8 produkt/e.

9%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER THERMICGRIP BRUSHES SET...
52.94€ 47.99€
Produktet në set: • Muster theramicgrip brushë për flokë 25mm x 1 copë • Muster theramicgrip brushë për flokë 28mm x 1 copë • Muster theramicgrip brushë për flokë 35mm x 1 copë • Muster theramicgrip brushë për flokë 40mm x 1 copë • Muster theramicgrip brushë për flokë 50mm x 1 copë • Muster theramicgrip brushë për flokë 60mm x 1 copë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SCHWARZKOPF HAIR COLOR BRUSH |...
4045787108569 1.70€
Schwarzkopf Classic Brushë për ngjyrë – vetëm për përdorim profesional.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SCHWARZKOPF HAIR COLOR BOWL | ...
4045787020915 1.55€
Tasi shërben për përzierje të ngjyrës së flokëve dhe është me dorezë të lehtë ergonomike. Poashtu është me sipërfaqe të poshtme të parrëshqitshme dhe me shenja matëse.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA HAIR COLOR BRUSH | BRUSHË …...
00820210 1.49€
Kjo është brushë profesionale për ngjyrosje të flokëve. Ngjyra: E zezë. Materiali: plastikë. E përshtatshme për sallone profesionale apo për përdorim në shtëpi. E mahnitshme për përdorim për ngjyrosje të flokëve, të trajtimit të tyre si dhe për përdorim të keratinit.  E bën stilimin e flokëve më të lehtë dhe më të përshtatshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA COLOR BOWL 300oz | TAS P...
4015600533304 2.49€
Tas matëse për ngjyrë Vëllimi: 300ml Ngjyra: Ngjyrë e tejdukshme e bardhë/hiri e freskët Materiali: PP dhe PP e butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA HAIR COLOR BRUSH | BRUSH...
4015600104276 1.49€
Brushë me krehër për ngjyrë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LONDA HAIR COLOR BRUSH | BRUSH...
4015600092221 0.99€
Kjo është brushë profesionale për ngjyrosje të flokëve. Ngjyra: E zezë. Materiali: plastikë. E përshtatshme për sallone profesionale apo për përdorim në shtëpi. E mahnitshme për përdorim për ngjyrosje të flokëve, të trajtimit të tyre si dhe për përdorim të keratinit.  E bën stilimin e flokëve më të lehtë dhe më të përshtatshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA HAIR COLOR BOWL | TAS PËR …...
00820209 1.49€
Tas aplikues i zi për keratinë dhe për trajtime me ngjyra Tasi aplikues ju lejon që të përzieni të gjitha trajtimet kimike përfshirë keratinën dhe trajtimin me ngjyra  
Krahaso QUICK SHOP