Shiko 1 - 32 nga 665 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BLACK HAIR PINS FA 296 ...
FA-296 3.99€
Këto tela të zi për flokë janë delikate dhe romantike. Secili prej tyre ka cilësi të lartë të dizajnit. Një pako përmban 500g.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEXE HAIR BUILDING FIBE...
0799439301597L 7.49€
Spërkatës për ndërtimin e flokëve. I bën flokët e hollë, të trashë. Fsheh përfundimisht flokët e hollë. E shkëlqyer para dhe gjatë mbjelljës së flokëve. Spërkatësi është rezistent ndaj erërave, shiut dhe ndjersës. Ideal për meshkuj dhe femra. Paketimi përmban: 22 gram fibra + 100 ml spërkatës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEXE HAIR BUILDING FIBE...
0799439301597D 7.49€
Spërkatës për ndërtimin e flokëve. I bën flokët e hollë, të trashë. Fsheh përfundimisht flokët e hollë. E shkëlqyer para dhe gjatë mbjelljës së flokëve. Spërkatësi është rezistent ndaj erërave, shiut dhe ndjersës. Ideal për meshkuj dhe femra. Paketimi përmban: 22 gram fibra + 100 ml spërkatës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEXE HAIR BUILDING FIBE...
0799439301597 7.49€
Spërkatës për ndërtimin e flokëve. I bën flokët e hollë, të trashë. Fsheh përfundimisht flokët e hollë. E shkëlqyer para dhe gjatë mbjelljës së flokëve. Spërkatësi është rezistent ndaj erërave, shiut dhe ndjersës. Ideal për meshkuj dhe femra. Paketimi përmban: 22 gram fibra + 100 ml spërkatës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
601 15.99€
Mbajtëse për tharëse dhe brusha të flokëve. Mbajtesja ka një madhësi të përshtatshme për salone bukurie dhe për në shtëpi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR EXTENSION TAPE | N...
KOD0005911226 9.99€
Shirit i fortë për mbajtjën e dizenjuar veçanërisht për sistemet e flokëve me zgjatje. Ngjitësi qëndron deri në 4 javë. Ngjitësi ka sasi prej 2.5 metra.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL 30ml | SOL...
KOD0005911225 2.49€
Solucion për heqjen e ngjitësit nga flokët e zgjatura ose paruket. I dizenjuar për shkapje të shpejtë dhe të lehtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
603 24.99€
Mbajtëse për tharëse dhe brusha të flokëve. Mbajtesja ka një madhësi të përshtatshme për salone bukurie dhe për në shtëpi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
602 15.99€
Mbajtëse për tharëse dhe brusha të flokëve. Mbajtesja ka një madhësi të përshtatshme për salone bukurie dhe për në shtëpi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
528 14.99€
Mbajtëse për tharëse dhe brusha të flokëve. Mbajtesja ka një madhësi të përshtatshme për salone bukurie dhe për në shtëpi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GLAMOROUS REMI HAIR EXT...
KOD0005911223 149.99€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GLAMOROUS REMI HAIR EXT...
KOD0005911224 159.99€
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
REVLON UNIQ ONE HAIR TREATMENT...
8432225074177 9.99€ 7.99€
Riparon flokët e dëmtuara dhe të thara Mbanë nën kontroll elektrizimin dhe shkëlqimin e flokëve I mbron flokët nga nxehtësia Për flokë të buta dhe të mëndafshta Mbron flokët e ngjyrosura me filterë Ultra Violet A & Ultra Violet B Për krehje dhe stilim më të lehtë të flokëve. Për shkrehrje të mrekullueshme Mban stilimin e flokëve për kohë të gjatë Parandalon majet e dyfishta Shton volumin
Krahaso QUICK SHOP
55%
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN OIL 30ml | VAJ PËR…...
8025026007521 9.90€ 4.49€
Aplikoni një sasi të vogël të vajit në duar dhe pastaj hidheni atë butësisht në flokët tuaj. Do të përjetoni përvojë të veçantë me flokë jashtëzakonisht të butë dhe të lëmueshëm. Pa asnjë dyshim, flokët tuaj do të shkëlqejnë më shumë se kurrë më parë. PËRFITIMET Flokë që krihen lehtë Flokë të butë dhe me shkëlqim Vaji tretet për një çast Mbron nga lagështia dhe ngurtësimi 30ml Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!…
Krahaso QUICK SHOP
11%
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR PRESTYLEERGO SCOSSORS 5...
4030363101607 27.99€ 24.99€
28 dhëmbë të hollë me mikrodhëmbëzor Dizajn klasik për ndjeshmëri tradicionale gjatë prerjes Përfundim satenizues.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GENERA SHAMPOO NEUTRO ALLE 100...
8003693400272 1.49€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALPI FRESH SHAMPOO FOR FINE HA...
4007295025240 1.99€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FLOWERS BLACK HAIR PINS...
KOD0005911212 2.99€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN SEBUM BALAN...
8000836393903 8.69€
Falë dermo-pastrimit efektiv, veprimi zbutës dhe qetësues që garantohen nga kompleksi i VAJIT ORGANIK MAKADAMIA* (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTI I THUPRËS, EKSTRAKTIT TË PJEPRIT DHE VAJIT ESENCIAL ROZMARINË, shamponi butësisht e pastron flokun dhe kafkën si dhe rregullon prodhimin e tepërt të sebumit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN SEBUM BALAN...
8000836393910 11.69€
Falë dermo-pastrimit efektiv, veprimi zbutës dhe qetësues që garantohen nga kompleksi i VAJIT ORGANIK MAKADAMIA* (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTI I THUPRËS, EKSTRAKTIT TË PJEPRIT DHE VAJIT ESENCIAL ROZMARINË, shamponi butësisht e pastron flokun dhe kafkën si dhe rregullon prodhimin e tepërt të sebumit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN PURIFYING S...
8000836393866 11.69€
Një kompleks i përbërësve aktiv bazuar në VAJIN ORGANIK ROSA MOSQUETA * (*e kultivuar në mënyrë organike), PROTEINËN E ORIZIT dhe EKSTRAKTIN BURDOCK e cila, e kombinuar me PIROCTONE OLAMINE, vepron që në fillim në eliminimin e zbokthit dhe ribalancimin e lëkurës së kafkës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ENERGISING ...
8000836393873 9.29€
E formuluar për të parandaluar dhe për të kundërvepruar ndaj rënies së flokut. Me formulën inovative bazuar në VAJIN ORGANIK JOJOBA* (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT GINSENG, KAFEINËS dhe EKSTRAKTIT TË ËMBËL TË LUPINIT TË BARDHË, për rikthimin e energjisë dhe tonit tek floku. VAJI ESENCIAL THYME sjellë senzacion të kënaqshëm të freskisë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393835 7.69€
Formula e saj, e bazuar në VAJ ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNG DOMATEJE, EKSTRAKT TË AKILEAS dhe XHELATINË MBRETËRORE, sjellë veprim specifik mbrojtës antioksidant. Për ushqyerje intensive, për të mbrojtur flokun dhe për të rritur kohëzgjatjen e ngjyrës, e cila mbetet dukshëm e zmadhuar, natyrale dhe me plot shkëlqim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393828 11.69€
Kondicioner mbrojtës që përmban VAJ ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNG DOMATEJE, EKSTRAKT TË AKILEAS dhe XHELATINË MBRETËRORE, për të kompletuar veprimin e shamponit, duke e ushqyer flokun dhe duke shpërndarë ngjyrë vibruese dhe me qëndrueshmëri të gjatë që shpërthen me shkëlqim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN PURIFYING S...
8000836393859 8.69€
Një kompleks i përbërësve aktiv bazuar në VAJIN ORGANIK ROSA MOSQUETA * (*e kultivuar në mënyrë organike), PROTEINËN E ORIZIT dhe EKSTRAKTIN BURDOCK e cila, e kombinuar me PIROCTONE OLAMINE, vepron që në fillim në eliminimin e zbokthit dhe ribalancimin e lëkurës së kafkës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ENERGISING ...
8000836393880 12.79€
E formuluar për të parandaluar dhe për të kundërvepruar ndaj rënies së flokut. Me formulën inovative bazuar në VAJIN ORGANIK JOJOBA* (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT GINSENG, KAFEINËS dhe EKSTRAKTIT TË ËMBËL TË LUPINIT TË BARDHË, për rikthimin e energjisë dhe tonit tek floku. VAJI ESENCIAL THYME sjellë senzacion të kënaqshëm të freskisë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393842 10.49€
Formula e saj, e bazuar në VAJ ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNG DOMATEJE, EKSTRAKT TË AKILEAS dhe XHELATINË MBRETËRORE, sjellë veprim specifik mbrojtës antioksidant. Për ushqyerje intensive, për të mbrojtur flokun dhe për të rritur kohëzgjatjen e ngjyrës, e cila mbetet dukshëm e zmadhuar, natyrale dhe me plot shkëlqim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393811 8.69€
Kondicioner mbrojtës që përmban VAJ ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNG DOMATEJE, EKSTRAKT TË AKILEAS dhe XHELATINË MBRETËRORE, për të kompletuar veprimin e shamponit, duke e ushqyer flokun dhe duke shpërndarë ngjyrë vibruese dhe me qëndrueshmëri të gjatë që shpërthen me shkëlqim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393804 11.69€
E zhvilluar për flokë të ngjyrosura dhe të theksuara, për të mbrojtur kundër streseve të jashtme. Formula e saj, e bazuar në VAJIN ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNGUN E DOMATES, EKSTRAKTIT TË AKILEAS dhe XHELATINËS MBRETËRORE, sjellë ushqyerje intenzive, duke i mbrojtur flokët për ngjyrë me qëndrueshmëri të gjatë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN REGENERATIN...
8000836393767 11.69€
Me formulë të veçantë, e pasur me vitamina dhe me acide yndyrore, falë pranisë së VAJIT ORGANIK TË ULLIRIT* (*e kultivuar në mënyrë organike), KERATINËS, VAJIT TË ARGANIT dhe EKSTRAKTIT nga QELIZAT E BIMËS, për të mbrojtur flokun. Sjellë ushqim dhe shkëlqim intenziv.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN REGENERATIN...
8000836393743 11.69€
Me formulën e saj të bazuar në VAJIN ORGANIK TË ULLIRIT* (*e kultivuar në mënyrë organike), KERATINËS, VAJIT TË ARGANIT dhe EKSTRAKTIT nga QELIZAT E BIMËS, për ripërtëritje të garantuar të fibrit të flokut. Për flokë që janë me shkëlqim, elastike, plot më vëllim si dhe të shëndetshme në dukje.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN REGENERATIN...
8000836393736 8.69€
Me formulën e saj të bazuar në VAJIN ORGANIK TË ULLIRIT* (*e kultivuar në mënyrë organike), KERATINËS, VAJIT TË ARGANIT dhe EKSTRAKTIT nga QELIZAT E BIMËS, për ripërtëritje të garantuar të fibrit të flokut. Për flokë që janë me shkëlqim, elastike, plot më vëllim si dhe të shëndetshme në dukje.  
Krahaso QUICK SHOP