Shiko 1 - 32 nga 92 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
KEUNE SILVER REFLEX SHAMPOO 25...
8718375529942 7.09€
Ky pastrues është formuluar veçanërisht për të ndriçuar flokët e bardhë ose flokët hiri, duke hequr tonet e padëshiruara të verdhë. I pasuruar me proteina gruri dhe vitaminë B5, rregullon balancën e lagështisë së flokëve dhe mbron strukturën e flokëve, duke i dhënë vëllim.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GENERA SHAMPOO NEUTRO ALLE 100...
8003693400272 1.49€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALPI FRESH SHAMPOO FOR FINE HA...
4007295025240 1.99€
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN SEBUM BALAN...
8000836393903
Falë dermo-pastrimit efektiv, veprimi zbutës dhe qetësues që garantohen nga kompleksi i VAJIT ORGANIK MAKADAMIA* (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTI I THUPRËS, EKSTRAKTIT TË PJEPRIT DHE VAJIT ESENCIAL ROZMARINË, shamponi butësisht e pastron flokun dhe kafkën si dhe rregullon prodhimin e tepërt të sebumit. Produktet e E shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN SEBUM BALAN...
8000836393910
Falë dermo-pastrimit efektiv, veprimi zbutës dhe qetësues që garantohen nga kompleksi i VAJIT ORGANIK MAKADAMIA* (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTI I THUPRËS, EKSTRAKTIT TË PJEPRIT DHE VAJIT ESENCIAL ROZMARINË, shamponi butësisht e pastron flokun dhe kafkën si dhe rregullon prodhimin e tepërt të sebumit. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ENERGISING ...
8000836393873
E formuluar për të parandaluar dhe për të kundërvepruar ndaj rënies së flokut. Me formulën inovative bazuar në VAJIN ORGANIK JOJOBA* (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT GINSENG, KAFEINËS dhe EKSTRAKTIT TË ËMBËL TË LUPINIT TË BARDHË, për rikthimin e energjisë dhe tonit tek floku. VAJI ESENCIAL THYME sjellë senzacion të kënaqshëm të freskisë. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ENERGISING ...
8000836393880
E formuluar për të parandaluar dhe për të kundërvepruar ndaj rënies së flokut. Me formulën inovative bazuar në VAJIN ORGANIK JOJOBA* (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT GINSENG, KAFEINËS dhe EKSTRAKTIT TË ËMBËL TË LUPINIT TË BARDHË, për rikthimin e energjisë dhe tonit tek floku. VAJI ESENCIAL THYME sjellë senzacion të kënaqshëm të freskisë. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN PURIFYING S...
8000836393859
Një kompleks i përbërësve aktiv bazuar në VAJIN ORGANIK ROSA MOSQUETA * (*e kultivuar në mënyrë organike), PROTEINËN E ORIZIT dhe EKSTRAKTIN BURDOCK e cila, e kombinuar me PIROCTONE OLAMINE, vepron që në fillim në eliminimin e zbokthit dhe ribalancimin e lëkurës së kafkës. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN PURIFYING S...
8000836393866
Një kompleks i përbërësve aktiv bazuar në VAJIN ORGANIK ROSA MOSQUETA * (*e kultivuar në mënyrë organike), PROTEINËN E ORIZIT dhe EKSTRAKTIN BURDOCK e cila, e kombinuar me PIROCTONE OLAMINE, vepron që në fillim në eliminimin e zbokthit dhe ribalancimin e lëkurës së kafkës. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393804
E zhvilluar për flokë të ngjyrosura dhe të theksuara, për të mbrojtur kundër streseve të jashtme. Formula e saj, e bazuar në VAJIN ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNGUN E DOMATES, EKSTRAKTIT TË AKILEAS dhe XHELATINËS MBRETËRORE, sjellë ushqyerje intenzive, duke i mbrojtur flokët për ngjyrë me qëndrueshmëri të gjatë. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN REGENERATIN...
8000836393743
Me formulën e saj të bazuar në VAJIN ORGANIK TË ULLIRIT* (*e kultivuar në mënyrë organike), KERATINËS, VAJIT TË ARGANIT dhe EKSTRAKTIT nga QELIZAT E BIMËS, për ripërtëritje të garantuar të fibrit të flokut. Për flokë që janë me shkëlqim, elastike, plot më vëllim si dhe të shëndetshme në dukje. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN REGENERATIN...
8000836393736
Me formulën e saj të bazuar në VAJIN ORGANIK TË ULLIRIT* (*e kultivuar në mënyrë organike), KERATINËS, VAJIT TË ARGANIT dhe EKSTRAKTIT nga QELIZAT E BIMËS, për ripërtëritje të garantuar të fibrit të flokut. Për flokë që janë me shkëlqim, elastike, plot më vëllim si dhe të shëndetshme në dukje. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-FRIZZ ...
8000836393682
Një shampo me veti emoliente, falë formulës së VAJIT ORGANIK NGA SUSAMI (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT EQINACEA, KERATINËS dhe PANTENOLIT, të cilët i bëjnë flokët e buta dhe të lehta për tu krehur, që nga aplikimi i parë. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-FRIZZ ...
8000836393675
Një shampo me veti emoliente, falë formulës së VAJIT ORGANIK NGA SUSAMI (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT EQINACEA, KERATINËS dhe PANTENOLIT, të cilët i bëjnë flokët e buta dhe të lehta për tu krehur, që nga aplikimi i parë. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-OXIDAN...
8000836393620
Shampo për të gjitha llojet e flokëve, të cilat janë subjekt i streseve të përditshme ekzogjene, siç janë agjentët atmosferik apo ndotësit. Falë formulës së zhvilluar në mënyrë të kujdesshme bazuar në VAJIN ORGANIK NGA SHEGA * (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT TË TËRSHËRËS si dhe VAJIT TË PORTOKALLIT TË ËMBËL, ky shampoo është ideal për përdorim ditor, duke sjellur veprim antioksidant kundër efekteve të dëmshme të radikalëve të lirë që gjenden në flokë.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN ANTI-OXIDAN...
8000836393613
Shampo për të gjitha llojet e flokëve, të cilat janë subjekt i streseve të përditshme ekzogjene, siç janë agjentët atmosferik apo ndotësit. Falë formulës së zhvilluar në mënyrë të kujdesshme bazuar në VAJIN ORGANIK NGA SHEGA * (*e kultivuar në mënyrë organike), EKSTRAKTIT TË TËRSHËRËS si dhe VAJIT TË PORTOKALLIT TË ËMBËL, ky shampoo është ideal për përdorim ditor, duke sjellur veprim antioksidant kundër efekteve të dëmshme të radikalëve të lirë që gjenden në flokë.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN DRY HAIR NU...
8000836393576
Rekomandohet për flokë të thata. Ushqen dhe hidraton fibrin e flokut, falë kombinimit të GJALPIT SHEA (e kultivuar në mënyrë organike), PROTEINËS NGA FARA E SOJËS, EKSTRAKTIT nga MËLLAGA, si dhe VAJIT ORGANIK nga KOKOSI* (e kultivuar në mënyrë organike). Për flokë me dukje të shëndetshme, të ushqyera dhe të tonuara që janë me përplotë vëllim si dhe me prekje të butë. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN DRY HAIR NU...
8000836393569
Rekomandohet për flokë të thata. Ushqen dhe hidraton fibrin e flokut, falë kombinimit të GJALPIT SHEA (e kultivuar në mënyrë organike), PROTEINËS NGA FARA E SOJËS, EKSTRAKTIT nga MËLLAGA, si dhe VAJIT ORGANIK nga KOKOSI* (e kultivuar në mënyrë organike). Për flokë me dukje të shëndetshme, të ushqyera dhe të tonuara që janë me përplotë vëllim si dhe me prekje të butë. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EVERY GREEN RESTORATIVE...
8000836393798
E zhvilluar për flokë të ngjyrosura dhe të theksuara, për të mbrojtur kundër streseve të jashtme. Formula e saj, e bazuar në VAJIN ORGANIK TË KAJSISË  (*e kultivuar në mënyrë organike), LËNGUN E DOMATES, EKSTRAKTIT TË AKILEAS dhe XHELATINËS MBRETËRORE, sjellë ushqyerje intenzive, duke i mbrojtur flokët për ngjyrë me qëndrueshmëri të gjatë. Produktet e Every Green shiten ekskluzivisht në sallone bukurie!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PRODAN SHAMPOO 5KG | SH...
869619800544 5.49€
Është një shampo i butë, ushqyes që i mbron flokët dhe ngjallë ato. Përmban ekstrakt bajameje, e cila zbut dhe riforcon flokët e dëmtuara dhe keratinin, i cili përforcon më tutje lidhjet e ndara të keratinit, duke përforcuar strukturën e flokëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL ARGAN & ALOE VERA B...
8606017971085 2.49€
BIO SHAMPON – ARGAN & ALOE VERA për flokë shumë të thara dhe të dëmtuara. Mënyra e përdorimit: të vendoset pak sasi në flokë të thatë, të masazhohet dhe të shpëlahet. Afati i përdorimit është i vendosur në paketim. Të ruhet në temperaturë prej 10 – 25 gradë celsius dhe të mos ekzpozohet në diell.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL GARLIC & FLOWER LIL...
8606002720667 2.49€
BIO SHAMPON – HUDHËR DHE LULE JORGOVANI për të gjitha llojet e flokëve. Kundër rënies së flokëve. Mënyra e përdorimit: të vendoset pak sasi në flokë të thatë, të masazhohet dhe të shpëlahet. Afati i përdorimit është i vendosur në paketim. Të ruhet në temperaturë prej 10 – 25 gradë celsius dhe të mos ekzpozohet në diell.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE COLOUR SHAMPOO 60ML...
8412261802002 2.59€
NGJYRË E INTENSIFIKUAR Mbrojtje e ngjyrës dhe vitalitet. Mbrojtje dhe përkujdesje e flokëve të trajtuara me ngjyrë, duke e shtuar cilësinë dhe duke e bërë ngjyrën me jetë-gjatë. SHAMPONI ME NGJYRË: Shamponi që e mbron ngjyrën për flokët e trajtuara me ngjyrë si dhe ato të zbardhura. E promovon rigjenerimin e flokut pas procesit të ngjyrosjes. E mban shkëlqimin e ngjyrës për një periudhë më të gjatë. ME EKSTRAKTET E GOJI-T DHE SHIKAKAI-T Vetitë e saja antioksidante,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON SILVER FLASH SHAMPOO &#...
8000836132861 9.99€
Sulmet nga rrezet ultra-vjollcë të diellit dhe ndotja shkaktojnë foto-oksidim të pigmenteve të cilat, në rastet kur flokët e bardha apo me ngjyrë të hequr, marrin reflektim të verdhë. Anti-Shampoo i neutralizon këto hije edhe mbi flokët e ngjyrosura me nuancë super të ndriquar. Reflektimet e gjejnë neutralitetin dhe ndriqimin e tyre të mrekullueshëm. Floku hidratohet, bëhet i butë dhe nuk elektrizohet. E testuar dermatologjikisht.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON ANTI-YELLOW SHAMPOO 250...
8000836134209 5.49€
Neutralizon nuancat e verdha të flokëve të bardha, të thinjura dhe atyre të cilave ju ka larguar ngjyra, flokëve të theksuara apo atyre të ndriquara. Udhëzimi për përdorim: Aplikoni sasinë e nevojshme të produktit tek flokët e lagura, duke e shpërndarë atë në mënyrë të barabartë. Masazhojeni butësisht dhe leni ashtu për të arritur efektin për një periudhë prej 3-5 minutash. Pastaj shpëlani me ujë të ngrohtë. Përsëritni veprimin nëse floku është me yndyrë. Periudha…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALPI FRESH SHAMPOO 500ml | SHA...
4007295025233 1.99€
Alpi Fresh SHAMPOO Le Coiffeur FOR ALL HAIR TYPES është zhvilluar posaçërisht për të gjitha llojet e flokëve. Kombinimi i veçantë i pastrimit të butë si dhe substancave të buta është veçanërisht ideal për përkujdesje ditore të flokëve dhe i bën ato me shkëlqim në mënyrë natyrale. Vetitë përbërëse ushqyese të vlefshme si pro-vitamina B5, sjellin lagështi dhe butësi tek floku. Si rezultat, floku i juaj bëhet më elastik dhe i lehtë për tu krehur.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALPI FRESH SHAMPOO 2IN1 500ml ...
4007295025219 1.99€
Alpi Fresh SHAMPOO Le Coiffeur 2IN1 është zhvilluar posaçërisht për përkujdesje profesionale si shampo dhe si kondicioner. Le Coiffeur 2IN1 i pastron flokët si shamponi, e zbutë sipërfaqen e flokut si kondicioner dhe siguron në mënyrë të përsosur flokun brenda një periudhe më të shkurtër të mundshme. Vetitë përbërëse të vlefshme si pro-vitamina B5 dhe proteinat e grurit, sjellin lagështi dhe i japin flokut shkëlqim dhe butësi. Si rezultat, floku i juaj bëhet më elastik…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS DAILY USE SHAMPO...
8000836391374 9.49€
Shampo ditor me pantenol dhe vitamin E për çdo lloj të flokëve. Ideal për përdorim të shpeshtë. Në mënyrë të butë spastron duke i sjellur veti ushqyese dhe dobi flokëve. Pantenoli hidraton, ushqen dhe zhvillon veprim mbrojtës kundër dëmtimit dhe mplakjes. Sjellë ndriqim dhe lëmim gjatë ditës. Përdorimi: shpërndajeni në mënyrë të barabartë mbi flokët e lagura. Masazhojeni butësisht dhe shpëlajeni. Nëse e shihni të nevojshme, kompletojeni trajtimin ditor me maskën e lehtë Keiras.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS DAILY USE SHAMPO...
8000836391213 5.49€
Shampo ditor me pantenol dhe vitamin E për çdo lloj të flokëve. Ideal për përdorim të shpeshtë. Në mënyrë të butë spastron duke i sjellur veti ushqyese dhe dobi flokëve. Pantenoli hidraton, ushqen dhe zhvillon veprim mbrojtës kundër dëmtimit dhe mplakjes. Sjellë ndriqim dhe lëmim gjatë ditës. Përdorimi: shpërndajeni në mënyrë të barabartë mbi flokët e lagura. Masazhojeni butësisht dhe shpëlajeni. Nëse e shihni të nevojshme, kompletojeni trajtimin ditor me maskën e lehtë Keiras.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS AGE PROTECTION R...
8000836391329 9.49€
E përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve, Keiras Age Protection Reconstruction Serum është koncentrat specifik që përmban qeliza nga trungu i drurit dhe keratinë e cila kompleton vargun e trajtimit Keiras Age Protection, duke i mbajtur dhe prolonguar efektet e saj. Qelizat e trungut të drurit riaktivizojnë balancën hidrolipidike, derisa keratina siguron flokët që të jenë të lëmuara dhe të fuqishme, me veprim rindërtues dhe me rini të rizbuluar. Si ta përdorni: para përdorimit,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS STRENGTHENING EN...
8000836391428 9.49€
Energji dhe vitalitet falë pranisë së lupinit të bardhë, i cili lufton humbjen e flokut të irrituar, dhe vitamina PP, e cila shton vrull të energjisë, duke përforcuar flokun dhe rritur rezistencën e tij. Si ta përdorni: shpërndajeni në mënyrë të barabartë mbi flokët e lagura. Masazhojeni në mënyrë të kujdesshme dhe shpëlani ato. Përsëritni me aplikimin e dytë nëse e shihni të nevojshme. Përfundojeni trajtimin me Keiras Strengthening Energising Treatment për flokë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ACTIVE PROTECTIO...
8000836391152 5.99€
Flokët e ngjyrosura dhe të trajtuara, kanë nevojë për përkujdesje ditore si dhe për vëmendje. Shamponi Keiras Active Protection është krijuar për të mbrojtur karakteristikat natyrale të flokëve të trajtuar me ngjyrë dhe me kimikale. Veprimi i vajit të arganit, një zbutës efektiv që poashtu sjellë hidratim dhe veprim antioksidues, ndërthuret me vajin e farës së lirit, e cila ndihmon në balancimin e humbjes së ujit, duke e mbrojtur elasticitetin dhe rezistencën e flokut. Përmban…
Krahaso QUICK SHOP