25 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BAIDI CURL HAIR IRON BD...
849316071553 34.99€
Figaro pë dredhjen e flokëve. E mrekullueshme për femrat që i duan flokët e valëzuara dhe kaçurrela. I lë flokët e buta dhe nuk i djeg, falë pllakës së veçantë të saj. E përshtatshme për përdorim dhe për stilizim.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BYBABYLISS NANO CURL HA...
6956067922783 29.99€
Figaro për dredhjen e flokëve. E mrekullueshme për femrat që i duan flokët e valëzuara dhe kaçurrela. I lë flokët e buta dhe nuk i djeg, falë pllakës së veçantë të saj. E përshtatshme për përdorim dhe për stilizim.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ENERGY MAX CURL HAIR IR...
6010204888100 34.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GEMEI STRAINGHTENING IR...
6957952219544 9.99€
Drejtuese për flokë. Nxehtësi e përballueshme lehtë për flokët. U jep atyre volum, shkëlqim dhe butësi kashmiri. Flokë të drejta me drejtuesen e cila bën mrekulli. Ekonomike, e qëndrueshme dhe tejet e lehtë për t’u përdorur.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE JUNJUN STRAINGHTENING I...
KOD0005911439 12.99€
Drejtuese për flokë. Nxehtësi e përballueshme lehtë për flokët. U jep atyre volum, shkëlqim dhe butësi kashmiri. Flokë të drejta me drejtuesen e cila bën mrekulli. Ekonomike, e qëndrueshme dhe tejet e lehtë për t’u përdorur.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SAYONA CURL HAIR IRON S...
2014012091954 32.99€
Figaro për dredhjen e flokëve. E mrekullueshme për femrat që i duan flokët e valëzuara dhe kaçurrela. I lë flokët e buta dhe nuk i djeg, falë pllakës së veçantë të saj. E përshtatshme për përdorim dhe për stilizim.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SAYONA CURL HAIR IRON S...
6926341925458 9.99€
Figaro për dredhjen e flokëve. E mrekullueshme për femrat që i duan flokët e valëzuara dhe kaçurrela. I lë flokët e buta dhe nuk i djeg, falë pllakës së veçantë të saj. E përshtatshme për përdorim dhe për stilizim.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SONAR STRAINGHTENING IR...
6927723907239 14.99€
Drejtuese për flokë. Nxehtësi e përballueshme lehtë për flokët. U jep atyre volum, shkëlqim dhe butësi kashmiri. Flokë të drejta me drejtuesen e cila bën mrekulli. Ekonomike, e qëndrueshme dhe tejet e lehtë për t’u përdorur.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI PROFESSIONAL HAIR IRON G...
6957952219582 16.99€
Shton efektivitetin e keramikës sepse vetitë përbërëse aktive që gjenden në sipërfaqet e shtuara ekspozohen, për këtë arsye arrihet efekti i përfitimit më të madh. Keramika prodhon nxehtësi infra të kuqe e cila është e përshtatshme për flokun. E mbështjellë kutikulën e flokut dhe e shton shkëlqimin. I stilon flokët pa dëmtim duke i nxehur ato nga brenda.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR CURLING JJ-928 (3X...
KOD0000033615 23.99€
Ky dredhues për flokë është dizajnuar për bukuri, duke siguruar përkudesje të shkëlqyer të flokëve. Ju jep kaçurrela të bukura dhe është produkt esencial për këdo që dëshiron t’i bëj flokët kaçurrela, në mënyrë efektive. Pajisja ka peshë të lehtë, është e dizajnuar në mënyrë ergonomike dhe është e fuqishme. Ka qëndrueshmëri të gjatë dhe është e sigurtë. Është mashë me 3 cilindra që sjell flokë kaçurrele superiore. Sipërfaqja keramike e saj pastrohet lehtë dhe…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
LABOR CURLING IRON (13mm) | FI...
8012345522613 26.49€ 19.99€
Pllakë keramike turmalinë Tregues digjital LED i temperaturës Koha e nxehjes së shpejtë Ndalje automatike Kordon elektrik i kthyeshëm në 360 shkallë I ndërtuar me mbyllje sigurie E certifikuar me ETL me kyqje 120V  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR CURLING JJ-928 (3x...
KOD0000033614 23.99€
Ky dredhues për flokë është dizajnuar për bukuri dhe përkudesje të lëmuar të flokëve e cila prodhon flokë kaqurrele që duken bukur dhe është produkt esencial për këdo që dëshiron t’i bëjë flokët kaqurrele në mënyrë efektive. Pajisja ka peshë të lehtë, e dizajnuar në mënyrë ergonomike dhe e fuqishme. Është me qëndrueshmëri të gjatë dhe e sigurtë. Është mashë me 3 cilindra që sjellë flokë kaqurrele superiore tek flokët e zakonshme me formë koni.…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE JUNDELI JDL CURLING COM...
KOD0000003433 17.99€
Ky dredhues për flokë është dizajnuar për bukuri dhe përkudesje të lëmuar të flokëve e cila prodhon flokë kaqurrele që duken bukur dhe është produkt esencial për këdo që dëshiron t’i bëjë flokët kaqurrele në mënyrë efektive. Pajisja ka peshë të lehtë, e dizajnuar në mënyrë ergonomike dhe e fuqishme. Është me qëndrueshmëri të gjatë dhe e sigurtë. Është mashë me 3 cilindra që sjellë flokë kaqurrele superiore tek flokët e zakonshme me formë koni.…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR STRAIGHTENER LOOK ...
KOD0000000109 17.99€
Arrinë nxehtësinë e nevojshme për performancë të cilësisë së salloneve dhe sjellë rezultate të qëndrueshme. Pllakat e qeramikës prej 1inch nxehen brenda 15 sekondash dhe e shpërndajnë nxehtësinë edhe për flokët e lëmuara. Sistemi i nxemjes së qeramikës me tre kontroller të nxehtësisë për çdo lloj të flokëve. Veçoritë e sigurisë përfshijnë ndalimin automatik pas 72 minutash dhe posedon kabëll të gjatë sipas kushteve të salloneve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI GM IRON CULRING 1988 (3x...
6957952219889 19.99€
Pajisja dallon nga figarot e zakonshme me 3 pllakat e veçanta të saj, që, në mënyrë të konsiderueshme, e përshpejtojnë procesin dhe i zgjerojnë mundësitë modeluese. Gëzon titanium të fuqisë së lartë – turmalinë shtresuese: Fuqia: 45W Tensioni: 220-240V Frekuenca: 50/60Hz Temperatura: 210ºC 2 trajta temperaturash Tregues me dritë Kabëll i kthyeshëm 360º  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DODO CERAMIC CLIPLESS CURLING ...
L-F2-4P 44.99€
 Veçoritë: Shkop dredhues keramike SS me 5 dredhuese të zëvendësueshme Ekran dixhital LCD, 80-210°C Tension i dyfisht 100-240V Kabëll profesional 2.5m që nuk ngatërrohet dhe e rrotullueshme 360° Pa kënde. 50/60Hz, 85W. Gjatësia e figaros: 35.5cm.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DODO CERAMIC CLIPLESS IRON CUR...
L-F1-3P 28.99€
100% Keramikë turmalinë paketë, tre në një, madhësia: 09-18mm, 19-25mm, 25mm Ngrohje PTC, ngrohje e shpejtë Figaro me 2 vetë-mbyllëse të stentës së plastikës Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Me kapëse rrypi, tubi i ngrohjes është i zgjatur në 195mm Kapaku mbrojtës plastik që gjendet në majen e figaros ndihmon që të izolohet nxehtësia në mënyrë që ta bëjë më të përshtatshëm përdorimin. Tensioni i dyfisht universal 100-240V…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DODO CERAMIC CLIPLESS CURLING ...
L-F1-3PP 28.99€
100% Keramikë turmalinë paketë, tre në një, madhësia: 09-18mm, 19-25mm, 25mm Ngrohje, PTC, ngrohje e shpejtë Figaro me 2 vetë-mbyllëse të stentës së plastikës Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Me kapëse rrypi, tubi i ngrohjes është i zgjatur në 195mm Kapaku mbrojtës plastik që gjendet në majen e figaros ndihmon që të izolohet nxehtësia në mënyrë që ta bëjë më të përshtatshëm përdorimin. Tensioni i dyfisht universal 100-240V…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE IRON CURLING NEW LOOK C...
KOD0000000108 15.99€
Hot Tools Nano Ceramic Spring Curling Iron ka efektivitet të madh të keramikës, sepse vetitë përbërëse aktive që gjenden në sipërfaqe ekspozohen dhe, për këtë arsye, arrihet efekti i përfitimit të madh. Keramika prodhon nxehtësi infra të kuqe e cila është e përshtatshme për flokun. E mbështjellë kutikulën e flokut dhe e shton shkëlqimin. I stilon flokët pa dëmtim duke i nxehur ato nga brenda.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BRAUN HAIR STRAIGHTENER...
BR-2007 9.99€
Arrinë nxehtësinë e nevojshme për performancë të cilësisë së salloneve dhe sjellë rezultate të qëndrueshme. Pllakat e qeramikës prej 1inch nxehen brenda 15 sekondash dhe e shpërndajnë nxehtësinë edhe për flokët e lëmuara. Sistemi i nxemjes së qeramikës me tre kontroller të nxehtësisë për çdo lloj të flokëve. Veçoritë e sigurisë përfshijnë ndalimin automatik pas 72 minutash dhe posedon kabëll të gjatë sipas kushteve të salloneve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LUAZON HAIR CURLER (23m...
6900011659096 29.99€
Flokët brenda – kaçurrelat jashtë! (me senzor sigurie për kaçurrela të lëmuara). Teknologjia Tourmaline Ceramic, redukton elektrizimin e flokëve dhe mbron flokun nga dëmtimi që vjen nga nxehtësia, përderisa shton shkëlqimin. Motor profesional, pa brushë, për stilim preciz. Nxehëse me performancë të lartë për nxehje të menjëhershme. 2 nivele të nxehjes dhe 3 tregues të kohës për lloje të ndryshme të kaçurrelave.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR STRAIGHTENER ST 300 836...
4030363004502 39.99€
Drejtues për flokë me 100% pllakë solide të keramikës që liron nxehtësi të barabartë dhe të shpejtë, në mënyrë që stili të jetë i butë. Posedon kontrollues të temperaturës së vazhdueshme me status LED. Gjerësia e pllakës: 27mm. Temperatura: 80-200 °C Gjatësia e kurrizit: 3mm  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI ROTATION HOT AIR BRUSH G...
6957952248261 24.99€
Fuqia: 220-240V 50/60Hz, 1000W Mbrojtje kundër nxehtësisë së tepërt 2 shpejtësi me 2 temperatura Motor DC me jetë-gjatësi të lartë 0-ngrohtë-nxehtë Përfshin 9 pajisje të bashkangjitura Me kyqje që mbyllet Zëvendësimi i brushës tharëse është më e përshtatshme Kabëll me unazë rrotulluese 360  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI GM IRON CULRING 2914 (9-...
6957952229147 19.99€
Kaçurrele për bukuri: këtë do t’jua mundësojë koni i harkuar Gemei 2914! Flokë të stiluara nga frizeri profesional në shtëpi – është e mundshme! Tani nuk mund t’i heqin sytë nga ju! Posedon: Diametër të fuzës: 16-9 mm; Temperaturë maksimale të nxehtësisë: 200С; Nxehtësi ultra të shpejtë; Kabëll rrotulluese profesionale: 2.5 m.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FEICHIANG IRON CURLING ...
6927787926160 22.99€
Ky dredhues për flokë është dizajnuar për bukuri dhe përkudesje të lëmuar të flokëve e cila prodhon flokë kaqurrele që duken bukur dhe është produkt esencial për këdo që dëshiron t’i bëjë flokët kaqurrele në mënyrë efektive. Pajisja ka peshë të lehtë, e dizajnuar në mënyrë ergonomike dhe e fuqishme. Është me qëndrueshmëri të gjatë dhe e sigurtë. Është mashë me 3 cilindra që sjellë flokë kaqurrele superiore tek flokët e zakonshme me formë koni.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP