14 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
3115A 79.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
3001 54.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
002 59.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
001 129.99€ 109.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
003 134.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
59.99€
Është e përkryer për sallone bukurie që kanë nevojë për platformë për punë me ngjyra për flokë. Rafti është i lehtë për tu përdorur dhe për tu menaxhuar. Ne jemi të vetëdijshëm se sa është e rëndësishme që të keni ambient profesional të punës derisa jeni duke ofruar shërbime të cilësisë së lartë tek klientët e juaj. Rafti i jonë i menqur për sallone të bukurisë, iu ndihmon që të mbani një ambient profesional të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
59.99€
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë i ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trupë rrotulluese lehtë e rrëshqitshme Raft i përshtatshëm me dyer që mund të mbyllen  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ534 59.99€
Vetëm karriget me strukturën e duhur janë të përshtatshme për aktivitetet e profesionistëve të salloneve të bukurisë, siç janë prerja dhe ngjyrimi. Ky produkt duhet të jetë i akomoduar në mënyrë të rehatshme në mënyrë që klientët të mos ankohen ndaj dhimbjeve të shpinës apo ndaj mos-rehatisë. Prodhuesi i karrigeve ka lansuar një produkt në mënyrë që të plotësoj kërkesat e profesionistëve të salloneve të bukurisë si dhe klientëve. Zgjedhja e mobiljeve për karriget e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ581 69.99€
Raft rezistent me platformë të mësipërme me vende për mbajtjen e brushave në këndet e tij dhe me bombola të aluminit, që janë me unazë të çelikut dhe kromit dhe e cila vepron si mbajtëse e peshqirëve, mbajtëse për tharrëse, përfshirë 2 xhepa anash dhe hapësirë-raft për mbajtjen e gjësendeve të tjera.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ582 39.99€
Raft me rrota për mbajtjen e veglave të punës për sallone të bukurisë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
BQ580K 39.99€
Raft rezistent me platformë të mësipërme me vende për mbajtjen e brushave në këndet e tij dhe me bombola të aluminit, që janë me unazë të çelikut dhe kromit dhe e cila vepron si mbajtëse e peshqirëve, mbajtëse për tharrëse, përfshirë 2 xhepa anash dhe hapësirë-raft për mbajtjen e gjësendeve të tjera.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ509 79.99€
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë, i ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trupë rrotulluese lehtë e rrëshqitshme Raft i përshtatshëm me dyer që mund të mbyllen  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SALON T...
BQ504A 79.99€
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë i ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trupë rrotulluese lehtë e rrëshqitshme Raft i përshtatshëm me dyer që mund të mbyllen  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT KARROCE...
79.99€
Optimizoni organizimin e vendit tuaj të punës me raftin për sallon të bukurisë së ndërtuar bazuar në përformancë. E pajisur me 6 rafte të rregulluara, me dyer që mund të mbyllen si dhe me pjesë që mund të rrotullohet, ky raft do t’ju sjellë cilësi për nevojat e industrisë suaj. Karakteristikat: Unazë me tërheqëse Trupë rrotulluese – lehtë e rrëshqitshme Raft i përshtatshëm me dyer që mund të mbyllen  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP