara për të aromatizuar! Seksi sot, seksi nesër, seksi përgjithmonë! Provojeni luksin e aromës. Formula rifreskuese mbushet me Aloe Vera kondicionuese dhe lulen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY ORDOUR SEDUCTION 250...
5060315049670 4.99€
Një aromë sharmante dhe e ëmbël, me të cilën do të bini në dashuri! Pjeshkat dhe mollat e freskëta, të përziera me lulen e qershisë japoneze, zambakun flutur dhe ngjyrën rozë Kyoto. Koleksioni i Fantasy-s është orizi, qelibari imperial, aroma misk kanelle e butë, ndjell bukurinë e kopshteve ekzotike. Mënyrat më të rifreskuara për të aromatizuar! Seksi sot, seksi nesër, seksi përgjithmonë! Provojeni luksin e aromës. Formula rifreskuese mbushet me Aloe Vera kondicionuese dhe lulen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY BEAUTY SENSE 250ml |...
5060315050027 4.99€
Një aromë sharmante dhe e ëmbël, me të cilën do të bini në dashuri! Pjeshkat dhe mollat e freskëta, të përziera me lulen e qershisë japoneze, zambakun flutur dhe ngjyrën rozë Kyoto. Koleksioni i Fantasy-s është orizi, qelibari imperial, aroma misk kanelle e butë, ndjell bukurinë e kopshteve ekzotike. Mënyrat më të rifreskuara për të aromatizuar! Seksi sot, seksi nesër, seksi përgjithmonë! Provojeni luksin e aromës. Formula rifreskuese mbushet me Aloe Vera kondicionuese dhe lulen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY PERFECT ATTRACT 200m...
5060315048871 3.19€
Hipnotizoni në Perfect Attract. Një përzierje vibruese, e parrezistueshme e orkidës së egër dhe portokallit. Përjetoni luksin e hidratimit të aromës. Formula intenzive është e fortifikuar, me vajrat rimbushëse të avokados dhe bajameve të ëmbla, plus mjaltës hidratuese. Masazhojeni për të pasuruar sipërfaqet e vrazhda dhe të thara. Lëkura ndjehet e butë, e lëmuar dhe e prekshme. Senzacion i fundit seksi.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY LOTION NATURE SPELL ...
5060315038049 3.19€
Kënaqeni skuqjen sensuale, një përzierje joshëse e aromës së kokosit dhe lules. Koleksioni i Fantasy-s është i injektuar me qumwsht pluhuri të ëmbël. Spërkatni për të përfituar një aromë të këndshme. Përjetojeni fantazinë tuaj të bukurisë më produktin tonë më të popullarizuar për përkujdesje të trupit. Përjetoni luksin e hidratimit të aromës. Formula me thithje të shpëjt përmban extrakte ushqyese të farave nga Aloe, tërshëra dhe rrushi. Masazhojeni për të pasur lëkurë të butë dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY LOTION CHARM SEDUCTI...
5060315049175 2.99€
Kënaqeni skuqjen sensuale, një përzierje joshëse e aromës së kokosit dhe lules. Koleksioni i Fantasy-s është i injektuar me qumwsht pluhuri të ëmbël. Spërkatni për të përfituar një aromë të këndshme. Përjetojeni fantazinë tuaj të bukurisë më produktin tonë më të popullarizuar për përkujdesje të trupit. Përjetoni luksin e hidratimit të aromës. Formula me thithje të shpëjt përmban extrakte ushqyese të farave nga Aloe, tërshëra dhe rrushi. Masazhojeni për të pasur lëkurë të butë dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY LOTION COCONUT PASSI...
5060315049120 3.19€
Kënaqeni skuqjen sensuale, një përzierje joshëse e aromës së kokosit dhe lules. Koleksioni i Fantasy-s është i injektuar me qumësht pluhuri të ëmbël. Spërkatni për të përfituar një aromë të këndshme. Përjetojeni fantazinë tuaj të bukurisë më produktin tonë më të popullarizuar për përkujdesje të trupit. Përjetoni luksin e hidratimit të aromës. Formula me thithje të shpëjt përmban extrakte ushqyese të farave nga Aloe, tërshëra dhe rrushi. Masazhojeni për të pasur lëkurë të butë dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY SPRAY SHEER LOVE 250...
5060315048123 3.49€
Një aromë sharmante dhe e ëmbël, me të cilën do të bini në dashuri! Pjeshkat dhe mollat e freskëta, të përziera me lulen e qershisë japoneze, zambakun flutur dhe ngjyrën rozë Kyoto. Koleksioni i Fantasy-s është orizi, qelibari imperial, aroma misk kanelle e butë, ndjell bukurinë e kopshteve ekzotike. Mënyrat më të rifreskuara për të aromatizuar! Seksi sot, seksi nesër, seksi përgjithmonë! Provojeni luksin e aromës. Formula rifreskuese mbushet me Aloe Vera kondicionuese dhe lulen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY SPRAY MANGO 250ml | ...
5060315048062 3.49€
Një aromë sharmante dhe e ëmbël, me të cilën do të bini në dashuri! Pjeshkat dhe mollat e freskëta, të përziera me lulen e qershisë japoneze, zambakun flutur dhe ngjyrën rozë Kyoto. Koleksioni i Fantasy-s është orizi, qelibari imperial, aroma misk kanelle e butë, ndjell bukurinë e kopshteve ekzotike. Mënyrat më të rifreskuara për të aromatizuar! Seksi sot, seksi nesër, seksi përgjithmonë! Provojeni luksin e aromës. Formula rifreskuese mbushet me Aloe Vera kondicionuese dhe lulen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEAR BODY SPRAY PURE SEDUCTION...
5060315037479 3.49€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LARA BELLUCCI BODY CREAM ALOE ...
4007295017450 5.99€
Kremi për trup Aloe Vera përmban veti përbërse dhe ushqyese të cilësisë së lartë me komponentë të përzgjedhur si vaji JOJOBA natyrale, vitamin E dhe Aloe Vera. Kremi i jep lëkurës përkulshmëri të qetë dhe mbrojtje nga humbja e lagështisë. E përshtatshme për lëkurë. E testuar dermatologjikisht.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X RADIANCE BODY BALM 75...
5060148804453 8.90€
Mbajtja e tenit dhe lëkurës suaj të ushqyer, është e lehtë me Radiance Body Balm. Gjithashtu, me përbërësit natyral shumë të mirë të gjalpit të sheas, vajit të kokosit dhe vajit të bajames së ëmbël, balsami ka në përbërje vitamin E për të mbrojtur lëkurën kundër mplakjes së parakohshme. Grimcat e vogla nga ari, që gjenden në krem, ndihmojnë për të shtuar shkëlqim të shëndoshë në lëkurë dhe për të mbajtur tenin e juaj të bukur. Përdoreni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X RADIANCE BODY BALM 20...
5060148804668 15.50€
Mbajtja e tenit dhe lëkurës suaj të ushqyer, është e lehtë me Radiance Body Balm. Gjithashtu, me përbërësit natyral shumë të mirë të gjalpit të sheas, vajit të kokosit dhe vajit të bajames së ëmbël, balsami ka në përbërje vitamin E për të mbrojtur lëkurën kundër mplakjes së parakohshme. Grimcat e vogla nga ari, që gjenden në krem, ndihmojnë për të shtuar shkëlqim të shëndoshë në lëkurë dhe për të mbajtur tenin e juaj të bukur. Përdoreni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X POLISHING BODY SCRUB ...
5060148804415 8.90€
Polishing Body Scrub është pilling delikat i cili bën largimin e qelizave të lëkurës pa e dëmtuar atë. Përmban gjalp të sheas dhe vaj bajameje të ëmbël, e cila ushqen dhe zbutë lëkurën pas trajtimit. Përdoret para spërkatësit tan ose kremave tjera për rrezitje në mënyrë që ngjyra e trajtuar të jetë sa më e njëtrajtshme dhe sa më e bukur. Duhen 3 ose 4 ditë pas pas përdorimit të spërkatësit tan që ngjyra të largohet gradualisht dhe në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X POLISHING BODY SCRUB ...
5060148804606 15.50€
Polishing Body Scrub është pilling delikat i cili bën largimin e qelizave të lëkurës pa e dëmtuar atë. Përmban gjalp të sheas dhe vaj bajameje të ëmbël, e cila ushqen dhe zbutë lëkurën pas trajtimit. Përdoret para spërkatësit tan ose kremave tjera për rrezitje në mënyrë që ngjyra e trajtuar të jetë sa më e njëtrajtshme dhe sa më e bukur. Duhen 3 ose 4 ditë pas pas përdorimit të spërkatësit tan që ngjyra të largohet gradualisht dhe në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X HIGH INTENSITY TANNIN...
5060148804446 15.50€
Merrni Mini HIT në shishe të vogël, dhe përfitoni pamje brenda një ore. Një shishe me dimenzione të përkryera për të provuar produktin, për të udhëtuar dhe për të kërcyer në ndonjë ndenjë kur kemi parasysh që shfrytëzimi racional i kohës është esencial.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X GRADUAL SELF TAN LOTI...
5060148804422 11.50€
Formula hidratuese e kremit Gradual Self Tan Lotion është e përkryer për të arritur një ten me shkëlqim të bukur dhe natyral brenda vetëm disa orëve. Për të fituar ten më të thellë, vetëm e përsërisni lyerjen derisa të arrini atë që e dëshironi. Losioni përmban përbërës hidratues dhe anti-celulit dhe është shumë i këndshëm për lëkurën. Ka aromë të këndshme kokosi. Pasi ta përdorni, do të keni ndjenjën e këndshme thuajse jeni kthyer nga…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X GRADUAL SELF TAN LOTI...
5060148804613 20.95€
Formula hidratuese e kremit Gradual Self Tan Lotion është e përkryer për të arritur një ten me shkëlqim të bukur dhe natyral brenda vetëm disa orëve. Për të fituar ten më të thellë, vetëm e përsërisni lyerjen derisa të arrini atë që e dëshironi. Losioni përmban përbërës hidratues dhe anti-celulit dhe është shumë i këndshëm për lëkurën. Ka aromë të këndshme kokosi. Pasi ta përdorni, do të keni ndjenjën e këndshme thuajse jeni kthyer nga…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X DEEP SELF TAN TINTED ...
5060148804620 29.95€
Nëse jeni duke kërkuar produkt që ju sjellë ngjyre kafe natyrale më të mbyllur, atëherë do të adhuroni Deep Self Tan Lotion. Losioni nuk len shenja nëse përdoret në mënyrën e duhur. Poashtu, është i dukshëm me ngjyrë kafeje në mënyrë që ju ta keni më të lehtë aplikimin e tij. I pasuruar me përbërës ushqyes, ky formulim do t’ju bëjë lëkurën e hidratuar, të butë dhe me ten të bukur veror. Për aplikim më të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X DEEP SELF TAN LOTION ...
5060148804439 15.50€
Nëse jeni duke kërkuar produkt që ju sjellë ngjyre kafe natyrale më të mbyllur, atëherë do të adhuroni Deep Self Tan Lotion. Losioni nuk len shenja nëse përdoret në mënyrën e duhur. Poashtu, është i dukshëm me ngjyrë kafeje në mënyrë që ju ta keni më të lehtë aplikimin e tij. I pasuruar me përbërës ushqyes, ky formulim do t’ju bëjë lëkurën e hidratuar, të butë dhe me ten të bukur veror. Për aplikim më të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SIENNA X 1HR SELF TAN TINTED L...
5060148804651 29.95€
E formuluar për ata që dëshirojnë të kujdesen për lëkurën ndaj rrezeve UV të diellit; e pasuruar me përbërës hidratues, dhe çka është edhe më me rëndësi, është se ka efikasitet! Nënshkrimi i Sienna X për aromë, ngjyrë dhe rezultate Përmban Q10 kundër mplakjes, vitamin E hidratues, Aloe Vera dhe ekstrakt të avokados. Mbusheni me përshpejtues të rrezitjes për të optimizuar performancën. Përdorni dorezën Sienna X dhe lejeni të qëndroj në lëkurë për 1 orë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LARA BELLUCCI BODY CREAM SHEA ...
4007295018501 5.99€
Lara Bellucci Korpercreme Shea Butter – Përmban përbërës të pasur aktiv të gjalpës nga arra Shee e pemës Karitè, që gjendet në Afrikë. Përbërja e tyre hidratuese i jep lëkurës butësi, përkulshmëri dhe lagështi. Trupi e thith shpejt dhe nuk lë asnjë yndyrë në lëkurën tuaj. E përshtatshme për lëkurë. E testuar dermatologjikisht.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LARA BELLUCCI BODY CREAM KAKAO...
4007295017467 5.99€
Lara Bellucci Korpercreme Kakao –  përmban përbërës natyral hidratues si gjalp kakao si dhe përbërës të lehtë për nxirje aktive. Në varësi të llojit të lëkurës, nxirja bëhet më e shpejt apo më ngadalë. Kremi i jep lëkurës përkulshmëri të qetë dhe mbrojtje nga humbja e lagështisë. Lyjeni në mënyrë të barabartë dhe lejeni të thahet. Lani duart tërësisht. Nuk ka mbrojtje nga dielli. E përshtatshme për lëkurë. E testuar dermatologjikisht.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LARA BELLUCCI BODY CREAM OLIVE...
4007295017429 5.99€
Lara Bellucci krem trupi me vaj ulliri – përmban përbërës hidratues nga vaji i ullirit natyral. Ajo e bën lëkurën tuaj të butë, të përkulshme dhe me lagështi. Trupi e thith shpejt dhe nuk lë yndyrë në lëkurën tuaj. E përshtatshme për lëkurë. E testuar dermatologjikisht.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TEEPROSYN FACE CREAM 50ml | KR...
4007295011946 4.99€
Krem për fytyrë Teeprosyn me vaj të drurit të çajit dhe 5% përmbajtje të ureas, është zhvilluar posaçërisht për lëkurë të tharë dhe të ndjeshme. Urea lidhë lagështinë brenda shtresës së lartë të lërkurës. Qelizat e vdekura hiqen më shpejt dhe lëkura ripërtërihet më lehtë. Vaji i cilësisë së lartë i bajames dhe avokados, e ushqen lëkurën duke e bërë atë të butë dhe të lëmueshme. E testuar dermatologjikisht. E prodhuar në Gjermani.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LACINIA MULTI LIFTING 90sec. 3...
8680419064989 31.99€
Është i shkëlqyeshëm për rrudhat dhe fryrjet nën sy të cilat i eliminon që në momentin e aplikimit (aty për aty). Aplikohet në lëkurë të pastër. Krema merret në sasi të vogël me maje të gishtit dhe shpërndahet në shtresë të hollë në zonën e dëshiruar. Të mos përsëritet aplikimi në të njejtin vend sepse shkakton njollë të bardhë. Të pritet 3 deri në 4 minunta pa bërë mimika të fytyrës. Brenda kësaj kohe mos flitni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LACINIA GUARANA CELLULITE GEL ...
8680419066433 15.99€
Shkakton shkrirjen e yndyrnave (lipoliz) në zonën me celulit duke rritur qarkullimin e gjakut dhe në muskuj, duke e stimuluar metabolizmin. Shëron inflamacionin dhe rregullon depërtueshmërinë. Përveq kësaj, qetëson kruarjen, ka efekt antibakterial, rregullon qarkullimin limfatik dhe zvogëlon edemën. Përbërësit aktiv : Ekstrakt Guarane (Paullina Cupana seed ext.), Kafein, Xhenxhefil i Perusë (Ptychopetalum olacoides bark extract), Gështenj e egër (Aesculus hipocastanum), Ekstrakt Xhenxhefili (Panax Ginseng extract), Vaj Portokalli (Citrus Sinensis oil), Vaj i farës së kajsisë (Prunus Armeniaca kernel…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LACINIA LOTION BREAST CARE 50m...
8680419062671 24.99€
Përmbajtja e vajrave me bazë bimore bën që lëkura juaj të duket më e ndritshme.  Losioni për rritjen e gjoksit me efekt Push-Up mundëson rritjen e gjoksit në mënyrë natyrale. Me rezultat që shihet pas 2 jave. Me përmbatje të vitaminës E – bën kujdes të veqantë për lëkurën tuaj. Përbërësit aktiv: Fara fenugreek dhe ekstrakti i saj (Fenugreek seed), vaj i farës së zezë (Black cumin oil), vaj kopër (Fennel oil), vaj Myrtle (Myrtle…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
AGISS OIL SPRAY 150ml | VAJ PA...
8698703020191 1.89€
Pas spastrimit dhe përdorimit të dyllit, ekstraktet e pemëve tropikale dhe vitamina E sjellin strukturë natyrale tek lëkura derisa vitamina E poashtu ndihmon në forcimin e lëkurës. Përpos spastrimit të lëkurës me vitamin E, ajo poashtu shkëlqen atë në të njejtën kohë. E bën lëkurën e hidratuar pa përforcuar lëvozhgën e flokut dhe i jep lëkurës shkëlqim dhe pamje të shëndetshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN FOOT CARE UREA 10% 3ml | L...
4047816689605 0.85€
E pasur me faktorin urea fiziologjik dhe të lëngshëm natyral, kripë mesdhetare dhe allantoin rigjenerues, Urea 15% Foot Bath funksionon si koktej i mirësisë për shputa të stresuara. Vajrat esenciale nga portakajt, pishat dhe halat e tyre, e bëjnë lëkurën tuaj të ndjehet e qetë dhe e butë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN FOOT CARE UREA 15% 600g | ...
4047816486716 19.49€
E pasuruar me faktorin urea fiziologjik dhe të lëngshëm natyral, kripë mesdhetare dhe allantoin rigjenerues, Urea 15% Foot Bath funksionon si koktej i mirësisë për shputa të stresuara. Vajrat esenciale nga portokajt, pishat dhe halat e tyre, e bëjnë lëkurën të ndjehet e qetë dhe e butë.  
Krahaso QUICK SHOP