22 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
WAHL MAGIC CLIP HAIR CLIPPER |...
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL CLASSIC SERIES DETAILER H...
74.99€
Prerja gjendet e tëra në detaje! The Wahl Detailer është me peshë të lehtë, motor rrotullues i fuqizuar me brisk prerës t. E pajisur me brisqe të rregulluara në formën t, Wahl Detailer është i mrekullueshëm për prerje precize përreth fytyrës, veshëve dhe vijës së qafës. Wahl Detailer është dizajnuar për detajimin dhe dizajnimin e qimeve të fytyrës dhe vjen me 3 krehër që mund të bashkangjiten. Kjo prerëse është poashtu madhështore për tatuazh të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSSER PROFILINE PRIMAT HAIR C...
4015110006589 51.99€
BRISKU YLL: Set me brisqe nga çeliku inoks me bazë precize STAR BLADE për një jetëgjatësi shumë të madhe. “E prodhuar në Gjermani” LLOJI: MultiClick®  me rregullues të gjatësisë prerëse me 6 pozicione që mund të mbyllen 0.1 – 3 mm. FUQIA: Motor bosht për përdorim të pandalshëm. ZHURMË TË ULËT: Super e qetë dhe me funksionim të lëmuar. GJITHËPËRFSHIRËSE: 2 krehër të bashkangjitura 4.5 mm dhe 9mm, brushë për pastrim, vaj.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSSER PRIMAT HAIR CLIPPER | M...
1230-0051 71.49€
BRISKU YLL: Set me brisqe nga çeliku inoks me bazë precize STAR BLADE për një jetëgjatësi shumë të madhe. “E prodhuar në Gjermani” LLOJI: MultiClick®  me rregullues të gjatësisë prerëse me 6 pozicione që mund të mbyllen 0.7 – 3 mm. FUQIA: Motor polarizues, lëkundës armature për përdorim të pandalshëm. ZHURMË TË ULËT: Super e qetë dhe me funksionim të lëmuar. GJITHËPËRFSHIRËSE: 2 krehër të bashkangjitura 4.5 mm dhe 9mm, brushë për pastrim, vaj.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL POLITHIUM SERIES HAIR CLI...
4015110072300 107.89€
› Prerëse me/pa kabëll me jon dhe litium e fuqizuar nga teknologjia me jon dhe litium. › Sjellë periudhë funksionimi prej 90 minutash me periudhë mbushjeje me energji elektrike prej 180 minutash. › Dizajn ergonomik super të butë, i cili është i lehtë në peshë dhe super e qetë. › Set i brisqeve me heqje të shpejt dhe me precizitet të lartë, që mund të rregullohet lehtësisht në mes të gjatësisë prerëse 0.6 – 2mm.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL DETAILER HAIR CLIPPER | M...
5037127007884 97.49€
Prerja gjendet e tëra në detaje! The Wahl Detailer është me peshë të lehtë, motor rrotullues i fuqizuar me brisk prerës t. E pajisur me brisqe të rregulluara në formën t, Wahl Detailer është i mrekullueshëm për prerje precize përreth fytyrës, veshëve dhe vijës së qafës. Wahl Detailer është dizajnuar për detajimin dhe dizajnimin e qimeve të fytyrës dhe vjen me 3 krehër që mund të bashkangjiten. Kjo prerëse është poashtu madhështore për tatuazh të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL MAGIC CLIP HAIR CLIPPER |...
4015110078159 136.49€
Prerësja me 5 yje për flokë, Cordless Magic Clip është dizajnuar për të sjellur performancë të mprehtë me lirinë e prerëses pa kabëll, që e kërkojnë ekspertët. Magjikja ndodhet në brisk! Cordless Magic Clip veçohet me precizitet të lartë dhe me dhëmbë të shkallëzuar 2161 të briskut me teknologji të kërcitjes. Ky mjet, pa kabëll, sjellë shpejtësi superiore dhe lehtësi në përdorim, posedon bateri me jon litiumi funksionimi i së cilës zgjatë për një periudhë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL SUPER TAPER HAIR CLIPPER ...
4015110005964 63.69€
Prerësja për flokë që dashurohet me të gjithë botën! Wahl Super Taper është kapëse në industrinë e flokëve dhe njihet si prerësja më e mirë për flokë. E pajisur me motor elektromagnetik prej 5000v, prerësja për flokë ka fuqi të mjaftueshme që t’ju bëjë të zënë përgjatë gjithë ditës në sallon. Kjo prerëse e gjithanshme për flokë i prenë flokët e lagura dhe të thara, të trasha apo të holla. The Wahl Super Taper vjen e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI GM NOSE HAIR TRIMMER 585...
6957952205851 6.99€
Performancë me jetë-gjatësi si rezultat i teknologjisë GEMEI Deri në 90 minuta të fuqisë pa tel pas një orë të mbushjes me rrymë  Maje rrethore të përshtatshme për lëkurë për prerje të butë Me kontrollues të gjatësisë prej 20 shkallëve, 0.5 – 10mm me 0.5mm precizitet Brisqe titaniumi me vetë-mprehje  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR TRIMMER J-CUT ONE SCISS...
4030363120691 69.99€
Makinë profesionale për flokë me dizajn të rehatshëm dhe ergonomik. Me kokë prerëse të mprehtë prej çelikut (0.5mm), me mprehëse jetëgjatë dhe precize që ofron cilësi të lartë të prerjes. Për stile të prerjes së shkurtër dhe konturë jashtëzakonisht precize, për të gjitha llojet e punës së detajuar dhe prerje përfundimtare për çdo stil. Përfshinë stacion mbushës me njësi për mbushje me rrymë, një krehër që kapet – për katër gjatësi prerëse (3,4,5,6 dhe 7.5mm)…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BAIDI BD221 NOSE HAIR T...
6928686482214 6.49€
Prerëse për qime të hundës. I heq qimet e veshit, apo qimet e tjera në fytyrë, në mënyrë të shkëlqyeshme, (i heq edhe detajet e mjekrës dhe vetullave me brisqe me skaje të dyfishta). I dredhur, hiperalergjik, brisqe me çelik inoks, që prejnë në mënyrë të sigurtë dhe të pastër, pa e irrituar lëkurën dhe pa i tërhequr qimet. Kjo prerëse e qimeve për meshkujt ka veçori të sistemit me mikro-vakuum, që pastron dhe, në…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NIKAI NK-1712 TRIMMER S...
6924518210970 19.99€
Makinë për prerjen e flokëve. Prerëse me madhësi të plotë: përcaktoni flokët përreth vijës së qafës në mënyrë precize dhe të barabartë. Prerëse precize: përcaktoni vijat: vijat e drejta, të harkuara dhe skajet. Prerëse për rrojë: rruani dhe përfundoni vijat dhe skajet për të siguruar rezultate të mëdha. Krehër i prerëses për flokë: pren flokët me lehtësi dhe sjell rregullues me katër gjatësi të ndryshme për t’ju sjellur opsione stilimi më shumë se kurrë më…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DINGILD RF 609 HAIR CLI...
6926599006077 12.99€
Makinë për prerjen e flokëve. Mund ta përdorni këtë prerëse për flokë edhe në shtëpi, edhe në sallone të bukurisë. Mund të rimbushet me energji, është me cilësi të lartë dhe i përshtatet mrekullueshëm edhe mjekrës.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER HAIR CLIPPER TYPE 1400 |...
4015110000129 38.39€
BRISK RROJE YLL: Brisk rroje çeliku me bazë precize STAR BLADE “E prodhuar në Gjermani”. VARIABLI: MultiClick® rregullues të prerjes së gjatësisë me 5 pozicione mbyllëse 0.7 – 3 mm. E FUQISHME: Motor armature me tundim të fuqishëm, të re dhe të qetë me veçori 50% të lartë performanceje. INKLUZIV: 1 krehër i bashkangjitur 4.5mm, brushë për pastrim, vaj.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONDEO ECO-XP HAIR CLIPPER | M...
4029924032078 244.99€
Dizajni i jonë elegant i modelit ECO-XP e vërteton vetën si pako me fuqi autentike me dy shpejtësi prerëse për përdorim të shumëanshëm.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER BLACK HAIR CLIPPER 1400-...
4015110011828 38.39€
BRISK RROJE YLL: Brisk rroje çeliku me bazë precize STAR BLADE “E prodhuar në Gjermani”. VARIABLI: MultiClick® rregullues të prerjes së gjatësisë me 5 pozicione mbyllëse 0.7 – 3 mm. E FUQISHME: Motor armature me tundim të fuqishëm, të re dhe të qetë, me veçori 50% të lartë performanceje. INKLUZIV: 1 krehër i bashkangjitur me madhësi të ndryshueshme 4 – 18 mm, brushë për pastrim, vaj.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER CHROMSTYLE PRO HAIR CLIP...
4015110013884 129.99€
BRISK RROJE MAGJIKE: Profesionale, çelik i shkallës së lartë, brisk rroje me metal me veçori të rregullimit të gjatësisë së prerjes 0.7 – 3 mm. Ofron prerje të fuqishme duke iu falenderuar precizitetit të lartë teknologjik të mprehjes “E prodhuar në Gjermani”. NDRYSHIM I SHPEJT: Seti me largim të lehtë të briskut të rrojes lejon qasje të lehtë në pastrimin e saj si dhe lehtësi në ndërrimin opcional të setit të briskut të rrojes All-in-One. PROFESIONAL:…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL PROFESSIONAL HAIR CLIPPER...
4015110010074 99.99€
50% më shumë fuqi sesa Wahl standard prerës me motor magnetik për të shmangur ndërprerjen gjatë prerjes, tërheqjen dhe prerjen e pabarabartë 15 minuta mbushje të shpejt me rrymë për më shumë se 12 minutash punë, mjaftueshëm për prerjen e plotë të flokëve Vetëm 3 orë nevojiten që të mbushet me energji elektrike Pakoja përfshin brisk me sasi të plotë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DINGILD RF HAIR CLIPPER...
6926599006060 8.99€
Ju mund ta përdorni këtë prerëse për flokë edhe në shtëpi por edhe në sallone të bukurisë. Mund të rimbushet me energji, është me cilësi të lartë dhe me prerje dhe drejtim të qëndrueshëm për mjekër.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER HAIR CLIPPER TYPE 1400 M...
4015110011248 27.99€
BRISK RROJE YLL: Brisk rroje çeliku me bazë precize STAR BLADE “E prodhuar në Gjermani”. VARIABLI: MultiClick® rregullues të prerjes së gjatësisë me 5 pozicione mbyllëse 0.7 – 3 mm. E FUQISHME: Motor armature me tundim të fuqishëm, të re dhe të qetë me veçori 50% të lartë performanceje. INKLUZIV: 1 krehër i bashkangjitur 4.5mm, brushë për pastrim, vaj.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI GM HAIR CLIPPER 6001 | M...
6957952260010 16.99€
1. E lehtë për shumë lloje të stileve, e përdorshme për çfardo moshe 2. Me siguri të kokës prerëse të importuar, pastrim i veçantë dhe i butë i prerjes 3. Me dizajn të adoptuar, zhurmë të ulët gjatë funksionit 4. Dizajni i strukturuar menqur e bën prerjen e flokëve në shtëpi edhe më të lehtë 5. Forma ergonomike dhe ngërthimi me prekje të butë e bën prerësen elektrike të flokëve të lehtë për mirëmbajtje 6. Me 4 nivele të sigurisë së…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA CARVIS HAIR CLIPPER | MA...
4015600081287 299.99€
Performancë prerjeje të mrekullueshme Brisqet e larta dhe rregulluese të prodhuara nga çeliku karbon Prerje e vazhdueshme dhe precize Gjatësia: (0.7mm) 3 krehër të bashkangjitura (2 mm, 4 mm, 8 mm) Orgonomi të përkryer Mbajtje me prekje të butë Pesha (245 g) Vibrim të qetë dhe të ulët Shërbim i baterisë dhe kabllit Disponueshmëri të përhershme Tregues LCD që tregon perfomancën e baterisë AC Kohëzgjatja e mbushjes 60 min. Kabëll 2.80m të gjatë për lëvizshmëri…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP