23 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GOLD HAIR PINS 1x30pcs ...
KOD0005911428 0.79€
Këta tela për flokë janë delikatë dhe romantikë. Secili prej tyre ka veçori të dizajnit të cilësisë së lartë. Të hijshëm dhe të bukur. Ngjyra e tyre ari shkëlqen dhe reflekton bukuri të paparë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RUBBER BANDS 200G | LID...
KOD0005911418 1.49€
Lidhëse gome për flokë. Të përshtatshme për modelime të ndryshme flokësh, e sidomos për flokët bistek. Ekonomike dhe të qëndrueshme. Shumë fleksibile dhe elastike.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BLACK HAIR PINS 1x30pcs...
KOD0005911427 0.79€
Këta tela të zi për flokë janë delikatë dhe romantikë. Secili prej tyre ka cilësi të lartë të dizajnit. Një pako përmban 500g.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BLACK HAIR PINS FA 296 ...
FA-296 3.99€
Këta tela të zi për flokë janë delikatë dhe romantikë. Secili prej tyre ka cilësi të lartë të dizajnit. Një pako përmban 500g.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FLOWERS BLACK HAIR PINS...
KOD0005911212 2.99€
Këta tela për flokë janë delikatë dhe romantikë. Secili prej tyre ka veçori të dizajnit të cilësisë së lartë. Një paketim përmban sasi prej 500g.  Të hijshëm dhe të bukur.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RUBBER BANDS 200G | LID...
KOD0005911417 1.49€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RUBBER BANDS 100G | LID...
KOD0005911417 0.99€
Lidhëse gome për flokë. Të përshtatshme për modelime të ndryshme flokësh, e sidomos për flokët bistek. Ekonomike dhe të qëndrueshme. Shumë fleksibile dhe elastike.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE CROCODILE HAIR CLIPS 1...
KOD0005911208 1.49€
Kapëse profesionale për sallone, me cilësi të lartë, shumë të besueshme. Këto kapëse janë të përshtatshme për çdo lloj modeli flokësh dhe shërbejnë si aksesorë shumë të hijshëm. Janë rezistente ndaj ndryshkut, kanë peshë të lehtë, por janë të fuqishme.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR CLIPS SERIES 1x12p...
1313 0.99€
Kapëset tona profesionale për sallone, me cilësi të lartë, janë shumë të besueshme. Mund të përdoren edhe si aksesorë. Janë rezistente ndaj ndryshkut dhe kanë peshë të lehtë (por, janë shumë të fuqishme).  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR TIE BLACK | LIDHËS…...
KOD1000000306 0.99€
Lidhëse e zezë për flokë. Kjo lidhëse shquhet për rehatinë që jep. Ka material kualitativ dhe është tejet e butë. Kështu, ajo nuk i nduk flokët dhe nuk shtrëngon kokën.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR TIE WHITE | LIDHËS…...
KOD1000000305 0.99€
Lidhëse e bardhë për flokë. Kjo lidhëse shquhet për rehatinë që jep. Ka material kualitativ dhe është tejet e butë. Kështu, ajo nuk i nduk flokët dhe nuk shtrëngon kokën.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RUBBER BANDS 100G | LID...
KOD0000000243 0.99€
Lidhëse gome për flokë. Të përshtatshme për modelime të ndryshme flokësh, e sidomos për flokët bistek. Ekonomike dhe të qëndrueshme. Shumë fleksibile dhe elastike.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR PINS 1X50pcs | KAP...
6936688100128 3.49€
Këta tela për flokë janë delikatë dhe romantikë. Secili prej tyre ka veçori të dizajnit të cilësisë së lartë. Një paketim përmban sasi prej 500g.  Të hijshëm dhe të bukur.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA SECTION CLIPS 1x10pcs | ...
4015600104375 3.49€
Kapëse për flokë.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GOLD HAIR PINS FA 295 5...
FA-295 3.99€
Këta tela për flokë janë delikatë dhe romantikë. Secili prej tyre ka veçori të dizajnit të cilësisë së lartë. Të hijshëm dhe të bukur. Ngjyra e tyre ari shkëlqen dhe reflekton bukuri të paparë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STAR HAIR PINS GOLD 1x1...
8699276921540 1.49€
Këto tela për flokë janë me pamje delikate dhe romantike. Secila prej tyre ka veçori të dizajnit të cilësisë së lartë. Një paketim përmban sasi prej 150 copë.  Me përfundim të ngjyrës ari. Të hijshme dhe të bukura.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RUBBER BANDS 100g | LID...
7833700141925 0.99€
Lidhëse gome për flokë. Të përshtatshme për modelime të ndryshme flokësh, e sidomos për flokët bistek. Ekonomike dhe të qëndrueshme. Shumë fleksibile dhe elastike.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STRING FOR HAIR JINLUO ...
7952124122119 0.49€
Lidhëse gome për flokë. Të përshtatshme për modelime të ndryshme flokësh, e sidomos për flokët bistek. Ekonomike dhe të qëndrueshme. Shumë fleksibile dhe elastike.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BLACK HAIR PINS FA 294 ...
FA-294 3.99€
Këta tela për flokë janë delikatë dhe romantikë. Secili prej tyre ka veçori të dizajnit të cilësisë së lartë. Një paketim përmban sasi prej 500g.  Të hijshëm dhe të bukur.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TINGPAI HAIR BANDS 1x50...
MA45 0.29€
Lidhëse gome për flokë. Të përshtatshme për modelime të ndryshme flokësh, e sidomos për flokët bistek. Ekonomike dhe të qëndrueshme. Shumë fleksibile dhe elastike.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BLACK HAIR PINS 1x18pcs...
KOD0000000246 2.99€
Këto tela për flokë janë me pamje delikate dhe romantike. Secila prej tyre ka veçori të dizajnit të cilësisë së lartë. Një paketim përmban sasi prej 18 copë. Të hijshme dhe të bukura.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE METALLIC HAIR CLIPS 1X1...
MA21 1.49€
Kapëset tona profesionale për sallone, me cilësi të lartë, janë shumë të besueshme. Kapëset shërbejnë për lloje të ndryshme të modelimeve me flokë dhe, gjithashtu, janë aksesorë të mrekullueshëm. Janë rezistente ndaj ndryshkut, kanë peshë të lehtë, por janë shumë të fuqishme.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR RUBBER BANDS 1x300...
10001023 0.29€
Lidhëse gome për flokë. Shërbejnë për modele të ndryshme flokësh, janë ekonomike dhe të përshtatshme për përdorim. Janë të patejkalueshme kur bëhet fjalë për modele të caktuara flokësh, p.sh., flokë bistek. Shquhen, sidomos, për fleksibilitetin dhe elasticitetin e tyre.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP