29 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
MUSTER CERAMIC COATED WITH COP...
8000836738575 21.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER CERAMIC COATED WITH COP...
8000836738568 18.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER CERAMIC COATED WITH COP...
8000836738551 16.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MȔSTER CERAMIC COATED WITH COP…...
8000836738544 15.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER CERAMIC COATED WITH COP...
8000836738537 14.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
5%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THE THERAMICHAIR BRUSHE...
8000836717112 11.99€ 11.34€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THE THERAMICHAIR BRUSHE...
8000836717105 10.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THE THERAMICHAIR BRUSHE...
8000836717099 9.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THE THERAMICHAIR BRUSHE...
8000836717082 8.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THE THERAMICHAIR BRUSHE...
8000836717075 7.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
5%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 60m...
8000836729184 10.49€ 9.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
5%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 50m...
8000836729177 9.49€ 8.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
6%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 40m...
8000836729160 8.99€ 8.49€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
6%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 35m...
8000836729153 8.49€ 7.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
6%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 28m...
8000836729146 7.99€ 7.49€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
7%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES 25m...
8000836729139 7.49€ 6.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti-statik Ka efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur dhe shpërdarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë të nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER SPAZZOLISSIMA – HOT BRU…...
8000836738650 29.99€
Bashkëdyzimi me shpejtësi inkorporon teknologjinë termike të keramikës. Mbron dhe mbështjellë flokët e lagura duke krijuar rezultate të lëmuara, shkëlqyese, dhe pa elektrizim. Kjo brushë stiluese keramike dhe me qëllime të shumëfishta, është ideale për drejtim, krijim të vëllimit dhe masës trupore, e cila bëhet me një lëvizje të thjeshtë me brushë. Është e lehtë dhe e thjeshtë për të krijuar rezultate të dëshiruara brenda minutash.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR HAIR BRUSH 25mm | BRUSHË…...
8012345617401 4.49€
Labor This 15mm, e mbështjellur me keramikë dhe me bosht e cila ruan dhe e thith nxehtësinë në mënyrë të barabartë, për të ndihmuar në tharjen dhe stilimin e flokëve. Brushë për drejtimin e flokëve të zhveshura si dhe për krijimin e kaqurreleve të lira. Diametri: 25mm  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR HAIR BRUSH 20mm | BRUSHË…...
8012345617395 4.49€
Labor This 15mm, e mbështjellur me keramikë dhe me bosht e cila ruan dhe e thith nxehtësinë në mënyrë të barabartë, për të ndihmuar në tharjen dhe stilimin e flokëve. Brushë për drejtimin e flokëve të zhveshura si dhe për krijimin e kaqurreleve të lira. Diametri: 20mm  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR HAIR BRUSH 15mm | BRUSHË…...
8012345617388 4.49€
Labor This 15mm, e mbështjellur me keramikë dhe me bosht e cila ruan dhe e thith nxehtësinë në mënyrë të barabartë, për të ndihmuar në tharjen dhe stilimin e flokëve. Brushë për drejtimin e flokëve të zhveshura si dhe për krijimin e kaqurreleve të lira. Diametri: 15mm  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE CERAMIC HAIR BRUSH 53mm...
B53MM 9.49€
Stiloni flokët tuaj me brushën Series Ceramic 25mm Barrel. Është me skaje të lëmuara dhe me qime që rezistojnë ndaj nxehtësisë për ta bërë të këndshme për lëkurën e kokës gjatë përdorimit, derisa vazhdon t’i kapë flokët. Të gjitha brushat Mi Salon Barrel janë prodhuar duke e përdorur teknologjinë e brendshme 4 Twist Wire për të minimizuar humbjen e qimeve të brushës dhe për ta bërë atë të qëndrueshme. Cilindri i mveshur me qeramikë dhe…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE CERAMIC HAIR BRUSH 43mm...
b43mm 8.99€
Stiloni flokët tuaj me brushën Series Ceramic 25mm Barrel. Është me skaje të lëmuara dhe me qime që rezistojnë ndaj nxehtësisë për ta bërë të këndshme për lëkurën e kokës gjatë përdorimit, derisa vazhdon t’i kapë flokët. Të gjitha brushat Mi Salon Barrel janë prodhuar duke e përdorur teknologjinë e brendshme 4 Twist Wire për të minimizuar humbjen e qimeve të brushës dhe për ta bërë atë të qëndrueshme. Cilindri i mveshur me qeramikë dhe…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE CERAMIC HAIR BRUSH 25mm...
B25MM 7.99€
Stiloni flokët tuaj me brushën Series Ceramic 25mm Barrel. Është me skaje të lëmuara dhe me qime që rezistojnë ndaj nxehtësisë për ta bërë të këndshme për lëkurën e kokës gjatë përdorimit, derisa vazhdon t’i kapë flokët. Të gjitha brushat Mi Salon Barrel janë prodhuar duke e përdorur teknologjinë e brendshme 4 Twist Wire për të minimizuar humbjen e qimeve të brushës dhe për ta bërë atë të qëndrueshme. Cilindri i mveshur me qeramikë dhe…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE CERAMIC HAIR BRUSH 33mm...
B33MM 8.49€
Stiloni flokët tuaj me brushën Series Ceramic 25mm Barrel. Është me skaje të lëmuara dhe me qime që rezistojnë ndaj nxehtësisë për ta bërë të këndshme për lëkurën e kokës gjatë përdorimit, derisa vazhdon t’i kapë flokët. Të gjitha brushat Mi Salon Barrel janë prodhuar duke e përdorur teknologjinë e brendshme 4 Twist Wire për të minimizuar humbjen e qimeve të brushës dhe për ta bërë atë të qëndrueshme. Cilindri i mveshur me qeramikë dhe…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) NANO...
6933666504480 6.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti statik Efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur nxehtësinë dhe për të shpërdarë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) NANO...
6933666504473 6.49€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti statik Efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur nxehtësinë dhe për të shpërdarë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) NANO...
6933666504466 5.99€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti statik Efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur nxehtësinë dhe për të shpërdarë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) NANO...
6933666504459 5.49€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti statik Efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur nxehtësinë dhe për të shpërdarë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) NANO...
6933666504442 5.49€
Cilindër i mbuluar me qeramikë Anti statik Efekt negativ jonizues Material i trajtuar inert me mbulues të shpuar e aftë për të mbajtur nxehtësinë dhe për të shpërdarë në mënyrë të barabartë përmes kapësve të flokëve. Tufë me rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë Unazë për të patur dorezë më të mirë Mbajtëse gome me prekje të butë  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP