Gjithsej 250 produkte

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 3 ...
KOD1000000383 59.99€
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 1 ...
KOD1000000381 44.99€
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000386 59.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000385 44.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 4 ...
KOD1000000384 39.99€
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 2 ...
KOD1000000382 49.99€
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
KOD1000000380 14.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR ...
KOD0005911414 129.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR ...
KOD0005911413 189.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR ...
KOD0005911412 149.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR ...
KOD0005911146 119.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STERILIZER FOR SCISSORS...
KOD1000000371 14.99€
Sterilizator për gërshërë. Veçoritë: Termostat automatik 150C˚; Brendësia është me alumin; Është solide dhe praktike; E përshtatshme, nuk e dëmton ambientin, e kursen energjinë elektrike. Përdorimi: Mund t’i mbysë bakteriet, largon mykun, gonorret dhe patogjenet, të cilat gjenden në veglat që përdoren në sallonet e bukurisë, shpejt dhe me efikasitet; E përshtatshme për përdorim profesional dhe personal.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE EQUIPEMENT UV STERILIZA...
KOD1000000370 39.99€
Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GERMIX EQUIPEMENT UV ST...
KOD1000000368 29.99€
Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LIGHT R...
KOD1000000377 99.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
9055-B 249.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
765 149.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR S...
706 44.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MAKEUP ...
KOD1000000387 134.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000379 149.99€
Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriquese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i bën ngjyrat e grimit popl si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë unaze sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë ditës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
981 529.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FOR SHA...
408 19.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
9055-W 249.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NECK RU...
406 9.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CERAMIC...
LF-031 59.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT AMORTIZ...
132 39.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SEWAGE ...
105 4.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
LF-005 15.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
LF-001 14.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
2035 154.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
784 149.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
2033 139.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP