Shiko 1 - 32 nga 270 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
HUDA BEAUTY (IMITATION) EYESHA...
6929110625658 4.99€
Shkathtësia e këtyre paletave ju mundëon që të krijoni pamje të pakufijshme grimi. Përzieni hijezimet në mënyrë të përsosur, duke i përdorur hijezimet më të errëta tek rrudhat e fytyrës dhe ngjyrat më të lehta pëgjatë ashtit të qerpikut dhe në skajet brenda syrit Duke e përdorur brushën vijezuese, përdorni njërën nga hijezimet më të errëta përgjatë majës dhe fundit të vijës së qerpikut Me gishtin e juaj të mesëm, apo me spërkatësin fiksues në…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR DIPLINER BLACK | EYELI...
8690604330003 2.49€ 1.99€
Sa më lehtë që aplikohen, aq më të mira janë materialet e grimit. Dipliner, me paketimin e tij praktik dhe me brushë të veçantë, e bën më të lehtë për ju aplikimin e vijëzuesit për sy. Formula e saj ushqyese, ngjyrat intenzive dhe efektet hidratuese, ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës tuaj. Gjithashtu, Flormar Dipliner përcakton formën e syve tuaj, nuk njollos për shkak të ndjersëve apo lagështisë dhe e bën grimin e juaj të qëndrojë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE EYESHADOW 05 1X88pcs 50...
KOD0000033734 9.99€
Veçoritë kryesore: Pigmentim i mirë Me qëndrueshmëri të gjatë E lehtë për përdorim  
Krahaso QUICK SHOP
45%
Krahaso QUICK SHOP
NAKED 3 (IMITATION) EYESHADOW ...
6948225068037 4.49€ 2.49€
Veçoritë kryesore/Përfitimet: a. E mbartshme dhe e përshtatshme për përdorim gjatë udhëtimit apo kur jeni jashtë zyrës së punës apo në darkë. b. Paletë me 12 ngjyra të ngrohta dhe të mrekullueshme hijezimesh për punë profesionale, dasma, grimosje natyrale, sy të tymosura etj. c. Shumë e pigmentuar dhe vibruese, paleta përfshinë hijezime të ngrohta për sy, shumë të lehta për tu përshtatur me pamjen tuaj!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION EYES LIKE ANGELS 1x...
502906603681 8.49€
Paletat Hije për sy 32 ULTRA janë paleta profesionale dhe të përkryera që duhet t’i zgjidhni. E tëra që ju duhet është një paletë që mund ta mbartni me vete. 32 hije në një paletë me një përzierje madhështore të shimerit dhe matit që janë të përdorshme dhe janë hije eksperimentale për të krijuar çfardo pamje, për një performancë dhe vlerë të mahnitshme! Hijet për sy ULTRA janë të paketuara me përplot pigmente dhe të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
FLORMAR PRETTY VOLUME MASCARA ...
8690604140381 2.29€
Maskara Pretty Volume nga Flormar. I trashë dhe e shton vëllimin e qerpikëve në mënyrë të përkryer. Brusha precize dozon sasinë e duhur të produktit dhe e shpërndanë atë nga rrënjët deri tek majet e qimes. Produkti nuk i djegë qerpikët dhe nuk krijon njolla që nuk mund të duken. Është në dispozicion në ngjyrë të zezë. Paketimi i kuq është shumë origjinal. Maskarë Veti përbërëse për trashjen dhe shtimin e vëllimit të qerpikëve Është…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RIMMEL EYESHADOW HD PENTA 022 ...
3607342465640 4.99€
Hijezim për sy me pigment multi-reflektiv për ngjyrë që duket e përkryer nën çdo dritë. Paletë me 4 hije me ngjyra vibruese dhe intenzive. Formula kremoze e butë përzihet pa përpjekje të mëdha. Përdorni hije të tharë për pamje të butë dhe shkëlqyese; përdorni hije të lagur për të patur ndikim edhe më të madh!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PUPART EYESHADOW PALETTE ...
8011607190485 17.99€
Në krye të vargut. Gjithçka që ju nevojitet për një grim trendi, të përsosur dhe kreativ. Ndjeheni që dëshironi ngjyra klasike apo të guximshme? Çelni Pupart dhe zgjedhni, ju gjithmonë do të jeni gati për çdo rast. Fytyrë rrezatuese, pa njolla, ndriqim i shtuar, faqe natyrale dhe lëkurë të shndërritshme. Vështrim i thellë dhe magnetik, çerpikë të përcaktuar. Buzë shumë-ngjyrëshe, të shkëlqyeshme dhe me lagështi. Pasqyra e madhe do të jetë bashkë-fajtore e bukurisë suaj.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 005 ...
8011607069606 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL –  për ti bërë ato të duken intensive dhe; HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 002 ...
8011607069576 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për ti bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje në mënyrë të përkryer të ngjyrës së pastër. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 001 ...
8011607069552 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 003 ...
8011607069583 8.79€
Multiplay nga Pupa, vetëm një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 004 ...
8011607069590 8.79€
Multiplay nga Pupa, vetëm një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaja theksohen,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 053 ...
8011607214112 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 008 ...
8011607069637 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 052 ...
8011607190256 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 019 ...
8011607086177 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 009 ...
8011607069644 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 014 ...
8011607078295 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 015 ...
8011607078301 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 017 ...
8011607086153 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 058 ...
8011607214167 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 057 ...
8011607214150 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL EYE MULTIPLAY 056 ...
8011607214143 8.79€
Multiplay nga Pupa, një laps për sy me qëllime të trefishta: VIJËZUES PËR SY – për të vijëzuar vijën e syve; KAJAL – për t’i bërë ato të duken intensive; dhe HIJE PËR SY – për përzierje të ngjyrës së pastër në mënyrë të përkryer. Tekstura është e butë dhe e lëmuar me ngjyrë të mahnitshme. 30 hijet e parezistueshme të koordinuara në mënyrë të përsosur me hijet për sy Vamp! Sytë e juaj theksohen, zmadhohen dhe intensifikohen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA EYEBROW FIXING GEL | GELL...
8011607284009 8.99€
Produkt ideal për vetulla të përpikta, të stiluara përgjatë gjithë ditës. Tekstura transparente është e freskët dhe me peshë të lehtë, duke u ngjitur tek vetullat e juaja si dhe duke i stiluar ato pa u bërë me ngjitës. Brusha e vogël, e përshtatshme dhe praktike, i kreh dhe i formëson ato në mënyrë të përsosur. Ka rrezik të ulët nga alergjia. E testuar dermatologjikisht. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PENCIL TRUE LIPS 06 1.2g ...
8011607274857 8.49€
Lapsi për buzë i vizatuar dhe i përcaktuar në mënyrë të përkryer, me pigment ultra intensiv të ngjyrës. Për përdorim ditor: përdoret vetëm për efekt mat të sofistikuar apo para lapsit për buzë për të rritur qëndrueshërinë dhe për të krijuar efekt barriere. Mademi është i butë dhe i lëmuar, i lehtë për ta përdorur. Smudge latex ndihmon për të shpërndarë ngjyrën në mënyrë të barabartë. E testuar nga dermatologu. Pa paraben.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA MASCARA VAMP DEFINITION |...
8011607270675 14.69€
Vëllim me madhësi të madhe, qerpikët janë të ndarë dhe të përcaktuar mirë. Qerpikët fitojnë vëllim të jashtëzakonshëm; ato janë të ndara dhe të përcaktuara në mënyrë të përsosur; të lakuara për bukuri pa u bërë të ngurta dhe pa u peshuar poshtë. Nuk mbjellën në grupe. Kjo është maskara me rehati të plotë që jeni duke e kërkuar! Tekstura e saj është e butë dhe e lëmuar, shumë e pigmentuar, i mbështjellë qerpikët në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA EYELINER VAMP WATERPROOF ...
8011607228966 11.49€
VAMP! DEFINITION LINER, nga Pupa, është vijëzues i përsosur për sy dhe është rezistent ndaj ujit: vijë e përcaktuar dhe intensive, që është rezistente ndaj ujit, me mbajtje të pamposhtur dhe me qëndrueshmëri të gjatë. Me garancion kundër njollave. Maja e shajakut është e përkryer për të aplikuar vijën në mënyrën homogjene dhe pa njolla. Tekstura e saj është e lëngshme dhe thahet shpejtë, duke u ngjitur në mënyrë të përsosur tek qepallët e syrit.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PUPART EYESHADOW PALETTE ...
8011607219100 17.99€
Në krye të vargut. Gjithçka që ju nevojitet për një grim trendi, të përsosur dhe kreativ. Ndjeni që dëshironi ngjyra klasike apo të guximshme? Çelni Pupart dhe zgjedhni, ju gjithmonë do të jeni gati për çdo rast. Fytyrë rrezatuese, pa njolla, ndriqimi i shtuar, faqe natyrale dhe lëkurë të shndërritshme. Vështrim i thellë dhe magnetik, çerpikë të përcaktuar. Buzë shumë-ngjyrëshe, të shkëlqyeshme dhe me lagështi. Pasqyra e madhe do të jetë bashkë-fajtore e bukurisë suaj.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PUPART EYESHADOW PALETTE ...
8011607219094 17.99€
Në krye të vargut. Gjithçka që ju nevojitet për një grim trendi, të përsosur dhe kreativ. Ndjeni që dëshironi ngjyra klasike apo të guximshme? Çelni Pupart dhe zgjedhni, ju gjithmonë do të jeni gati për çdo rast. Fytyrë rrezatuese, pa njolla, ndriqim i shtuar, faqe natyrale dhe lëkurë të shndërritshme. Vështrim i thellë dhe magnetik, çerpikë të përcaktuar. Buzë shumë-ngjyrëshe, të shkëlqyeshme dhe me lagështi. Pasqyra e madhe do të jetë bashkë-fajtore e bukurisë suaj.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PUPART EYESHADOW PALETTE ...
8011607204052 17.99€
Në krye të vargut. Gjithçka që ju nevojitet për një grim trendi, të përsosur dhe kreativ. Ndjeni që dëshironi ngjyra klasike apo të guximshme? Çelni Pupart dhe zgjedhni, ju gjithmonë do të jeni gati për çdo rast. Fytyrë rrezatuese, pa njolla, ndriqim i shtuar, faqe natyrale dhe lëkurë të shndërritshme. Vështrim i thellë dhe magnetik, çerpikë të përcaktuar. Buzë shumë-ngjyrëshe, të shkëlqyeshme dhe me lagështi. Pasqyra e madhe do të jetë bashkë-fajtore e bukurisë suaj.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PUPA PUPART EYESHADOW PALETTE ...
8011607204045 17.99€
Në krye të vargut. Gjithçka që ju nevojitet për një grim trendi, të përsosur dhe kreativ. Ndjeni që dëshironi ngjyra klasike apo të guximshme? Çelni Pupart dhe zgjedhni, ju gjithmonë do të jeni gati për çdo rast. Fytyrë rrezatuese, pa njolla, ndriqim i shtuar, faqe natyrale dhe lëkurë të shndërritshme. Vështrim i thellë dhe magnetik, çerpikë të përcaktuar. Buzë shumë-ngjyrëshe, të shkëlqyeshme dhe me lagështi. Pasqyra e madhe do të jetë bashkë-fajtore e bukurisë suaj.…
Krahaso QUICK SHOP