Shiko 1 - 32 nga 140 Produkte.

17%
Krahaso QUICK SHOP
HUDA BEAUTY (IMITATION) MINK 3...
6871588746116 2.99€ 2.49€
E prodhuar me fibrat natyral (duke përfshirë qime të njeriut – për një pamje sa më realiste) dhe plotësisht të pa egërsuara, qerpikët imitim të Huda Beauty mund të ripërdoren deri në 12 herë (varësisht nga përkujdesi), për të zbadhuar sytë tuaj në mënyrë dramatike. Samantha #7 janë univerzalisht lajkatuese, me qerpikë të shtresuar të gjatësive të ndryshme, në një lidhëse të padukshme pambuku, për të arritur vëllim mesatar dhe me pamje valëvitëse dhe me…
Krahaso QUICK SHOP
17%
Krahaso QUICK SHOP
HUDA BEAUTY (IMITATION) MINK 3...
6871588746116D 2.99€ 2.49€
E prodhuar me fibrat natyral (duke përfshirë qime të njeriut – për një pamje sa më realiste) dhe plotësisht të pa egërsuara, qerpikët imitim të Huda Beauty mund të ripërdoren deri në 12 herë (varësisht nga përkujdesi), për të zbadhuar sytë tuaj në mënyrë dramatike. Samantha #7 janë univerzalisht lajkatuese, me qerpikë të shtresuar të gjatësive të ndryshme, në një lidhëse të padukshme pambuku, për të arritur vëllim mesatar dhe me pamje valëvitëse dhe me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS FIRST DATE MASCA...
4047523267004 4.29€
Maskara First Date nga uma cosmetics me vëllim me multi-efekt sjellë gjatësi dhe momentum tek qerpikët. Tekstura kremoze mundëson përdorim shumë të lehtë – pa i grumbulluar qerpikët. Me momentet më të mira në takimin e parë!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS LAS BOOSTER SERU...
4047523266007 6.29€
Formula inovative me kompleksin aktiv WidelashTM zakonisht mund të stimuloj rritjen e qerpikëve deri në masën 32%* dhe do të duken deri në tre herë më vëllimore* pas 15 diëve të aplikimit ditor. 70% e pjesëmarrësve në eksperiment poashtu kanë përjetuar përforcim të qerpikëve*. Aplikimi: Përdorni serumin Lash Booster si vijëzues për sy dhe leni ashtu që të thahet. Përsëritni këtë çdo ditë për një periudhë kohore prej 2 javësh. Ndihmë: për një trajtim të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MASCARA WOW FALS...
4084600521000 4.09€
Brusha inovative e dyfisht zgjon efekt të menjëhershëm tek qerpikët artificial. Variant i cili është i papërshkueshëm nga uji.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS SINGEL LASHES 10...
4084600449014 5.49€
Qerpikët individual në tre gjatësi të ndryshme për qerpikë të lakuar, vëllimor dhe të gjatë. Ngjitësi për qerpikë poashtu është i përfshirë në paketim. Hiqni në mënyrë të kujdesshme qerpikët nga paketimi dhe aplikoni një kot të hollë të ngjitësit të qerpikut tek pjesa fundore e tij. Aplikoni qerpikët me pincë. Ato mund të ripërdoren.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS SINGEL LASHES 02...
4047523386002 5.49€
Në tre gjatësi të ndryshme përfshirë dhe ngjitësin për qerpikë – për qerpikë të përsosur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MASCARA BOOST VO...
4047523377000 4.89€
Kombinimi i brushës me vëllim XXL dhe formulimi i veçantë, sigurojnë një vëllim spektakular të qerpikut. Zmadhoni qerpikët tuaj!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MASCARA WOW FALS...
4047523336007 4.49€
Me faktor WOW! Për një pamje madhështore të garantuar! Brusha inovative e dyfisht zgjon efekt të menjëhershëm tek qerpikët artificial. Variant i cili është i papërshkueshëm nga uji.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MASCARA LASH SHO...
4047523270004 5.39€
Maskara Lash Shocker nga uma cosmetics na bind me shumë argmente: përcaktim të lartë, vëllim të madh dhe efekt zgjatjeje! Ngjyra e zezë intenzive e mbështjellë çdo qerpik. Për qerpikë me joshje tronditëse!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MASCARA LASH ATT...
4047523269008 5.79€
Më e shitura nga verzionet tona të kufizuara të stinës së pranverës 2015, është tani në dispozicion në vargun tonë standard falë popullaritet të saj të madh. Maskara Lash Attach na bind për nga tekstura e saj kremoze, e cila sjellë vëllim tek qerpikët dhe premton efekt me qëndrueshmëri të gjatë. Për vëllim me qëndrueshmëri të gjatë! Variant i papërshkueshëm nga uji.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MASCARA LASH ATT...
4047523268001 6.19€
Më e shitura nga verzionet tona të kufizuara të stinës së pranverës 2015, është tani në dispozicion në vargun tonë standard falë popullaritet të saj të madh. Maskara Lash Attach na bind për nga tekstura e saj kremoze, e cila sjellë vëllim tek qerpikët dhe premton efekt me qëndrueshmëri të gjatë. Për vëllim me qëndrueshmëri të gjatë! Variant i papërshkueshëm nga uji.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS MASCARA GOING LO...
4047523250006 4.39€
Maskarë, e papëshkrueshme nga uji, për qerpikë të gjatë dhe të ndarë në mënyrë të përkryer përgjatë gjithë ditës! Maskara e mbështjellë çdo qerpik me shtresë ngjyrë të zezë të thellë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
KYLIE (IMITATION) CLEAR EYE CH...
17988 0.99€
Çka është: Ngjitësi për qerpikë thahet brenda sekondash dhe ka qëndrueshmëri të gjatë. Është rezistente ndaj ujit dhe siguron që qerpikët tuaj të qëndrojnë pa të meta. Çka bën: Ngjitësi për qerpikë është i përputhshëm me çfardo stili të qerpikëve, duke përfshirë dhe fibrat sintetike dhe natyrale. Thahet brenda sekondash dhe është ka qëndrueshmëri të gjatë. Siguron që qerpikët e juaj të qëndrojnë në vend, edhe në rast të lag’jes nga shiu, nga ndjerrsët apo nga lotët.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
HUDA BEAUTY (IMITATION) EYELAS...
6921106034260DD 0.99€
E prodhuar me fibrat natyral (duke përfshirë qime të njeriut – për një pamje sa më realiste) dhe plotësisht të pa egërsuara, qerpikët imitim të Huda Beauty mund të ripërdoren deri në 12 herë (varësisht nga përkujdesi), për të zbadhuar sytë tuaj në mënyrë dramatike. Samantha #7 janë univerzalisht lajkatuese, me qerpikë të shtresuar të gjatësive të ndryshme, në një lidhëse të padukshme pambuku, për të arritur vëllim mesatar dhe me pamje valëvitëse dhe me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
HUDA BEAUTY (IMITATION) EYELAS...
6921106034260D 0.99€
E prodhuar me fibrat natyral (duke përfshirë qime të njeriut – për një pamje sa më realiste) dhe plotësisht të pa egërsuara, qerpikët imitim të Huda Beauty mund të ripërdoren deri në 12 herë (varësisht nga përkujdesi), për të zbadhuar sytë tuaj në mënyrë dramatike. Samantha #7 janë univerzalisht lajkatuese, me qerpikë të shtresuar të gjatësive të ndryshme, në një lidhëse të padukshme pambuku, për të arritur vëllim mesatar dhe me pamje valëvitëse dhe me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
HUDA BEAUTY (IMITATION) EYELAS...
6921106034260 0.99€
E prodhuar me fibrat natyral (duke përfshirë qime të njeriut – për një pamje sa më realiste) dhe plotësisht të pa egërsuara, qerpikët imitim të Huda Beauty mund të ripërdoren deri në 12 herë (varësisht nga përkujdesi), për të zbadhuar sytë tuaj në mënyrë dramatike. Samantha #7 janë univerzalisht lajkatuese, me qerpikë të shtresuar të gjatësive të ndryshme, në një lidhëse të padukshme pambuku, për të arritur vëllim mesatar dhe me pamje valëvitëse dhe me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE N BEAUTY EYELASHES 3D 0...
6955967620294DD 0.99€
Përmban 1 palë qerpikë që do t’i lehtësojnë në mënyrë dramatike sytë tuaj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE N BEAUTY EYELASHES 3D 1...
6955967620294D 0.99€
Përmban 1 palë qerpikë që do t’i lehtësojnë në mënyrë dramatike sytë tuaj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE N BEAUTY EYELASHES 3D 2...
6955967620294 0.99€
Përmban 1 palë qerpikë që do t’i lehtësojnë në mënyrë dramatike sytë tuaj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PINKY EYELASH 3D 28 | Q...
6929110679170 0.99€
Përmban 1 palë qerpikë që do t’i lehtësojnë në mënyrë dramatike sytë tuaj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PINKY EYELASH 20 | QERP...
1833 0.99€
Përmban 1 palë qerpikë që do t’i lehtësojnë në mënyrë dramatike sytë tuaj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
HUDA (IMITATION) BEAUTY EYELAS...
1832D 0.99€
E prodhuar me fibrat natyral (duke përfshirë qime të njeriut – për një pamje sa më realiste) dhe plotësisht të pa egërsuara, qerpikët imitim të Huda Beauty mund të ripërdoren deri në 12 herë (varësisht nga përkujdesi), për të zbadhuar sytë tuaj në mënyrë dramatike. Samantha #7 janë univerzalisht lajkatuese, me qerpikë të shtresuar të gjatësive të ndryshme, në një lidhëse të padukshme pambuku, për të arritur vëllim mesatar dhe me pamje valëvitëse dhe me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
HUDA (IMITATION) BEAUTY EYELAS...
1832 0.99€
E prodhuar me fibrat natyral (duke përfshirë qime të njeriut – për një pamje sa më realiste) dhe plotësisht të pa egërsuara, qerpikët imitim të Huda Beauty mund të ripërdoren deri në 12 herë (varësisht nga përkujdesi), për të zbadhuar sytë tuaj në mënyrë dramatike. Samantha #7 janë univerzalisht lajkatuese, me qerpikë të shtresuar të gjatësive të ndryshme, në një lidhëse të padukshme pambuku, për të arritur vëllim mesatar dhe me pamje valëvitëse dhe me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR PRETTY LENGTHENING MAS...
8690604140398 2.29€
Pretty Lengthening Mascara by Flormar. I zgjat qerpikët në mënyrë të jashtëzakonshme dhe i mbulon ato intensivisht me ngjyrë të zezë. Brusha garanton aplikim jashtëzakonisht precis dhe pa telashe. Produkti nuk krijon njolla apo rrjedhje të ngjyrës. Paketimi ngjyrë rozë është shumë i bukur dhe origjinal. Maskarë Zgjat në mënyrë të përsosur Është në dispozicion me ngjyrë të zezë. Brusha i ndanë qerpikët në mënyrë të përsosur Nuk krijon njolla të padukshme  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA MASCARA DIVA’S LASH...
8011607094745 8.49€
Maskara DIVA’S LASHES nga Pupa, ju sjellë vëllim maksimal dhe përcaktim të lartë tek qerpikët e juaj. Shkopi me madhësi të madhe, me qime të ngurta, formëson qerpikët dhe i përcakton ato grafikisht. Si rezultat, sytë e juaj bëhen të thellë dhe magnetik, njejtë si ato të divas. Ngjyrë e zezë ekstra. Rrezik i ulët nga alergjitë E testuar nga Oftalmologu E përshtatshme për sy të ndjeshëm dhe për individ të cilët përdorin thjerrëza Pa…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL HYPOALERGENIC CURLING MAS...
5902082503293 2.99€
I zgjatë dhe i dredhon qerpikët në mënyrë intensive si dhe e rritë vëllimin e tyre. Dylla Karnauba, pantenoli dhe vaji argan mbronë edhe qerpikët më të shkurtër. Brusha e përzgjedhur në mënyrë të veçantë i krehë ato si dhe parandalon ato që të ngjiten në mes veti, duke menjanuar krijimin e njollave.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL HYPOALERGENIC LONG WEAR M...
5902082519881 3.99€
Maskarë me qëndrueshmëri të gjatë, që zgjatë dhe trashë qerpikët. Krijon efekt me qëndrueshmëri të gjatë, është rezistente ndaj lagështisë, djerrësve dhe lotëve, por gjithashtu është lehtë për tu pastruar me ujë të ngrohtë. Nuk shkërmoqet apo shtresohet gjatë ditës. Është alternativë e mahnitshme për gra të cilat kanë nevojë për grim të qëndrueshëm për sy dhe nuk dëshirojnë ta kenë maskarën që është rezistente ndaj ujit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR SPIDER LASH MASCARA 3 ...
8690604110667 2.99€
Maskara Spider Lash 3in1 do t’i bëjë qerpikët tuaj të duken më të gjatë duke i ndarë ato dhe duke shtuar përcaktim në momentin që e përdorni. Do ta kuptoni menjëherë që do t’i mbështjellë qerpikët si një rrjetë, duke iu dhënë pamje më të plotë dhe vëllimore. Falë vajit të ullirit që gjendet në formulën e saj, qerpikët tuaj do të duken të hidratuara, të ushqyera dhe të shëndosha.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR SPIDER LASH MASCARA-VO...
8690604110650 2.99€
Maskara Spider Lash 3in1 do t’i bëjë qerpikët tuaj të duken më të gjatë duke i ndarë ato dhe duke shtuar përcaktim në momentin që e përdorni. Do ta kuptoni menjëherë që do t’i mbështjellë qerpikët si një rrjetë, duke iu dhënë pamje më të plotë dhe vëllimore. Falë vajit të ullirit që gjendet në formulën e saj, qerpikët tuaj do të duken të hidratuara, të ushqyera dhe të shëndosha.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR PRETTY INTENSIFYING MA...
8690604140404 2.24€
Maskara Pretty Intensifying formëson qerpikët brenda një kohe më të shkurtër dhe ka performancë të lartë falë strukturës fleksibile të brushës së silikonit. I palos qerpikët lehtësisht dhe shton vëllim në të njejtën kohë. Pigmenti i tij karbon i zi sjellë ngjyrë të zezë intensive tek kapëset dhe shton thellësi në grimin për sy.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR PRETTY CURLING MASCARA...
8690604140374 2.24€
Maskara e zezë Pretty Curling i palos lehtësisht qerpikët si dhe shton vëllim në të njejtën kohë. Struktura e saj fleksibile e brushës së silikonit, i formon qerpikët në një kohë më të shkurtër dhe me performancë më të lartë. Është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.  
Krahaso QUICK SHOP