Shiko 1 - 32 nga 107 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEXE HAIR BUILDING FIBE...
0799439301597L 7.49€
Spërkatës për ndërtimin e flokëve. I bën flokët e hollë, të trashë. Fsheh përfundimisht flokët e hollë. E shkëlqyer para dhe gjatë mbjelljës së flokëve. Spërkatësi është rezistent ndaj erërave, shiut dhe ndjersës. Ideal për meshkuj dhe femra. Paketimi përmban: 22 gram fibra + 100 ml spërkatës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEXE HAIR BUILDING FIBE...
0799439301597D 7.49€
Spërkatës për ndërtimin e flokëve. I bën flokët e hollë, të trashë. Fsheh përfundimisht flokët e hollë. E shkëlqyer para dhe gjatë mbjelljës së flokëve. Spërkatësi është rezistent ndaj erërave, shiut dhe ndjersës. Ideal për meshkuj dhe femra. Paketimi përmban: 22 gram fibra + 100 ml spërkatës.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEXE HAIR BUILDING FIBE...
0799439301597 7.49€
Spërkatës për ndërtimin e flokëve. I bën flokët e hollë, të trashë. Fsheh përfundimisht flokët e hollë. E shkëlqyer para dhe gjatë mbjelljës së flokëve. Spërkatësi është rezistent ndaj erërave, shiut dhe ndjersës. Ideal për meshkuj dhe femra. Paketimi përmban: 22 gram fibra + 100 ml spërkatës.
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
REVLON UNIQ ONE HAIR TREATMENT...
8432225074177 9.99€ 7.99€
Riparon flokët e dëmtuara dhe të thara Mbanë nën kontroll elektrizimin dhe shkëlqimin e flokëve I mbron flokët nga nxehtësia Për flokë të buta dhe të mëndafshta Mbron flokët e ngjyrosura me filterë Ultra Violet A & Ultra Violet B Për krehje dhe stilim më të lehtë të flokëve. Për shkrehrje të mrekullueshme Mban stilimin e flokëve për kohë të gjatë Parandalon majet e dyfishta Shton volumin
Krahaso QUICK SHOP
55%
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN OIL 30ml | VAJ PËR…...
8025026007521 9.90€ 4.49€
Aplikoni një sasi të vogël të vajit në duar dhe pastaj hidheni atë butësisht në flokët tuaj. Do të përjetoni përvojë të veçantë me flokë jashtëzakonisht të butë dhe të lëmueshëm. Pa asnjë dyshim, flokët tuaj do të shkëlqejnë më shumë se kurrë më parë. PËRFITIMET Flokë që krihen lehtë Flokë të butë dhe me shkëlqim Vaji tretet për një çast Mbron nga lagështia dhe ngurtësimi 30ml Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393835 7.69€
Formula e saj, e bazuar në VAJ ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNG DOMATEJE, EKSTRAKT TË AKILEAS dhe XHELATINË MBRETËRORE, sjellë veprim specifik mbrojtës antioksidant. Për ushqyerje intensive, për të mbrojtur flokun dhe për të rritur kohëzgjatjen e ngjyrës, e cila mbetet dukshëm e zmadhuar, natyrale dhe me plot shkëlqim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393828 11.69€
Kondicioner mbrojtës që përmban VAJ ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNG DOMATEJE, EKSTRAKT TË AKILEAS dhe XHELATINË MBRETËRORE, për të kompletuar veprimin e shamponit, duke e ushqyer flokun dhe duke shpërndarë ngjyrë vibruese dhe me qëndrueshmëri të gjatë që shpërthen me shkëlqim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393842 10.49€
Formula e saj, e bazuar në VAJ ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNG DOMATEJE, EKSTRAKT TË AKILEAS dhe XHELATINË MBRETËRORE, sjellë veprim specifik mbrojtës antioksidant. Për ushqyerje intensive, për të mbrojtur flokun dhe për të rritur kohëzgjatjen e ngjyrës, e cila mbetet dukshëm e zmadhuar, natyrale dhe me plot shkëlqim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393811 8.69€
Kondicioner mbrojtës që përmban VAJ ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNG DOMATEJE, EKSTRAKT TË AKILEAS dhe XHELATINË MBRETËRORE, për të kompletuar veprimin e shamponit, duke e ushqyer flokun dhe duke shpërndarë ngjyrë vibruese dhe me qëndrueshmëri të gjatë që shpërthen me shkëlqim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN REGENERATIN...
8000836393767 11.69€
Me formulë të veçantë, e pasur me vitamina dhe me acide yndyrore, falë pranisë së VAJIT ORGANIK TË ULLIRIT* (*e kultivuar në mënyrë organike), KERATINËS, VAJIT TË ARGANIT dhe EKSTRAKTIT nga QELIZAT E BIMËS, për të mbrojtur flokun. Sjellë ushqim dhe shkëlqim intenziv.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN REGENERATIN...
8000836393781 10.49€
E formuluar në mënyrë specifike për të revitalizuar flokun e dëmtuar apo të dobësuar. Me një formulë të bazuar në VAJIN ORGANIK TË ULLIRIT* (*e kultivuar në mënyrë organike), KERATINË, VAJIN E ARGANIT dhe EKSTRAKTIN nga QELIZAT E BIMËS, e pasur me acide yndyrore dhe vitamina, për të ushqyer flokun. Floku i dëmtuar mbetet i fortë dhe me bazë të plotë trupore.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN REGENERATIN...
8000836393750 8.69€
Me formulë të veçantë, e pasur me vitamina dhe me acide yndyrore, falë pranisë së VAJIT ORGANIK TË ULLIRIT* (*e kultivuar në mënyrë organike), KERATINËS, VAJIT TË ARGANIT dhe EKSTRAKTIT nga QELIZAT E BIMËS, për të mbrojtur flokun. Sjellë ushqim dhe shkëlqim intenziv.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN REGENERATIN...
8000836393774 7.69€
E formuluar në mënyrë specifike për të revitalizuar flokun e dëmtuar apo të dobësuar. Me një formulë të bazuar në VAJIN ORGANIK TË ULLIRIT* (*e kultivuar në mënyrë organike), KERATINË, VAJIN E ARGANIT dhe EKSTRAKTIN nga QELIZAT E BIMËS, e pasur me acide yndyrore dhe vitamina, për të ushqyer flokun. Floku i dëmtuar mbetet i fortë dhe me bazë të plotë trupore.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-FRIZZ ...
8000836393729 10.49€
Veprimi hidratues dhe zbutës i garantuar nga kompleksi i VAJIT ORGANIK NGA SUSAMI (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT EQINACEA, KERATINËS dhe PANTENOLIT, e bën këtë një trajtim të përkryer intenziv për flokë të elektrizuara dhe që janë të vështira për tu menaxhuar. Për të ushqyer dhe revitalizuar flokun, duke e bërë atë të fortë, të butë dhe elastik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-FRIZZ ...
8000836393712 7.69€
Veprimi hidratues dhe zbutës i garantuar nga kompleksi i VAJIT ORGANIK NGA SUSAMI (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT EQINACEA, KERATINËS dhe PANTENOLIT, e bën këtë një trajtim të përkryer intenziv për flokë të elektrizuara dhe që janë të vështira për tu menaxhuar. Për të ushqyer dhe revitalizuar flokun, duke e bërë atë të fortë, të butë dhe elastik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-FRIZZ ...
8000836393699 8.69€
Kondicioner me teksturë të lehtë, sjellë veprim të butë për të kundërvepruar ndaj flokëve të elektrizuara, të lodhura dhe me pamje të tharë. Falë VAJIT ORGANIK NGA SUSAMI (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT EQINACEA, KERATINËS dhe PANTENOLIT, flokët ushqehen, bëhen të buta dhe elastike.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-OXIDAN...
8000836393668 11.69€
Me kombinimin e VAJIT ORGANIK NGA SHEGA * (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT TË TËRSHËRËS si dhe VAJIT TË PORTOKALLIT TË ËMBËL, kondicioneri mbron flokun kundër streseve të jashtme, duke shtuar shkëlqim. Për flokun që është më rezistent, i mbrojtur dhe përplot shkëlqim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-OXIDAN...
8000836393651 8.69€
Me kombinimin e VAJIT ORGANIK NGA SHEGA * (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT TË TËRSHËRËS si dhe VAJIT TË PORTOKALLIT TË ËMBËL, kondicioneri mbron flokun kundër streseve të jashtme, duke shtuar shkëlqim. Për flokun që është më rezistent, i mbrojtur dhe përplot shkëlqim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-OXIDAN...
8000836393644 10.49€
Është ideale për trajtime periodike që vepron në sinergji me Shampo. Falë formulës së veçantë të VAJIT ORGANIK NGA SHEGA* (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT TË TËRSHËRËS si dhe VAJIT TË PORTOKALLIT TË ËMBËL, për të detoksifikuar dhe ribalancuar flokun.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-OXIDAN...
8000836393637 7.69€
Është ideale për trajtime periodike që vepron në sinergji me Shampo. Falë formulës së veçantë të VAJIT ORGANIK NGA SHEGA* (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT TË TËRSHËRËS si dhe VAJIT TË PORTOKALLIT TË ËMBËL, për të detoksifikuar dhe ribalancuar flokun.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN DRY HAIR NU...
8000836394320 11.69€
Specifikisht e formuluar për flokë të thata dhe të dehidratuara. Falë kompleksit të saj nga GJALPI SHEA (e kultivuar në mënyrë organike) PROTEINËS NGA FARA E SOJËS, EKSTRAKTIT nga MËLLAGA, si dhe VAJIT ORGANIK nga KOKOSI* (e kultivuar në mënyrë organike), ky kondicioner i ushqen dhe i riparon flokët. E rregullon tonin dhe vëllimin e flokut, për një butësi të shtuar.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN DRY HAIR NU...
8000836393606 8.69€
Specifikisht e formuluar për flokë të thata dhe të dehidratuara. Falë kompleksit të saj nga GJALPI SHEA (e kultivuar në mënyrë organike) PROTEINËS NGA FARA E SOJËS, EKSTRAKTIT nga MËLLAGA, si dhe VAJIT ORGANIK nga KOKOSI* (e kultivuar në mënyrë organike), ky kondicioner i ushqen dhe i riparon flokët. E rregullon tonin dhe vëllimin e flokut, për një butësi të shtuar.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN DRY HAIR NU...
8000836393590 10.49€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN DRY HAIR NU...
8000836393583 7.69€
Specifikisht e formuluar për flokë të thata dhe të hidratuara, për të sjellur butësi dhe vëllim që në aplikimin e parë. Falë kompleksit të saj nga GJALPI SHEA (e kultivuar në mënyrë organike) PROTEINËS NGA FARA E SOJËS, EKSTRAKTIT nga MËLLAGA, si dhe VAJIT ORGANIK nga KOKOSI* (e kultivuar në mënyrë organike), kjo maskë i ushqen dhe i riparon flokët e thara thellë në brendësi të tyre, duke mundësuar rregullimin e tonit, vëllimit dhe butësisë.…
Krahaso QUICK SHOP
50%
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN CONDITIONER 500ml ...
8025026006500 32.50€ 16.24€
Kondicioneri nga NASHI ARGAN, është produkt i rekomanduar për personat që kanë nevojë t’i lirojnë flokët e ngatërruara; kanë flokë të padiciplinuara, të topitura, që u janë dëmtuar flokët nga ngjyrimi apo që kanë mungesë të të ushqyerit. Përpos diciplinës dhe efektit të lirimit të flokëve të ngatërruara, kondicioneri garanton riparim, ndriqim dhe mbrojtje të ngjyrës me efekt të qëndrueshëm, poashtu edhe pas shpëlarjes. Për butësi të pazakontë! Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVERY GREEN ANTI-FRIZZ SOFTENI...
8000836393705 11.69€
Kondicioner me teksturë të lehtë, sjellë veprim të butë për të kundërvepruar ndaj flokëve të elektrizuara, të lodhura dhe me pamje të tharë. Falë VAJIT ORGANIK NGA SUSAMI (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT EQINACEA, KERATINËS dhe PANTENOLIT, flokët ushqehen, bëhen të buta dhe elastike.  
Krahaso QUICK SHOP
50%
Krahaso QUICK SHOP
NASHI ARGAN DEEP INFUSION 500m...
8025026006517 41.00€ 20.49€
Kjo maskë dhe përbërësit e saj të jashtëzakonshëm do t’ju habisin me performancën e pabesueshme. Ajo do t’u sjellë jetë flokëve tuaj, duke i bërë të shkëlqejnë dhe të jenë më të lëmueshëm se kurrë më parë. PËRFITIMET Regjeneron dhe rigjallëron Shton shkëlqimin Flokë të butë dhe të lëmueshëm Flokë që krihen lehtë Mbron nga lagështia 500ml Produktet e Nashi Argan shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ACTIVE PROTECTIO...
8000836391190 7.99€
Kjo maskë për flokë Active Protection vepron duke rregulluar shëndetin e flokut, i cili është trajtuar në mënyrë kimike. Vitamina E, A dhe F që përmbajnë vaj argani, sjellin ushqim dhe strukturë tek floku, derisa acidi linoleik që përmban vaji i farës së lirit hidraton duke e rregulluar sasinë e humbjes së ujit. Burim i çmuar i përbërësve të ristrukturuar tek flokët tuaj, të cilët mbesin të mbrojtur, të ushqyer dhe me plotë shkëlqim. Përmban filter…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON STAMIKER KERATIN MASK 2...
8000836391114 10.99€
Maska Stamiker Newgen me qeliza të trungut të bimës dhe keratinë. Rekomandohet veçanërisht për flokë të dëmtuara, të ndara dhe të dobësuara dhe vepron në harmoni me shamponin Stamiker Newgen. Falë formulës së saj inovative, e pasuruar me qeliza të trungut të bimës dhe keratinës, maska Stamiker Newgen në mënyrë të menjëhershme e penetron flokun, për riparim intenziv, duke e përforcuar strukturën e fibrave të flokut dhe rregulluar rezistencën e flokut të ri natyral. Maska Stamiker Newgen…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON DIKSOPLEX MACRO KIT DEF...
8000836500844 129.99€
Pakoja e madhe Dikson DiksoPlex përmban artikujt e mëposhtëm: N ° 1 Shield (500ml) E kombinuar me prodhime teknike, mbron integritetin e strukturës ndër-qelizore të flokut dhe përforcon atë, në të njejtën kohë e rritë nivelin e elasticitetit. N ° 2 Shield Magnifier (2 x 500 ml) Efekti i lëngshëm, mbrojtës dhe rregullues i DiksoPlex ™ N ° 1 Shield e kompletuar me lagështi dhe përbërs ushqyes, prodhohet përsëri. Mbrojtësi DiksoPlex kombinon efikasitetin e teknologjisë inovative dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FORTIFYING REVIT...
8000836391268 11.99€
Gjithashtu ndihmon në parandalimin e rënies së flokut falë pranisë së ekstraktit të lupinit të bardhë. E pasuruar me qeliza të trungut dhe keratinë, prodhimi vepron në flokë dhe lëkurë të kokës, për ripërtërirje të thellë dhe rindërtim: balanca e lipidit rregullohet, rrënjët bëhen të forta, fibrat ushqehen dhe struktura e flokut është më e pasur dhe më kompakte. Për flokë me energji të rizbuluar, e cila është menjëherë e plotë, më e butë në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ANTIDANDRUFF �...
8000836391343 13.99€
Agjenti anti-mikrobial me tretje nga uji, Piroctone Olamine, e lufton zbokthin dhe sebumin e tepërt, duke e parandaluar formimin e bakteries dhe mykut. Me veprimin e saj të largimit të erës së keqe, Keiras Dermo-purifying Anti-dandruff Treatment i bën flokët të duken të shëndosha dhe me plotë vitalitet. Si të përdoret: Shpërndajeni produktin përmbi kafkë me flokë të thara. Masazhoni dhe thani si zakonisht. Përfundojeni një cikël të plotë të trajtimit.  
Krahaso QUICK SHOP