Shiko 1 - 32 nga 105 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 01 |...
KOD0005911429 0.99€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për ndreqjen e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 02 |...
KOD0005911430 0.99€
E përshtatshme Brushë profesionale për grim Qimet janë të prodhuara nga materiali i cilësisë së lartë Me ndjeshmëri të butë dhe të përshtatshme gjatë prekjes E kënaqë lëkurën tuaj Doreza e prodhuar nga druri është e lëmueshme dhe e bukur E qëndrueshme dhe e përshtatshme për përdorim E lehtë për ta mbajtur Esenciale jo vetëm për profesionistët por poashtu edhe për përdorim në shtëpi    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 03 |...
KOD0005911431 0.99€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për ndreqjen e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 04 |...
KOD0005911432 0.99€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për ndreqjen e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 05 |...
KOD0005911433 0.99€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për ndreqjen e vetullave dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 06 |...
KOD0005911434 1.99€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 07 |...
KOD0005911435 1.99€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 08 |...
KOD0005911436 1.99€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 09 |...
KOD0005911437 1.99€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH PINK 10 |...
KOD0005911438 1.99€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për pudrojsen e fytyrës dhe shpërndarjen e hijes në sy. Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION ULTIMATE SILICONE S...
5060495308383 8.69€
Aplikim dhe mbulim i jashtëzakonshëm pa humbur as është një pjesëz të produktit. Mund të përdoret edhe për produktet e lëngshme edhe për ato kremoze. Poashtu mund të përdoret për përkujdesje ndaj lëkurës. Pastrim i lehtë dhe i pastër për të shmangur përhapjen e bakterieve. Shfrytëzon vetëm gjysmën e produktit në krahasim me aplikatorët e tjerë tradicional të grimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION TEARDROP SILICONE S...
5060495308154 4.19€
Aplikim dhe mbulim i jashtëzakonshëm pa humbur as është një pjesëz të produktit. Mund të përdoret edhe për produktet e lëngshme edhe për ato kremoze. Poashtu mund të përdoret për përkujdesje ndaj lëkurës. Pastrim i lehtë dhe i pastër për të shmangur përhapjen e bakterieve. Shfrytëzon vetëm gjysmën e produktit në krahasim me aplikatorët e tjerë tradicional të grimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NAKED 3 (IMITATION) MAKE-UP BR...
3903750650389 4.49€
E mbartshme Gjithsejt 12 brusha profesionale për grim Qimet janë të prodhuara nga materiali i cilësisë së lartë Me ndjeshmëri të butë dhe të përshtatshme gjatë prekjes dhe mund të sjellin mundësi madhështore për të mbajtur pudrën E kënaqë lëkurën tuaj Doreza e prodhuar nga druri është e lëmueshme dhe e bukur E qëndrueshme dhe e përshtatshme për përdorim E lehtë për ta mbajtur Esenciale jo vetëm për profesionistët por poashtu edhe për përdorim në shtëpi.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
KYLIE (IMITATION) MAKE-UP BRUS...
6926641000565 13.49€
Nga theksimi tek konturimi, ky set me 10 copë ju sjellë shumë opcione për të bërë grim. Brushat janë të dizajnuara me formë rrethore dhe të cilat janë të përsosura për përzierjen e bazës, për skuqje apo për bërjen e fytyrës tuaj me pudër. Me mundësi zgjedhjesh të madhësive të ndryshme, ju mund të arrini çfardo pamje që ju e dëshironi! Veçoritë: Sjellë mbulim pa njolla Qime sintetike Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
NAKED 3 (IMITATION) MAKE-UP BR...
KOD0005911317 16.49€
Nga theksimi tek konturimi, ky set me 10 copë ju sjellë shumë opcione për të bërë grim. Brushat janë të dizajnuara me formë rrethore dhe janë të përsosura për përzierjen e bazës, për skuqjen apo për bërjen e fytyrës tuaj me pudër. Me mundësi zgjedhjesh të madhësive të ndryshme, ju mund të arrini çfardo pamje që ju e dëshironi! Veçoritë: Sjellë mbulim pa njolla Qime sintetike Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 14 | BRUS...
KOD0005911277 0.79€
Kjo brushë e butë, me mbi-madhësi dhe për qëllime të ndryshme është dizajnuar për pudër, set apo përzierje të grimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 13 | BRUS...
KOD0005911276 0.79€
Kjo brushë e butë, me mbi-madhësi dhe për qëllime të ndryshme është dizajnuar për pudër, set apo përzierje të grimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 12 | BRUS...
KOD0005911275 0.79€
Brushë për grim. Kjo brushë e butë, tejet praktike,  është dizajnuar  për qëllime të ndryshme, ndër të cilat veçohet rregullimi i vetullave, edhe pse me të mund të aplikohet edhe hija e syve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 11 | BRUS...
KOD0005911274 0.79€
Kjo brushë e butë, me mbi-madhësi dhe për qëllime të ndryshme është dizajnuar për pudër, set apo përzierje të grimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 10 | BRUS...
KOD0005911273 1.09€
Brushë për grim. Kjo brushë e butë, tejet praktike,  është dizajnuar  për qëllime të ndryshme, ndër të cilat veçohet rregullimi i vetullave, edhe pse me të mund të aplikohet edhe hija e syve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 9 | BRUSH...
KOD0005911272 1.09€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për shpërndarjen e bazës (pudrës së lëngët) dhe pudrosjen e fytyrës. Ka madhësi të ndryshme (opsionale) dhe me të mund të arrini çfarëdo pamje që  dëshironi! Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 8 | BRUSH...
KOD0005911271 1.09€
Kjo brushë e butë, me mbi-madhësi dhe për qëllime të ndryshme është dizajnuar për pudër, set apo përzierje të grimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 7 | BRUSH...
KOD0005911270 1.19€
Kjo brushë e butë, me mbi-madhësi dhe për qëllime të ndryshme është dizajnuar për pudër, set apo përzierje të grimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 6 | BRUSH...
KOD0005911269 1.19€
Kjo brushë e butë, me mbi-madhësi dhe për qëllime të ndryshme është dizajnuar për pudër, set apo përzierje të grimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 5 | BRUSH...
KOD0005911268 1.19€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për shpërndarjen e bazës (pudrës së lëngët) dhe pudrosjen e fytyrës. Ka madhësi të ndryshme (opsionale) dhe me të mund të arrini çfarëdo pamje që  dëshironi! Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 4 | BRUSH...
KOD0005911267 1.19€
Kjo brushë e butë, me mbi-madhësi dhe për qëllime të ndryshme është dizajnuar për pudër, set apo përzierje të grimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 3 | BRUSH...
KOD0005911266 1.29€
Nga theksimi te konturimi, kjo brushë ofron shumë opsione për të bërë grim. Brusha është e përsosur për shpërndarjen e bazës (pudrës së lëngët) dhe pudrosjen e fytyrës. Ka madhësi të ndryshme (opsionale) dhe me të mund të arrini çfarëdo pamje që  dëshironi! Veçoritë: Sjell mbulim pa njolla; Ka qime sintetike; Dorezë kapëse me dizajn të fortë dhe me maje të brushës me lëvizshmëri të përshtatshme.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 2 | BRUSH...
KOD0005911265 1.29€
Brushë për grim. Kjo brushë e butë, tejet praktike,  është dizajnuar  për qëllime të ndryshme, ndër të cilat veçohet rregullimi i vetullave, edhe pse me të mund të aplikohet edhe hija e syve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BRUSH 1 | BRUSH...
KOD0005911264 1.99€
Kjo brushë e butë, me mbi-madhësi dhe për qëllime të ndryshme është dizajnuar për pudër, set apo përzierje të grimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MINERAL POWDER B...
4047523012000 2.99€
Ndihmës i përkryer për aplikim e pudrës së pangjitur.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS BEAUTY SPONGE | ...
4047523483008 4.89€
Edhe aplikimi bëhet lehtësisht! Lageni shpuzën dhe bazën, vendosni pakëz pudër apo sherk mbi fytyrë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS POWDER BRUSH | B...
4047523476000 5.59€
Brusha multifunksionale kozmetike me qime të buta, siguron aplikim të njëtrajtshëm të produkteve të pudrës dhe mundëson rezultate të përsosura të ngjyrës. Është ideale për të gjitha produktet e pudrës!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP