Shiko 1 - 32 nga 51 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
DELIA CAMELEO BEARD MOUSTACHE ...
5901350470893 5.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA CAMELEO BEARD MOUSTACHE ...
5901350470909 5.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
INTESA HAIR SPRAY 300ml | LLAK...
8003510002221 1.34€
Spërkatës për flokë me mbajtje të fortë nga Intesa. Spërkatës profesional për flokë për mbajtje të qëndrueshme dhe të sigurtë. Me esktrakte hithrash dhe pententoli, shton shkëlqim natyral tek flokët. Me vetitë e saja ushqyese, i sjellë flokëve mbrojtje dhe është veçanërisht e përshtatshme për flokë të ndjeshme dhe të topitura. Spërkatësi për flokë ka përfundim të shkëlqyeshëm për mbajtje shumë të fortë. E aplikueshme në mënyrë univerzale, do t’i përmbushë kërkesat e juaja për…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA HAIR CODE WAX SOFT POW...
4260379932814 4.39€
Dyllë që i jep flokëve shkëlqim dhe formë. I shkëlqyeshëm për flokë të shkurta dhe definim të skajeve të flokëve. I përkryer për të gjitha llojet e flokëve më të shkurta. PËRDORIMI: Beni masazh me sasi të vogël dylli ndërmjet shuplakave dhe aplikoni baras në flokë të thara. Për dukje më të fortë të njomë Soft Power mund të aplikohet drejt në flokë të njomura. Aplikohet dhe lahet lehtë me shampon të rregullt. 100 ml.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA HAIR CODE MODELLING CR...
4260379932821 4.39€
Dyllë që i jep flokëve shkëlqim dhe formë. I shkëlqyeshëm për flokë të shkurta dhe definim të skajeve të flokëve. I përkryer për të gjitha llojet e flokëve më të shkurta. PËRDORIMI: Beni masazh me sasi të vogël dylli ndërmjet shuplakave dhe aplikoni baras në flokë të thara. Për dukje më të fortë të njomë Soft Power mund të aplikohet drejt në flokë të njomura. Aplikohet dhe lahet lehtë me shampon të rregullt. 100 ml.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA HAIR CODE VOLUME OF DU...
4260379939660 5.49€
Vëllimi i pudrës Vëllimi i pudrës i sjellë flokëve vëllim dhe plotëni të menjëhershme. E pasuruar me vaj argani për përkujdesje të veçantë. Për çka shërben? E përshtatshme për stile të flokëve të gjata që kanë nevojë për plotësi tek rrënjët. Është poashtu e përkryer për stile të flokëve të shkurtra sepse përdorimi i saj nuk i bën flokët ngjitëse. Funksioni i saj kryesor? Formula e re dhe pa peshë i teksturizon flokët e juaja…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON STAMIKER KERATIN MASK 5...
8000836391220 11.49€
Maska Stamiker Newgen me qeliza të trungut të bimës dhe keratinë. Rekomandohet veçanërisht për flokë të dëmtuara, të ndara dhe të dobësuara dhe vepron në harmoni me shamponin Stamiker Newgen. Falë formulës së saj inovative, e pasuruar me qeliza të trungut të bimës dhe keratinës, maska Stamiker Newgen në mënyrë të menjëhershme e penetron flokun, për riparim intenziv, duke e përforcuar strukturën e fibrave të flokut dhe rregulluar rezistencën e flokut të ri natyral. Maska…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH WATER BAS...
8000836393064 6.49€
Dyllë me bazë uji për flokë me parfum: e lagur, e shndërritshme dhe me efekt shkëlqyes. Teksturë kompakte, e lehtë për përdorim. Formulë profesionale. 100ml  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH WATER BAS...
8000836393057 6.49€
Dyllë me bazë uji për flokë me parfum: e lagur, e shndërritshme dhe me efekt shkëlqyes. Teksturë kompakte, e lehtë për përdorim. Formulë profesionale. 100ml  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH WATER BAS...
8000836393040 5.49€
Dyllë me bazë uji për flokë me parfum: e lagur, e shndërritshme dhe me efekt shkëlqyes. Teksturë kompakte, e lehtë për përdorim. Formulë profesionale. 100ml  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH WATER BAS...
8000836393033 6.49€
Dyllë me bazë uji për flokë me parfum: e lagur, e shndërritshme dhe me efekt shkëlqyes. Teksturë kompakte, e lehtë për përdorim. Formulë profesionale. 100ml  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH ILLUMINAT...
8000836392050 6.99€
Kristale të dendura me veprim iluminues për flokë. Krijon shtresë mbrojtëse përmbi boshtin e flokut dhe ripërtërinë majet e flokëve për shkëlqim reflektues. Për flokë pa njolla, të lëmuara dhe të buta. Formulë profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH CERA GEL ...
8000836392012 8.49€
Mbajtje fleksibile – me fuqi të madhe. Kombinon kontrollin dhe përkrahjen e gellit me fleksibilitet dhe shkëlqim të dyllës. Formulë profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH WAX GEL 1...
8000836392005 6.49€
Mbajtje fleksibile – me fuqi të madhe. Kombinon kontrollin dhe përkrahjen e gellit me fleksibilitet dhe shkëlqim të dyllës. Formulë profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH GEL EXTRA...
8000836391985 7.49€
Është krijuar për të formësuar dhe modeluar stilet e flokëve në mënyrë efektive dhe për të sjellur pamje shumë natyrale me mbajtje të fortë. Prodhimi nuk len mbetje, nuk përmban yndyrë dhe mund të hiqet lehtësisht me brushë. Formulë profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH WATER BAS...
8000836391534 5.99€
Dyllë rregulluese me ujë për flokë me veprim shkëlqyes, për mbajtje shumë të fortë. Me pamje të dukshme Aqua Fix, stili i juaj do të qëndroj në vend për një kohë më të gjatë. Për pamje pa të meta dhe me shndërritje. Veprim efikas kundër lagështisë. Formulë profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH THERMO SH...
8000836391527 7.49€
Spërkatës iluminues për mbrojtje termale për flokë. Rezistent ndaj lagështisë. Poashtu e përshtatshme para përdorimit të tharëses dhe drejtueses së flokëve. Falë vetive të saj ushqyese, FINISH THERMO SHINE rregullon balancën natyrale të flokut, veçanërisht duke i bërë kështu flokët të lëmuara dhe të buta në prekje. Efekt shkëlqimi të jashtëzakonshëm në tërë flokun falë substancave të veçanta të formuara nga molekulat e reflektuara me ndriqim të lartë. Mbron flokun nga veprimi termik, duke e bërë kështu…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH ENERGY MO...
8000836391510 6.99€ 4.69€
Shkumë voluminoze për t’i sjellur stilit masë trupore, volum dhe fleksibilitet. Formulë profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH FIXING SP...
8000836391503 6.49€
Spërkatës për flokë – faktor mbajtës i fortë – spërkatës me mbajtje të fortë për efekt të strukturuar dhe me volum. Shkëlqim i jashtëzakonshëm në flokë. Mbulon flokët me shtresë të fortë dhe fleksibile. Pa efekt të copëtimit. Me tharje të shpejtë. Hiqet lehtësisht me brushë. Ju mund poashtu të formësoni flokun pasi që ta keni spërkatur. Rezistent ndaj lagështisë. Formulë profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH ECO FIX 0...
8000836391497 9.49€
Për stil flokësh me qëndrueshmëri të gjatë. Rezistent ndaj lagështisë. Sjellë volum të jashtëzakonshëm dhe efekt shkëlqyes. Me mbajtje shumë të fortë. Nuk i bën flokët e rënda. Tërhiqet lehtësisht me brushë. Nuk ka efekt të copëtimit. Formulë profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FINISH POWER MOU...
8000836391480 6.99€ 4.69€
Shkumë për gdhendje të flokut – me mbajtje të fortë; shkumë stiluese – shkumë për gdhendje me veprim rregullues të mbajtjes së fortë. Formulë profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON RITOCCO HAIR SPRAY DARK...
8000836299816 7.49€
Spërkatësi instant concealer që mbulon flokët e thinjura brenda sekondave, apo hijezon fijet tjera përpos atyre natyrale, duke e fshehur rritjen e flokut në mes të atij me ngjyrë dhe të tjetrit. Duket i përsosur në minutën e fundit, që garanton kudo dhe në çdo ndenjë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON RITOCCO HAIR SPRAY BLAC...
8000836299779 7.49€
Spërkatësi instant concealer që mbulon flokët e thinjura brenda sekondave, apo hijezon fijet tjera përpos atyre natyrale, duke e fshehur rritjen e flokut në mes të atij me ngjyrë dhe të tjetrit. Duket i përsosur në minutën e fundit, që garanton kudo dhe në çdo ndenjë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON RITOCCO HAIR SPRAY BLON...
8000836299809 7.49€
Spërkatësi instant concealer që mbulon flokët e thinjura brenda sekondave, apo hijezon fijet tjera përpos atyre natyrale, duke e fshehur rritjen e flokut në mes të atij me ngjyrë dhe të tjetrit. Duket i përsosur në minutën e fundit, që garanton kudo dhe në çdo ndenjë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON RITOCCO HAIR SPRAY BROW...
8000836299786 7.49€
Spërkatësi instant concealer që mbulon flokët e thinjura brenda sekondave, apo hijezon fijet tjera përpos atyre natyrale, duke e fshehur rritjen e flokut në mes të atij me ngjyrë dhe të tjetrit. Duket i përsosur në minutën e fundit, që garanton kudo dhe në çdo ndenjë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON RITOCCO HAIR SPRAY BRUN...
8000836299793 7.49€
Spërkatësi instant concealer që mbulon flokët e thinjura brenda sekondave, apo hijezon fijet tjera përpos atyre natyrale, duke e fshehur rritjen e flokut në mes të atij me ngjyrë dhe të tjetrit. Duket i përsosur në minutën e fundit, që garanton kudo dhe në çdo ndenjë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA HAIR CODE MATT CREAM 1...
4260379932838 5.29€
In Disguise Krem definues e cila u sjellë flokëve pamje natyrale, të teksturizuar dhe të çrregullt, me përfundim mat. I bën flokët jashtëzakonisht të bindura dhe mund të stilohen në çdo kohë. Për çka shërben? E përkryer për çdo lloj të flokëve të shkurtra. Funksioni i tij kryesor Kremi In Disguise lejon krijimin e stileve të ndryshme të flokëve. Kremi përforcon flokun, duke i sjellur përaktim pa pamje të shkëlqyer. Agjenti përcaktues, në kombinim me…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WAX ULTRA HARD PASSIONA...
8691228180470 0.99€
Veçoria: stil i lehtë, aromë e kënaqshme Funksioni 4: shumë e fortë  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WAX HARD PASSIONANTE 10...
8691228180463 0.99€
Veçoria: stil i lehtë, aromë e kënaqshme Funksioni 3: e fortë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ TECHNI LACK EXTREME 5...
8412261081025 6.99€ 5.49€
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Technilack, sprej i gjeneratës së fundit i cili është krijuar për të ofruar mbajtje dhe drejtim për çdo stilim të flokut, duke i lënë flokët tuaj të lira dhe të natyrshme. Ky është një produkt me cilësi të lartë që ndihmon për të patur stil flokët tuaj pa tharje të kokës. Ekzistojnë tre nivele të mbajtësve të flokëve të projektuara sipas llojit të flokëve. Technilack “3”: Shkalla e mbajtjes ekstreme është projektuar…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
21%
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ TECHNI LACK SOFT HOLD...
8412261081001 6.99€ 5.49€
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Technilack, sprej i gjeneratës së fundit është krijuar për të ofruar mbajtje dhe drejtim për çdo stilim të flokut, duke i lënë flokët tuaj të lira dhe të natyrshme. Ky është një produkt me cilësi të lartë që ndihmon për të patur stil flokët tuaj pa tharje të kokës. Ekzistojnë tre nivele të mbajtësve të flokëve të projektuara sipas llojit të flokëve. Technilack “1”: Shkalla e mbajtjes së butë është projektuar për stilim…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA JAZZ ECOLACK EXTREME HOLD ...
8412261071002 7.49€
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Ecolack, sprej pa përmbajtje të aerosolit. Me agjentë të shumëfisht hidratuez, Ecolack i ushqen flokët, duke i bërë ato të buta dhe të shndërritura. I mban edhe stilimin e flokëve edhe më të elobaruar pa i spërkatur ato apo pa i bërë të ngjitshme. Përpos që është pa aerosol, përparësia tjetër e saj ofron këto rezultate: stilim të jashtëzakonshëm dhe më qëndrueshmëri të gjatë, më shkëlqim, butësi dhe të menaxhueshme. Për më shumë,…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP