Shiko 1 - 32 nga 33 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
06500 0.99€
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të shtuar…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
06700 0.99€
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të shtuar…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
06820 0.99€
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të shtuar…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PROFESSIONAL COMB KIT 1...
6937115031107 0.99€
Set i mrekullueshëm me krehëra. Të përshtatshëm për krjimin e modelimeve të ndryshme të flokëve. Ekonomikë, të qëndrueshëm dhe efikasë. Të domosdoshëm për secilin sallon bukurie.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
06927 0.99€
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
8613 0.99€
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE COMB | KREHËR...
KOD0000000215 0.59€
Krehër për flokë. Kreh flokët butësisht. Endeni nëpër flokë, për të krijuar stilin e dëshiruar të flokëve. I përshtatshëm dhe unik. I lehtë për t’u përdorur. I bërë nga materiali rezistent që siguron për jetëgjatësinë e tij.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AOBO COMB | KREHËR ME B…...
6951694900708 0.49€
Sjell tepër lehtësi gjatë krehjes së flokëve, për shkak të dorezës mbajtëse. Kreh flokët butësisht. Tani ju mund ta mbani krehrin me dorezën e tij dhe ta endni nëpër flokë, për të krijuar stilin e dëshiruar të flokëve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL CARBON ANTISTATIC COMB |...
8606002729523 1.49€
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB | KREHËR METALI PËR…...
8012345616404 1.49€
Stil profesional i krehërit pirun nga brendi anglez Kent, e prodhuar nga guma e presuar, kundër-statike dhe rezistente ndaj nxehtësisë. Veçoritë: Gjatësia 190mm  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
06910 0.99€
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të shtuar…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE COMB | KREHËR PËR TAPIR…...
KOD1000000270 1.99€
I bërë nga një material unik, ky krehër do të qëndrojë për shumë kohë. I përshtatshëm dhe unik. I lehtë për t’u përdorur. I bërë nga materiali rezistent që siguron për jetëgjatësinë e tij. Është e mundur që do ta humbisni para se të jetë prishur.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB PRO 11 | KREHËR...
8012345614462 2.99€
Krehër për flokë nga LABOR PRO, për sallone profesionale. Krehëri Labor A përdoret për përkujdesje të flokëve apo fibrave të tjerë. Posedon pjesëza që janë të ngjitura në kornizën kryesore; ato quhen “dhëmbë”. Krehëri është zakonisht i sheshtë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB PRO 20 | KREHËR...
8012345614448 2.99€
Krehër për flokë nga LABOR PRO, për sallone profesionale. Krehëri Labor A përdoret për përkujdesje të flokëve apo fibrave të tjerë. Posedon pjesëza që janë të ngjitura në kornizën kryesore; ato quhen “dhëmbë”. Krehëri është zakonisht i sheshtë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB PRO 30 | KREHËR...
8012345614455 2.99€
Krehër për flokë nga LABOR PRO, për sallone profesionale. Krehëri Labor A përdoret për përkujdesje të flokëve apo fibrave të tjerë. Posedon pjesëza që janë të ngjitura në kornizën kryesore; ato quhen “dhëmbë”. Krehëri është zakonisht i sheshtë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB PRO 25 | KREHËR...
8012345614479 2.99€
Krehër për flokë nga LABOR PRO, për sallone profesionale. Krehëri Labor A përdoret për përkujdesje të flokëve apo fibrave të tjerë. Posedon pjesëza që janë të ngjitura në kornizën kryesore; ato quhen “dhëmbë”. Krehëri është zakonisht i sheshtë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB | KREHËR PLASTIK PË…...
8012345616398 1.49€
Stil profesional i krehërit pirun nga brendi anglez Kent, i prodhuar nga guma e presuar, kundër-statike dhe rezistente ndaj nxehtësisë. Veçoritë: Gjatësia 190mm  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB | KREHËR SHATIRI...
8012345539567 2.49€
Krehër ndarës. Modeli 717. Është prodhuar me material revolucionar, Keklon, me cilësi shumë më të lartë sesa guma e presuar apo najlloni. Dhëmbi i trajtuar me nxehtësi, kundër gërrvishtjes, jashtëzakonisht i lëmuar dhe i lyer me llak, është i rrjedhshëm me lehtësi edhe tek flokët më të trashë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR RECTANGULAR BRUSH | BRUS...
8012345617432 3.79€
Brushë pneumatike e sheshtë për stilim të flokëve me qime të pastra të derrit të egër.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GOSPA COMB 01 | KREHËR...
6931852718390 0.99€
E prodhuar nga plastika e pathyeshme Me dhëmbë të gjerë dhe të bukur Me madhësi që i përshtatet xhepit tuaj Me kontruksion të qëndrueshëm për stilim të vazhdueshëm  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL BRUSH TTC016 | BRUSHË PË…...
8606002729134 3.89€
Krehër brushë, me qime natyrale të forta, për zgjatje të flokëve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RODEO PROFESSIONAL COMB...
8690636030339 2.99€
Krijoni vëllim në flokët tuaj pa i dëmtuar ato me këtë krehër për tapir nga Royal Warrant holders Kent. Doreza e brushës është prodhuar nga një pjesë e vetme nga ahu me fund të hollë që është e përsosur për t’i kapur seksionet e ndryshme të flokut. Qimet natyrale nga derri i egër, me masë të shtuar najlloni, janë të forta dhe të përshtatshme për flokët tuaj. Të përshtatshme për flokët tuaj E prodhuar nga…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TERMAX PROFESSIONAL COM...
K008 0.99€
E prodhuar nga plastika e pathyeshme Me dhëmbë të gjerë dhe të bukur Me madhësi që i përshtatet xhepit tuaj Me konstruksion të qëndrueshëm për stilim të vazhdueshëm  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TERMAX PROFFESIONAL COM...
K009 0.99€
Krehër për flokë. I prodhuar nga plastika e pathyeshme; Me dhëmbë të gjerë dhe të bukur; Me madhësi që i përshtatet xhepit tuaj; Me konstruksion të qëndrueshëm për stilim të vazhdueshëm.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GOSPA HAIR COMB | KREHË…...
CFC75539 0.99€
Krehër për flokë. I prodhuar nga plastika e pathyeshme; Me dhëmbë të gjerë dhe të bukur; Me madhësi që i përshtatet xhepit tuaj; Me konstruksion të qëndrueshëm për stilim të vazhdueshëm.      
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GOSPA CARBON FIBRE COMB...
CFC7339 0.99€
Krehër për flokë. I prodhuar nga plastika e pathyeshme; Me dhëmbë të gjerë dhe të bukur; Me madhësi që i përshtatet xhepit tuaj; Me konstruksion të qëndrueshëm për stilim të vazhdueshëm.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL BRUSH TTC018 | BRUSHË PË…...
8606002729110 3.89€
Krehër brushë me qime natyrale të forta, për zgjatje të flokëve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL CARBON ANTISTATIC COMB T...
8606002729462 1.49€
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të shtuar…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
06926BB 0.99€
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
06822 0.99€
Madhështore për punë – me peshë të lehtë dhe e dallueshme, ky krehër për flokë të meshkujve, nga plastika e qëndrueshme, mund të mbahet në veturë, në çantë, tek tavolina e punës, por edhe në banjo. Dhëmbë të gjerë dhe të lëmuar – Dhëmbi i lëmuar stimulon vajrat natyrale brenda kutikulave të flokëve përgjatë kohës sa është duke u krehur floku. Dizajn tradicional – Nuk ka nevojë për bashkangjitje të zbukuruar – vetëm një krehër…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
4329013051042 0.99€
Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të rritur stilimin e flokëve tuaj. Për këtë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
8617 0.99€
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP