11 produkt/e.

17%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
765 149.99€ 124.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
2035 154.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
784 149.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
2033 139.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
723 269.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT ELECTRI...
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
783 149.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MOBILE ...
726 199.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHTRAT ...
KOD0000033739 259.99€
Ky shtrat me lëkurë artificiale të shëndetshme dhe elegante, është i përkryer si për përdorim profesional, ashtu edhe për përdorim personal. Relaksimi  i klientit mbetet primare duke e patur parasysh që shtrati është i mbuluar me material të butë jastëku. Është me tre-seksione, duke e bërë atë ideal me motor të rregullueshëm për të vepruar normalisht dhe të mbajë lartësinë, pozicionin e duhur dhe pozicionin për klientin tuaj. Shtrati është i përshtatshëm për të gjitha trajtimet…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
KOD0000033575 164.99€
Shtrati për sallone të bukurisë është shtrat i veshur me susta në thellësi, me kornizë të fortë dhe me mbajtëse të rregullueshme të shpinës, për rahati të shtuar. Shtrati për sallone të bukurisë përfshin vrimën për fytyrë si dhe prizën për trajtime masazhi. Është e përkryer për sallone të të gjitha madhësive. Me cilësi të lartë, shtrat për sallone të bukurisë me statikë praktike Me mbajtës të rregullueshëm të shpinës E mveshur me material jastëku…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT BEAUTY ...
BQ830 199.99€
Ky shtrat me lëkurë artificiale të shëndetshme dhe elegante, është i përkryer si për përdorim profesional, ashtu edhe për përdorim personal. Relaksimi  i klientit mbetet primare duke e patur parasysh që shtrati është i mbuluar me material të butë jastëku. Është me tre-seksione, duke e bërë atë ideal me motor të rregullueshëm për të vepruar normalisht dhe të mbajë lartësinë dhe pozicionin e duhur dhe pozicionin për klientin tuaj. Shtrati është i përshtatshëm për të gjitha…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP