Shiko 1 - 32 nga 510 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS TRANSPARENT LIPL...
4047523116203 1.29€
Falë veçantisë së teksturës së saj kremoze, vijëzuesi për buzë është i rehatshëm dhe i lehtë për tu përdorur, duke e bërë atë ideal për përzierjen dhe vizatimin e vijave të bukura. Rrjedhja e ngjyrës së buzëkuqit parandalohet tek buzën në mënyrë vërtetë të përkryer! Me paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LONG LASTING LIP...
4047523321812 4.09€
Kombinon tre veti: i mbështjellë buzët me ngjyra ngacmuese, krijon shkëlqim të lehtë dhe i përkujdes buzët në mënyrë të qëndrueshme. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LONG LASTING LIP...
4047523321843 4.09€
Kombinon tre veti: i mbështjellë buzët me ngjyra ngacmuese, krijon shkëlqim të lehtë dhe i përkujdes buzët në mënyrë të qëndrueshme. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LONG LASTING LIP...
4047523321836 4.09€
Kombinon tre veti: i mbështjellë buzët me ngjyra ngacmuese, krijon shkëlqim të lehtë dhe i përkujdes buzët në mënyrë të qëndrueshme. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LONG LASTING LIP...
4047523321829 4.09€
Kombinon tre veti: i mbështjellë buzët me ngjyra ngacmuese, krijon shkëlqim të lehtë dhe i përkujdes buzët në mënyrë të qëndrueshme. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LONG LASTING LIP...
4047523321805 4.09€
Kombinon tre veti: i mbështjellë buzët me ngjyra ngacmuese, krijon shkëlqim të lehtë dhe i përkujdes buzët në mënyrë të qëndrueshme. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LONG LASTING LIP...
4047523321447 4.09€
Kombinon tre veti: i mbështjellë buzët me ngjyra ngacmuese, krijon shkëlqim të lehtë dhe i përkujdes buzët në mënyrë të qëndrueshme. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LONG LASTING LIP...
4047523321393 4.09€
Kombinon tre veti: i mbështjellë buzët me ngjyra ngacmuese, krijon shkëlqim të lehtë dhe i përkujdes buzët në mënyrë të qëndrueshme. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LONG LASTING LIP...
4047523321379 4.09€
Kombinon tre veti: i mbështjellë buzët me ngjyra ngacmuese, krijon shkëlqim të lehtë dhe i përkujdes buzët në mënyrë të qëndrueshme. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS COLOR & CAR...
4047523342381 3.09€
Kombinon tre veti: i mbështjellë buzët me ngjyra ngacmuese, krijon shkëlqim të lehtë dhe i përkujdes buzët në mënyrë të qëndrueshme. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION LIPSTICK ATOMIC RUB...
5029066038555 1.24€
Do të mahniteni me cilësinë e buzëkuqit – ky është një buzëkuq I DOMOSDOSHËM, dhe përbën vlerë të mahnitshme për t’i koleksionuar të gjitha! Mbi 20 nuanca të buzëkuqit kremoz me qëndrueshmëri të gjatë dhe me ngjyrë që ja vlenë. Prej nudes tek brights, dhe prej matit deri tek kremoze, ka diçka për tu përshtatur me secilin. Me gjithashtu 2 koleksione të buzëkuqit – Koleksioni Scandalous përplotë me ngjyra neoni dhe të ndriquara, dhe koleksioni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION LIPSTICK ATOMIC MAK...
5029066038548 1.24€
Do të mahniteni me cilësinë e buzëkuqit – ky është një buzëkuq I DOMOSDOSHËM, dhe përbën vlerë të mahnitshme për t’i koleksionuar të gjitha! Mbi 20 nuanca të buzëkuqit kremoz me qëndrueshmëri të gjatë dhe me ngjyrë që ja vlenë. Prej nudes tek brights, dhe prej matit deri tek kremoze, ka diçka për tu përshtatur me secilin. Me gjithashtu 2 koleksione të buzëkuqit – Koleksioni Scandalous përplotë me ngjyra neoni dhe të ndriquara, dhe koleksioni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION LIPSTICK LADY | BUZ...
5029066011589 1.24€
Do të mahniteni me cilësinë e buzëkuqit – ky është një buzëkuq I DOMOSDOSHËM, dhe përbën vlerë të mahnitshme për t’i koleksionuar të gjitha! Mbi 20 nuanca të buzëkuqit kremoz me qëndrueshmëri të gjatë dhe me ngjyrë që ja vlenë. Prej nudes tek brights, dhe prej matit deri tek kremoze, ka diçka për tu përshtatur me secilin. Me gjithashtu 2 koleksione të buzëkuqit – Koleksioni Scandalous përplotë me ngjyra neoni dhe të ndriquara, dhe koleksioni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION LIPSTICK BLISS | BU...
5029066011541 1.24€
Do të mahniteni me cilësinë e buzëkuqit – ky është një buzëkuq I DOMOSDOSHËM, dhe përbën vlerë të mahnitshme për t’i koleksionuar të gjitha! Mbi 20 nuanca të buzëkuqit kremoz me qëndrueshmëri të gjatë dhe me ngjyrë që ja vlenë. Prej nudes tek brights, dhe prej matit deri tek kremoze, ka diçka për tu përshtatur me secilin. Me gjithashtu 2 koleksione të buzëkuqit – Koleksioni Scandalous përplotë me ngjyra neoni dhe të ndriquara, dhe koleksioni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS GLOSSY LIPS LIPG...
4047523497111 3.59€
Shkëlqyesit për buzë nga uma cosmetics janë të paraqitura në një dizajn të ri në kohën e duhur, pra për festat e fund-vitit. Nuk është vetëm dizajni me stil – ngjyrat e reja dhe të freskëta janë poashtu befasi. Për buzë me shkëlqim të bukur, të mbuluar me ngjyra të mahnitshme! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS GLOSSY LIPS LIPG...
4047523497081 3.59€
Shkëlqyesit për buzë nga uma cosmetics janë të paraqitura në një dizajn të ri në kohën e duhur, pra për festat e fund-vitit. Nuk është vetëm dizajni me stil – ngjyrat e reja dhe të freskëta janë poashtu befasi. Për buzë me shkëlqim të bukur, të mbuluar me ngjyra të mahnitshme! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LIPLINER PENCIL ...
4047523116197 1.29€
Falë veçantisë së teksturës së saj kremoze, vijëzuesi për buzë është i rehatshëm dhe i lehtë për tu përdorur, duke e bërë atë ideal për përzierjen dhe vizatimin e vijave të bukura. Rrjedhja e ngjyrës së buzëkuqit parandalohet tek buzën në mënyrë vërtetë të përkryer! Me paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LIPLINER PENCIL ...
4047523116180 1.29€
Falë veçantisë së teksturës së saj kremoze, vijëzuesi për buzë është i rehatshëm dhe i lehtë për tu përdorur, duke e bërë atë ideal për përzierjen dhe vizatimin e vijave të bukura. Rrjedhja e ngjyrës së buzëkuqit parandalohet tek buzën në mënyrë vërtetë të përkryer! Me paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LIPLINER PENCIL ...
4047523116173 1.29€
Falë veçantisë së teksturës së saj kremoze, vijëzuesi për buzë është i rehatshëm dhe i lehtë për tu përdorur, duke e bërë atë ideal për përzierjen dhe vizatimin e vijave të bukura. Rrjedhja e ngjyrës së buzëkuqit parandalohet tek buzën në mënyrë vërtetë të përkryer! Me paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LIPLINER PENCIL ...
4047523116166 1.29€
Falë veçantisë së teksturës së saj kremoze, vijëzuesi për buzë është i rehatshëm dhe i lehtë për tu përdorur, duke e bërë atë ideal për përzierjen dhe vizatimin e vijave të bukura. Rrjedhja e ngjyrës së buzëkuqit parandalohet tek buzën në mënyrë vërtetë të përkryer! Me paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS GLOSSY LIPS LIPG...
4047523497104 3.59€
Shkëlqyesit për buzë nga uma cosmetics janë të paraqitura në një dizajn të ri në kohën e duhur, pra për festat e fund-vitit. Nuk është vetëm dizajni me stil – ngjyrat e reja dhe të freskëta janë poashtu befasi. Për buzë me shkëlqim të bukur, të mbuluar me ngjyra të mahnitshme! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS GLOSSY LIPS LIPG...
4047523497098 3.59€
Shkëlqyesit për buzë nga uma cosmetics janë të paraqitura në një dizajn të ri në kohën e duhur, pra për festat e fund-vitit. Nuk është vetëm dizajni me stil – ngjyrat e reja dhe të freskëta janë poashtu befasi. Për buzë me shkëlqim të bukur, të mbuluar me ngjyra të mahnitshme! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS GLOSSY LIPS LIPG...
4047523497074 3.59€
Shkëlqyesit për buzë nga uma cosmetics janë të paraqitura në një dizajn të ri në kohën e duhur, pra për festat e fund-vitit. Nuk është vetëm dizajni me stil – ngjyrat e reja dhe të freskëta janë poashtu befasi. Për buzë me shkëlqim të bukur, të mbuluar me ngjyra të mahnitshme! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS GLOSSY LIPS LIPG...
4047523497067 3.59€
Shkëlqyesit për buzë nga uma cosmetics janë të paraqitura në një dizajn të ri në kohën e duhur, pra për festat e fund-vitit. Nuk është vetëm dizajni me stil – ngjyrat e reja dhe të freskëta janë poashtu befasi. Për buzë me shkëlqim të bukur, të mbuluar me ngjyra të mahnitshme! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS GLOSSY LIPS LIPG...
4047523497036 3.59€
Shkëlqyesit për buzë nga uma cosmetics janë të paraqitura në një dizajn të ri në kohën e duhur, pra për festat e fund-vitit. Nuk është vetëm dizajni me stil – ngjyrat e reja dhe të freskëta janë poashtu befasi. Për buzë me shkëlqim të bukur, të mbuluar me ngjyra të mahnitshme! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS GLOSSY LIPS LIPG...
4047523497029 3.59€
Shkëlqyesit për buzë nga uma cosmetics janë të paraqitura në një dizajn të ri në kohën e duhur, pra për festat e fund-vitit. Nuk është vetëm dizajni me stil – ngjyrat e reja dhe të freskëta janë poashtu befasi. Për buzë me shkëlqim të bukur, të mbuluar me ngjyra të mahnitshme! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS GLOSSY LIPS LIPG...
4047523497012 3.59€
Shkëlqyesit për buzë nga uma cosmetics janë të paraqitura në një dizajn të ri në kohën e duhur, pra për festat e fund-vitit. Nuk është vetëm dizajni me stil – ngjyrat e reja dhe të freskëta janë poashtu befasi. Për buzë me shkëlqim të bukur, të mbuluar me ngjyra të mahnitshme! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LIPSTYLER LIPSTI...
4047523384046 3.59€
Balsam hidratues për buzë me prekje të ngjyrës. Me paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LIPSTYLER LIPSTI...
4047523384039 3.59€
Balsam hidratues për buzë me prekje të ngjyrës. Me paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LIPSTYLER LIPSTI...
4047523384022 3.59€
Balsam hidratues për buzë me prekje të ngjyrës. Me paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MATT LIPGLOSS VA...
4047523360057 3.09€
Aromë e parresistueshme, efekt i parrezistueshëm! Tekstura e errët dhe intenzivisht ushqyese e cila u sjellë buzëve një efekt trendi mat dhe që ka shije joshëse të vanillës. Me receptë pa paraben dhe vegan.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MATT LIPGLOSS VA...
4047523360040 3.09€
Aromë e parresistueshme, efekt i parrezistueshëm! Tekstura e errët dhe intenzivisht ushqyese e cila u sjellë buzëve një efekt trendi mat dhe që ka shije joshëse të vanillës. Me receptë pa paraben dhe vegan.
Krahaso QUICK SHOP