Shiko 1 - 32 nga 144 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 3 ...
KOD1000000383 59.99€
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 1 ...
KOD1000000381 44.99€
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000386 59.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000385 44.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 4 ...
KOD1000000384 39.99€
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED MAGNIFYING GLASS 2 ...
KOD1000000382 49.99€
Llambë ndriçuese për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DISPOSABLE BLACK GLOVES...
KOD1000000389 6.99€
• Dorëza najloni për punë, në sallonet e bukurisë; • Ndjesi dhe prekje e pakompromistë; • Hipoalergjetike, pa lateks dhe pa pluhur, dizajn i pastër; • Komoditet i madh.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
14%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DISPOSABLE BLACK GLOVES...
KOD1000000388 6.99€ 5.99€
• Dorëza najloni për punë, në sallonet e bukurisë; • Ndjesi dhe prekje e pakompromistë; • Hipoalergjetike, pa lateks dhe pa pluhur, dizajn i pastër; • Komoditet i madh.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STERILIZER FOR SCISSORS...
KOD1000000371 14.99€ 11.99€
Sterilizator për gërshërë. Veçoritë: Termostat automatik 150C˚; Brendësia është me alumin; Është solide dhe praktike; E përshtatshme, nuk e dëmton ambientin, e kursen energjinë elektrike. Përdorimi: Mund t’i mbysë bakteriet, largon mykun, gonorret dhe patogjenet, të cilat gjenden në veglat që përdoren në sallonet e bukurisë, shpejt dhe me efikasitet; E përshtatshme për përdorim profesional dhe personal.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE EQUIPEMENT UV STERILIZA...
KOD1000000370 39.99€
Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GERMIX EQUIPEMENT UV ST...
KOD1000000368 29.99€
Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LIGHT R...
KOD1000000377 99.99€ 74.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT LED LIG...
KOD1000000379 149.99€
Diva Ring Light Super Nova është studio e përsosur ndriquese, si për fotografë ashtu dhe për kameramanë. Kjo dritë fluroshente me 5,400 Kelvin, eliminon të metat në lëkurë; i bën ngjyrat e grimit popl si dhe e bën fytyrën të ketë pamje të pastër freskuese. Drita në formë unaze sjellë kapje të bukura të dritës në sytë e njëriut. Sa më afër që jeni pranë ditës, aq më madhe do të jetë kapja e efektit të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FOR SHA...
408 19.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NECK RU...
406 9.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CERAMIC...
LF-031 59.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT AMORTIZ...
132 39.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SEWAGE ...
105 4.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
LF-005 15.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
LF-001 14.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PRETTY PENCIL SHARPENER | MPRE...
0.69€
Një zgjidhje ideale për laps të syve, të buzëve dhe të vetullave. Ky mprehës nga çeliku është një produkt që duhet të jetë në çdo qant të grimit. Mprehësi Pretty është i hollë dhe përgatit lapsat për përdorim duke mprehur ata sipas dëshirës tuaj.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
CLEANIC COTTON BUDS | PASTRUES...
5060182991843 0.49€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ZINGER PENCIL SHARPENER...
6928262139037 0.59€
Mprehëse për lapsa. E thjeshtë dhe e sofistikuar. Ekonomike dhe shumë e qëndrueshme. Mpreh lapsat dhe ju lehtëson grimimin.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE OIL FOR EQUIPMENT | VAJ...
0.49€ 0.39€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHROM-P...
A12 14.99€ 9.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
005 19.99€
Mbajtëse e madhe për tharëse dhe brusha. E qëndrueshme, praktike dhe ekonomike. Lehtëson punën në masë të madhe.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SONAR HAIR CURLING 20mm...
6958210708343 29.99€
Ky dredhues për flokë është dizajnuar për bukuri dhe përkudesje të lëmuar të flokëve e cila prodhon flokë kaqurrele që duken bukur dhe është produkt esencial për këdo që dëshiron t’i bëjë flokët kaqurrele në mënyrë efektive. Pajisja ka peshë të lehtë, e dizajnuar në mënyrë ergonomike dhe e fuqishme. Është me qëndrueshmëri të gjatë dhe e sigurtë. Është mashë me 3 cilindra që sjellë flokë kaqurrele superiore tek flokët e zakonshme me formë koni.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FACE TR...
KOD0005911286 109.99€
Ky produkt e ka funksionin e amplifikimit dhe ndriqimit dhe është e përshtatshme për sallone të bukurisë, përkatësisht gjatë punës me qerpikë dhe për trajtime të fytyrës.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHAMPOO BOWL RUBBER NEC...
KOD1000000324 4.99€
Gomë lavatesti për qafë. Veçoritë: Qafë gome e rehatshme, e cila vendoset te pjesa ku vendoset koka në lavatest, për ta parandaluar rrëshqitjen e qafës; Shumë lehtë mund të largohet dhe të pastrohet; Me madhësi universale për të gjitha lavatestet e salloneve të bukurisë; Kjo qafë gome ju sjell ekstra rehati.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONDEO TOOL CASE BLACK | ÇANTË…...
3381x 29.99€
Klasikja në mesin e çantave tona për vegla është bindëse për shkak të lëkurës së saj të fortë sintetike si dhe hapësirës së nevojshme për gërrshërë dhe pajisje të tjera.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LIGHTING & ZOOM LA...
KOD0005911222 29.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000033554 2.99€
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP