Gjithsej 40 produkte

16%
Krahaso QUICK SHOP
LCN PMC COLOUR REMOVER 100ML |...
4.49€ 3.79€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL LASHGRIP D...
074764650573 3.09€
Ngjitësi i qerpikëve Ardell Lash Grip është për përdorim me qerpik të modës, InvisiBands dhe LashLites. Formati unik thahet shpejt dhe është me ngjyrë të mbyllur, është i papërshkueshëm nga uji dhe i mban qerpikët të sigurt në vend.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL LASHTITE C...
074764650580 3.09€
Ardell LashTite është i papërshkueshëm nga uji dhe do të sigurojë që DuraLashes të mbeten të sigurt ne vend te duhur. Ai është i dizajnuar për përdorim te qerpikëve individuale DuraLash. Me kujdesin e nevojshem do të qëndrojë i sigurt çdo ditë gjatë gjithë ditës deri në 6 javë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DUO STRIPLASH ADHESIVE CLEAR 1...
073930630111 8.99€
Ky ngjitës është një zgjedhje e shkëlqyeshme për profesionistët e bukurisë dhe për dashamirësit e kozmetikës në të gjithë botën, pasi formula është e mirë, e lehtë për t’u aplikuar dhe e sigurt për t’u përdorur. Nëse keni nevojë për një ngjitës që siguron një mbajtje të fortë për qerpikët tuaj të rreme, me një çmim të volitshëm, atëherë është e vështirë të mundë markën e njohur DUO. Konsistenca ngjitëse e këtij ngjitësi e bën…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL LASHGRIP C...
074764650566 3.09€
Ngjitësi i qerpikëve Ardell Lash Grip është për përdorim me qerpik të modës, InvisiBands dhe LashLites. Formati unik thahet shpejt dhe është praktikisht i padukshëm, është i papërshkueshëm nga uji dhe i mban qerpikët të sigurt në vend.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DUO STRIPLASH ADHESIVE DARK 14...
073930568193 8.99€
Ky ngjitës është një zgjedhje e shkëlqyeshme për profesionistët e bukurisë dhe për dashamirësit e kozmetikës në të gjithë botën, pasi formula është e mirë, e lehtë për t’u aplikuar dhe e sigurt për t’u përdorur. Nëse keni nevojë për një ngjitës që siguron një mbajtje të fortë për qerpikët tuaj të rreme, me një çmim të volitshëm, atëherë është e vështirë të mundë markën e njohur DUO. Konsistenca ngjitëse e këtij ngjitësi e bën…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DUO STRIPLASH ADHESIVE DARK TO...
073930681106 7.99€
Ky ngjitës është një zgjedhje e shkëlqyeshme për profesionistët e bukurisë dhe për dashamirësit e kozmetikës në të gjithë botën, pasi formula është e mirë, e lehtë për t’u aplikuar dhe e sigurt për t’u përdorur. Nëse keni nevojë për një ngjitës që siguron një mbajtje të fortë për qerpikët tuaj të rreme, me një çmim të volitshëm, atëherë është e vështirë të mundë markën e njohur DUO. Konsistenca ngjitëse e këtij ngjitësi e bën…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DUO STRIPLASH ADHESIVE CLEAR T...
073930680109 7.99€
Ky ngjitës është një zgjedhje e shkëlqyeshme për profesionistët e bukurisë dhe për dashamirësit e kozmetikës në të gjithë botën, pasi formula është e mirë, e lehtë për t’u aplikuar dhe e sigurt për t’u përdorur. Nëse keni nevojë për një ngjitës që siguron një mbajtje të fortë për qerpikët tuaj të rreme, me një çmim të volitshëm, atëherë është e vështirë të mundë markën e njohur DUO. Konsistenca ngjitëse e këtij ngjitësi e bën…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION ANTI BACTERIAL SOLI...
5029066081094 6.49€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PRETTY PENCIL SHARPENER | MPRE...
0.69€
Një zgjidhje ideale për laps të syve, të buzëve dhe të vetullave. Ky mprehës nga çeliku është një produkt që duhet të jetë në çdo qant të grimit. Mprehësi Pretty është i hollë dhe përgatit lapsat për përdorim duke mprehur ata sipas dëshirës tuaj.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
CLEANIC COTTON BUDS | PASTRUES...
5060182991843 0.49€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ZINGER PENCIL SHARPENER...
6928262139037 0.59€
Mprehëse për lapsa. E thjeshtë dhe e sofistikuar. Ekonomike dhe shumë e qëndrueshme. Mpreh lapsat dhe ju lehtëson grimimin.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PRETTY PENCIL SHARPENER | MPRE...
8690604469949 0.69€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FRESH AROMA WIPES ALOE ...
3908868470034 0.99€
Faculeta të lagura. Elastike, e trashë, efikase për pastrim. Pa alkool. Higjienike. Pastrojnë, zbusin dhe ushqejnë lëkurën.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AIR FOUNDATION MAGIC 60...
6523654789694 4.49€
Baza, e cila nuk përshkohet nga uji, është e përshtatshme për të gjithë. Ju mund t’i merrni përfitimet e saj dhe të fitoni një pamje të përkryer. Ky produkt nuk është vetëm për artistët e grimit. Është me rëndësi që lëkura juaj të përgatitet para aplikimit, në mënyrë që të arrihet përfundimi në mënyrë të duhur. Praktikojeni shtresimin e butë dhe lyerjen e lëkurës, përdorni primer mat dhe hidratues me vaj; përdorni pudër përfunduese mat…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS PENCIL SHARPENER...
4084600080002 1.99€
Mprehëse e dyfisht për të gjitha madhësitë e zakonshme të stilolapsit – normale dhe vigan.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FRESH AROMA WET WIPES C...
3908868470058 0.99€
Faculeta të lagura. Elastike, e trashë, efikase për pastrim. Pa alkool. Higjienike. Pastrojnë, zbusin dhe ushqejnë lëkurën.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EYE MAKE-UP REMOVER 100ml ...
4047816072773 4.99€
E ëmbël. Largues, pa vaj, i grimit për sy. E përshtatshme për lëkurë të ndjeshme. Poashtu, largon maskarën që është rezistente ndaj ujit. Është pa aromë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAKE-UP BAG MULTICOLOR ...
KOD1000000302 1.49€
Kjo çantë kozmetike për grim, shumë e bukur dhe shumë e përshtatshme, është gjëja e duhur që duhet ta keni. E prodhuar nga vela e qëndrueshme, e cila mund të lahet shumë lehtë, kjo çantë e mrekullueshme ka hapësirë të mjaftueshme për mbajtjen e brushave, kozmetikës dhe çdo gjëje tjetër që ju nevojitet!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BA&SH POINTS MAKE-...
KOD1000000304 0.99€ 0.74€
Kjo çantë kozmetike për grim, shumë e bukur dhe e përshtatshme, është gjëja e duhur që duhet ta keni. E prodhuar nga vela e qëndrueshme, e cila mund të lahet shumë lehtë, kjo çantë e mrekullueshme ka hapësirë të mjaftueshme për mbajtjen e brushave, kozmetikës dhe çdo gjë tjetër që ju nevojitet!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WHITE MAKE-UP BAG | ÇAN…...
KOD1000000157 1.49€
Kjo çantë kozmetike për grim, që është shumë e bukur dhe shumë e përshtatshme, është gjëja e duhur që duhet ta keni. E prodhuar nga vela e qëndrueshme, e cila mund të lahet shumë lehtë, kjo çantë e mrekullueshme ka hapësirë të mjaftueshme për mbajtjen e brushave, kozmetikës, dhe çdo gjëje tjetër që ju nevojitet!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UNITED MAKE-UP BAG | ÇA…...
KOD1000000303 0.99€ 0.74€
Kjo çantë kozmetike për grim, shumë e bukur dhe e përshtatshme, është gjëja e duhur që duhet ta keni. E prodhuar nga vela e qëndrueshme, e cila mund të lahet shumë lehtë, kjo çantë e mrekullueshme ka hapësirë të mjaftueshme për mbajtjen e brushave, kozmetikës, dhe çdo gjëje tjetër që ju nevojitet!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DECORATING BOX BORDO (S...
KOD1000000218 2.99€
Kuti dekoruese për dhurata, me cilësi të lartë, që mund të riciklohet, ka pamje  të thjeshtë dhe të hijshme, me përfundim të ngjyrës kafe natyrale. Ka madhësi dhe formë të përkryer për dhurata të vogla dhe për ëmbëlsira shtëpiake, për dhurata dasmash, apo për mbajtjen e stolive të vogla!
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DECORATING BOX BORDO (M...
KOD1000000217 3.49€
Kuti dekoruese për dhurata, me cilësi të lartë, që mund të riciklohet, ka pamje  të thjeshtë dhe të hijshme, me përfundim të ngjyrës kafe natyrale. Ka madhësi dhe formë të përkryer për dhurata të vogla dhe për ëmbëlsira shtëpiake, për dhurata dasmash, apo për mbajtjen e stolive të vogla!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DECORATING BOX BORDO (L...
KOD1000000216 3.99€
Kuti dekoruese për dhurata, me cilësi të lartë, që mund të riciklohet, ka pamje  të thjeshtë dhe të hijshme, me përfundim të ngjyrës kafe natyrale. Ka madhësi dhe formë të përkryer për dhurata të vogla dhe për ëmbëlsira shtëpiake, për dhurata dasmash, apo për mbajtjen e stolive të vogla!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DECORATING BOX BROWN (S...
KOD1000000215 4.99€
  Kuti dekoruese për dhurata, me cilësi të lartë, që mund të riciklohet, ka pamje  të thjeshtë dhe të hijshme, me përfundim të ngjyrës kafe natyrale. Ka madhësi dhe formë të përkryer për dhurata të vogla dhe për ëmbëlsira shtëpiake, për dhurata dasmash, apo për mbajtjen e stolive të vogla!
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DECORATING BOX BROWN (M...
KOD1000000214 5.49€
Kuti dekoruese për dhurata, me cilësi të lartë, që mund të riciklohet, ka pamje  të thjeshtë dhe të hijshme, me përfundim të ngjyrës kafe natyrale. Ka madhësi dhe formë të përkryer për dhurata të vogla dhe për ëmbëlsira shtëpiake, për dhurata dasmash, apo për mbajtjen e stolive të vogla!
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DECORATING BOX BROWN (L...
KOD1000000213 6.99€
Kuti dekoruese për dhurata, me cilësi të lartë, që mund të riciklohet, ka pamje  të thjeshtë dhe të hijshme, me përfundim të ngjyrës kafe natyrale. Ka madhësi dhe formë të përkryer për dhurata të vogla dhe për ëmbëlsira shtëpiake, për dhurata dasmash, apo për mbajtjen e stolive të vogla!
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE L’OREAL (IMITATIO...
KOD1000000271 2.99€
Mbyllja e parakohshme e rregullueshme për të përshtatur madhësitë e ndryshme të qafës Përfshin lakun e varrosur E bërë nga najloni i zi i lartë dhe i qëndrueshëm Përafërsisht 50 inç x 60 in. (Hedhjen e sheshtë) Fshijeni në mënyrë të pastërt, lani me makinë të ngrohtë ose të thatë-pastër  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ESPEJO SHAVING GEL 700m...
8691228070078 3.49€
Ky gell për rrojë krijon vazhdueshmëri të pasur dhe shkumë sapuni të kremosur, e cila ndihmon në krijimin e barrierës – të pasur me lagështi, kundër brisqeve për rrojë, duke e pregatitur procesin e rrojës për një nivel më të lartë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ADH SMALL MIRROR 15x11c...
6900710485699 3.49€
Pasqyrë e vogël për sallone të bukurisë. Kjo pasqyrë është shumë e përshtatshme për përdorim, jo vetëm gjatë prerjes së flokëve, por edhe gjatë rrojës në shtëpi ,apo për çfarëdo arsye tjetër që ju e shihni të nevojshme. Dimensioni: 15 x 11 cm  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ADH MEDIUM MIRROR 20x15...
6900710485705 5.49€
Pasqyrë, me madhësi mesatare, për sallone të bukurisë. Kjo pasqyrë është shumë e përshtatshme për përdorim, jo vetëm gjatë prerjes së flokëve, por edhe gjatë rrojës në shtëpi, apo për çfarëdo arsye tjetër që ju e shihni të nevojshme. Dimensioni: 20 x 15 cm  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP