Shiko 1 - 32 nga 286 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS FACE POWDER 01 |...
4047523346013 3.49€
Falë veçanërisht vazhdueshmërisë së saj të bukur, pudra mat mund të aplikohet lehtësisht dhe siguron një ndjenjë mrekullisht të butë të lëkurës. E përkëdhelë lekurën me hidratues dhe e mbron atë nga rrezet e diellit falë filterëve UVA / UVB. Është një produkt i domosdoshëm për një përfundim të freskët dhe super mat! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS BRONZING POWDER ...
4047523479018 3.49€
Pudra Mate Bronzing nga uma cosmetics “Mate Sunrise” sjellë ten natyral të fytyrës, madje edhe gjatë sezonës së dimrit, falë teksturës së saj të mëndafsht dhe të butë të pudrës. Kështu, ngjyra e fytyrës duket përgjatë gjithë vitit si të ishte e puthur nga dielli. Për një ten natyral! Pa paraben dhe vegan!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION ICONIC BLUSH BRONZE...
5029066052964 3.49€
Koleksioni më mahnitës i bronzerëve të pigmentuar, të bronzerëve dhe shkëlqyesve të kombinuar dhe të hijezimeve të kompletuar në ni paletë me pasqyrë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS PROFESSIONAL CON...
4084600648011 3.49€
Paleta Professional Concealer nga uma cosmetics është kuti e përkryer për korrektimin e tenit të fytyrës me një madhësi dore e cila përmban çdo gjë për të cilën keni nevojë. Theksuesi ndriqon, bezhi i mbulon të metat, ngjyra rozë largon rrethet e errëta dhe puçrrat, ngjyra e gjelbër e neutralizon pjesët e skuqura të fytyrës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS FLAWLESS LOOSE P...
4047523496022 4.39€
Pudra Flawless Loose nga uma cosmetics kombinohet në mënyrë të përsosur me tonin e tij të lëkurës dhe kështu e ngjall tenin e fytyrës për bukuri. Tekstura inovative me minerale dhe vaj të kokrrës acai i sjellin lëkurës hidratim. Këshillë: Brusha Mineral Powder nga uma cosmetics është e përshtatshme për aplikim. Për lëkurë të barabartë dhe të ujdisur! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS HIGHLIGHTER POWD...
4047523481011 3.79€
PUDRA HIGHLIGHTER nga uma cosmetics me formulimin e saj Smooth Touch, sjellë theks delikat por me shimer mahnitës. Posaçërisht në sipërfaqet e syrit dhe mollëzave, PUDRA HIGHLIGHTER siguron freski! Për një ten fytyre rrezatuese! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS CONTOURING PALET...
4047523478011 9.99€
Konturë e përsosur Mollëza të përcaktuara të fytyrës, shqiptim të ngrohtë dhe shkëlqim drite rrezatuese që i sjellë fytyrës më shumë konturë Ngjyrë shtesë e kuqe e përzier që sjellë freski tek mollëzat Me udhëzime që mund t’i gjeni prapa kutisë për një grim të lehtë Receptë pa paraben me vajra të cilësisë së lartë dhe vitamin E.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS BRONZING PEARLS ...
4047523408001 4.99€
Pudra Mate Bronzing nga uma cosmetics “Mate Sunrise” sjellë ten natyral të fytyrës, madje edhe gjatë sezonës së dimrit, falë teksturës së saj të mëndafsht dhe të butë të pudrës. Kështu, ngjyra e fytyrës duket përgjatë gjithë vitit si të ishte e puthur nga dielli. Për një ten natyral! Pa paraben dhe vegan!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MATT FIXING POWD...
4047523390016 3.49€
E rregullon grimin, e matifikon tenin e fytyrës dhe balancon gungat. E lehtë për aplikim me grim duke përdorur brushën për pudër. Për rezultat të përkryer të grimit! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS BRONZING POWDER ...
4047523348024 3.49€
Pudra Mate Bronzing nga uma cosmetics “Mate Sunrise” sjellë ten natyral të fytyrës, madje edhe gjatë sezonës së dimrit, falë teksturës së saj të mëndafsht dhe të butë të pudrës. Kështu, ngjyra e fytyrës duket përgjatë gjithë vitit si të ishte e puthur nga dielli. Për një ten natyral! Pa paraben dhe vegan!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS FACE POWDER 04 |...
4047523346068 3.49€
Falë veçanërisht vazhdueshmërisë së saj të bukur, pudra mat mund të aplikohet lehtësisht dhe siguron një ndjenjë mrekullisht të butë të lëkurës. E përkëdhelë lekurën me hidratues dhe e mbron atë nga rrezet e diellit falë filterëve UVA / UVB. Është një produkt i domosdoshëm për një përfundim të freskët dhe super mat! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS FACE POWDER 03 |...
4047523346051 3.49€
Falë veçanërisht vazhdueshmërisë së saj të bukur, pudra mat mund të aplikohet lehtësisht dhe siguron një ndjenjë mrekullisht të butë të lëkurës. E përkëdhelë lekurën me hidratues dhe e mbron atë nga rrezet e diellit falë filterëve UVA / UVB. Është një produkt i domosdoshëm për një përfundim të freskët dhe super mat! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS FACE POWDER 02 |...
4047523346020 3.49€
Falë veçanërisht vazhdueshmërisë së saj të bukur, pudra mat mund të aplikohet lehtësisht dhe siguron një ndjenjë mrekullisht të butë të lëkurës. E përkëdhelë lekurën me hidratues dhe e mbron atë nga rrezet e diellit falë filterëve UVA / UVB. Është një produkt i domosdoshëm për një përfundim të freskët dhe super mat! Pa paraben dhe vegan.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS ROUGE POWDER 06 ...
4047523341063 3.59€
Formulë e butë dhe e lëmuar për një aplikim pa përpjekje dhe për një pamje të freskët magjepse.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS ROUGE POWDER 05 ...
4047523341056 3.49€
Formulë e butë dhe e lëmuar për një aplikim pa përpjekje dhe për një pamje të freskët magjepse.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS ROUGE POWDER 03 ...
4047523341032 2.99€
Formulë e butë dhe e lëmuar për një aplikim pa përpjekje dhe për një pamje të freskët magjepse.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS ROUGE POWDER 01 ...
4047523341018 3.49€
Formulë e butë dhe e lëmuar për një aplikim pa përpjekje dhe për një pamje të freskët magjepse.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS TOUCH OF CARE MA...
4047523256039 4.89€
Grimi i lehtë, ushqyes dhe pa vaj mund të aplikohet butësisht dhe në mënyrë të barabartë dhe i cili sjellë ngjyrë natyrale të fytyrës. Ekstraktet nga farat e kungullit dhe mineralet e pasura nga uji i pijshëm e hidratojnë lëkurën. Grim tërë ditor!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS TOUCH OF CARE MA...
4047523256022 4.89€
Grimi i lehtë, ushqyes dhe pa vaj mund të aplikohet butësisht dhe në mënyrë të barabartë dhe i cili sjellë ngjyrë natyrale të fytyrës. Ekstraktet nga farat e kungullit dhe mineralet e pasura nga uji i pijshëm e hidratojnë lëkurën. Grim tërë ditor!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS TOUCH OF CARE MA...
4047523256015 4.89€
Grimi i lehtë, ushqyes dhe pa vaj mund të aplikohet butësisht dhe në mënyrë të barabartë dhe i cili sjellë ngjyrë natyrale të fytyrës. Ekstraktet nga farat e kungullit dhe mineralet e pasura nga uji i pijshëm e hidratojnë lëkurën. Grim tërë ditor!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MATT ISFACTION M...
4047523249307 6.39€
Bazë matifikuese, pa vaj, që e bën lëkurën të butë dhe të lëmuar. Baza aplikohet lehtësisht, vendoset për bukuri dhe sjellë kënaqësi me fuqi mbuluese të përkryer. Tekstura pa aromë nuk përmban silikon.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MATT ISFACTION M...
4047523249208 6.39€
Bazë matifikuese pa vaj që e bën lëkurën të butë dhe të lëmuar. Baza aplikohet lehtësisht, vendoset për bukuri dhe sjellë kënaqësi me fuqi mbuluese të përkryer. Tekstura pa aromë nuk përmban silikon.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MATT ISFACTION M...
4047523249109 6.39€
Bazë matifikuese pa vaj që e bën lëkurën të butë dhe të lëmuar. Baza aplikohet lehtësisht, vendoset për bukuri dhe sjellë kënaqësi me fuqi mbuluese të përkryer. Tekstura pa aromë nuk përmban silikon.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL HYPO ALLERGENIC FACE&...
5902082503224 2.89€
Kushtuar gruas e cila dëshiron që t’i jap lëkurës pamje të freskët dhe të pushuar mirë. Formula që përmbanë pigmente me aromë margaritare, sjellë efekt të mirë dhe rrezatim natyral për lëkurën. Dhe, falë emolientëve, e zbutë lëkurën.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HUDA BEAUTY (IMITATION)...
KOD0005911252 8.49€
Shkathtësia e këtyre paletave ju mundëon që të krijoni pamje të pakufijshme grimi. Përzieni hijezimet në mënyrë të përsosur, duke i përdorur hijezimet më të errëta tek rrudhat e fytyrës dhe ngjyrat më të lehta pëgjatë ashtit të qerpikut dhe në skajet brenda syrit Duke e përdorur brushën vijezuese, përdorni njërën nga hijezimet më të errëta përgjatë majës dhe fundit të vijës së qerpikut Me gishtin e juaj të mesëm, apo me spërkatësin fiksues në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE VIE MAKEUP PALETTE 1X24...
KOD0005911250 6.99€
Shkathtësia e këtyre paletave ju mundëon që të krijoni pamje të pakufijshme grimi. Përzieni hijezimet në mënyrë të përsosur, duke i përdorur hijezimet më të errëta tek rrudhat e fytyrës dhe ngjyrat më të lehta pëgjatë ashtit të qerpikut dhe në skajet brenda syrit Duke e përdorur brushën vijezuese, përdorni njërën nga hijezimet më të errëta përgjatë majës dhe fundit të vijës së qerpikut Me gishtin e juaj të mesëm, apo me spërkatësin fiksues në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHOUT MAKEUP PALETTE 1X...
KOD0005911249 6.99€
Shkathtësia e këtyre paletave ju mundëon që të krijoni pamje të pakufijshme grimi. Përzieni hijezimet në mënyrë të përsosur, duke i përdorur hijezimet më të errëta tek rrudhat e fytyrës dhe ngjyrat më të lehta pëgjatë ashtit të qerpikut dhe në skajet brenda syrit Duke e përdorur brushën vijezuese, përdorni njërën nga hijezimet më të errëta përgjatë majës dhe fundit të vijës së qerpikut Me gishtin e juaj të mesëm, apo me spërkatësin fiksues në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FACE CLEANING SPONGE | ...
6954223080230 0.89€
Kjo shpuzë për pastrimin e fytyrës e pastron grimin, ndytësirat dhe vajrat e tepërta nga fytyra e juaj, para se të përdorni bazën. Skajet me dizajne dhe madhësi të ndryshme plotësojnë kërkesat e duhura dhe të sakta gjatë përdorimit të grimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE EVER BEAUTY 6 EYESHADOW...
6924269729042 4.49€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TECHNIC COLOUR MAX EYES...
5021769265191 5.49€
Shkathtësia e këtyre paletave ju mundëon që të krijoni pamje të pakufijshme grimi. Përzieni hijezimet në mënyrë të përsosur, duke i përdorur hijezimet më të errëta tek rrudhat e fytyrës dhe ngjyrat më të lehta pëgjatë ashtit të qerpikut dhe në skajet brenda syrit Duke e përdorur brushën vijezuese, përdorni njërën nga hijezimet më të errëta përgjatë majës dhe fundit të vijës së qerpikut Me gishtin e juaj të mesëm, apo me spërkatësin fiksues në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TECHNIC PRO FINISH EYES...
5021769275152 11.99€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE VENUS ROSE GOLD SERUM 3...
5060315043913 6.89€
Krahaso QUICK SHOP