Gjithsej 92 produkte

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DIFFUSER UNIVERSAL A | ...
KOD1000000411 2.49€
Difuzer i mrekullueshëm për kaçurrela fantastike. Difuzeri shpëtues i jetëgjatësisë së kaçurrelave, i lehtë për t’u përdorur dhe tejet efektiv. Kaçurrela të definuara dhe volum i shkëlqyeshëm.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DIFFUSER UNIVERSAL B | ...
KOD1000000412 2.99€
Difuzer i mrekullueshëm për kaçurrela fantastike. Difuzeri shpëtues i jetëgjatësisë së kaçurrelave, i lehtë për t’u përdorur dhe tejet efektiv. Kaçurrela të definuara dhe volum i shkëlqyeshëm.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BLACK HAIR SALON CAPE |...
KOD0005911285 2.99€
Përparëse për klientë. E bërë nga materliali najllon i klasit të lartë dhe të qëndrueshëm. Madhësia e përafërt 30 cm x 40 cm (vendosja e sheshtë). Pastrimi i shpejtë dhe i lehtë: mund ta pastroni në makinë të larjes në një temperaturë të ulët.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE OIL FOR EQUIPMENT | VAJ...
0.49€ 0.39€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
005 19.99€
Mbajtëse e madhe për tharëse dhe brusha. E qëndrueshme, praktike dhe ekonomike. Lehtëson punën në masë të madhe.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000033554 2.99€
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000003327 2.99€
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000003326 2.99€
Mbulesë Allure, rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
601 15.99€
Mbajtëse për tharëse dhe brusha të flokëve. Mbajtesja ka një madhësi të përshtatshme për salone bukurie dhe për në shtëpi.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER & BRUSH...
603 24.99€
Mbajtëse për tharëse dhe brusha të flokëve. Mbajtesja ka një madhësi të përshtatshme për salone bukurie dhe për në shtëpi.
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH SYNTHETIC HAI...
MA333 14.99€
Kukull me flokë sintetike. E përshtatshme për studentët e kozmetikës, apo për ata të cilët trajnohen rreth rregullimit (modelimit) të flokëve, në stilet si: drejtimi, prerja, kaçurrelat, etj. Në to nuk mund të aplikohet ngjyra. Kukullat (respektivisht, flokët e tyre) mund të lahen me shampon dhe të thahen me tharëse për flokë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA (IMITATION) H2O SPRAY PU...
KOD0005911168 2.49€
Pompë me cilësi të lartë të veprimit Kjo pompë është e cilësisë më të mirë që ju mund të blini nga profesionistët Wella. Është e shkëlqyer për përdorim në shtëpi ose në sallone profesionale duke e bërë më të lehtë shpërndarjen  e ujit.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH SPEC...
KOD0005911176 5.49€
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për t’i hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH MAGN...
KOD0005911177 5.99€
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për t’i hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
L’OREAL (IMITATION) COLO...
KOD0005911170 2.99€
Profesionale, për të gjitha qëllimet Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit Material luksoz me peshë të lehtë Mahnitëse dhe e përshtashme Nuk ka nevojë për kujdes të shtuar ndaj saj, rezistente ndaj rrudhave Mund të lahet në makinë për rroba  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH (WIL...
KOD0005911175 1.99€
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për të hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH ...
KOD0005911173 2.99€
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale, me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për të hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH | BR...
KOD0005911174 1.99€
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për t’i hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) BEAU...
6201605120207 3.49€
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RED&BLACK BEAUTY S...
KOD0005911172 3.49€
Përparëse për sallone. Ekonomike dhe e qëndrueshme. Profesionale, për të gjitha qëllimet; Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit; Material luksoz me peshë të lehtë; Mahnitëse dhe e përshtashme; Nuk ka nevojë për kujdes të shtuar ndaj saj, rezistente ndaj rrudhave; Mund të lahet në makinën e rrobave.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA (IMITATION) BEAUTY SALON...
KOD0005911169 3.99€
Profesionale, për të gjitha qëllimet Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit Material luksoz me peshë të lehtë Mahnitëse dhe e përshtashme Nuk ka nevojë për kujdes të shtuar ndaj saj, rezistente ndaj rrudhave Mund të lahet në makinë për rroba  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR STYLE DESIGN HAIR ...
KOD0005911171 2.69€
Përparësja është 100% brend i ri dhe është prodhuar nga materiali najlon i cilësisë së lartë; është e qëndrueshme, siguron rehati të shkëlqyeshme. Është me peshë të lehtë, e butë, rezistente ndaj njollave dhe ujit, si dhe veçohet për skajet e saj rrethore. Është e ripërdorshme. Mund të lahet në makinën e rrobave. Profesionale; Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit; Material luksoz me peshë të lehtë; Mahnitëse dhe e përshtashme; Rezistente ndaj rrudhave; Mund të lahet…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
L’OREAL (IMITATION) WHIT...
KOD0000000275 2.29€
Profesionale, për të gjitha qëllimet Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit Material luksoz me peshë të lehtë Mahnitëse dhe e përshtashme Nuk ka nevojë për kujdes të shtuar ndaj saj, rezistente ndaj rrudhave Mund të lahet në makinë për rroba  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BROWN SYNTHET...
KOD1000000289 18.99€
Kukull me flokë sintetike ngjyrë kafe. E përshtatshme për studentët e kozmetikës, apo për ata të cilët trajnohen rreth rregullimit (modelimit) të flokëve, në stilet si: drejtimi, prerja, etj. Në to nuk mund të aplikohet ngjyra. Kukullat (respektivisht, flokët e tyre) mund të lahen me shampon dhe të thahen me tharëse për flokë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BROWN SYNTHET...
KOD1000000288 16.99€
Kukull me flokë sintetike ngjyrë kafe. E përshtatshme për studentët e kozmetikës, apo për ata të cilët trajnohen rreth rregullimit (modelimit) të flokëve, në stilet si: drejtimi, prerja, etj. Në to nuk mund të aplikohet ngjyra. Kukullat (respektivisht, flokët e tyre) mund të lahen me shampon dhe të thahen me tharëse për flokë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BLACK SYNTHET...
WIG 14.99€
E përshtatshme për studentët e kozmetikës apo për ata të cilët trajnohet rreth rregullimit të flokëve siç janë: drejtimi, prerja etj. Nuk shërben për ngjyrosjen e flokëve. Flokët e kukullës mund të lahen me shampo, apo të thahen me tharëse për flokë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BLACK 50% NAT...
XZDC 24.99€
E përshtatshme për studentet e kozmetikës apo për ata të cilët trajnohet rreth rregullimit të flokëve siç janë: drejtimi, prerja, bërja e flokëve kaçurrele etj. Nuk është për ngjyrosjen e flokëve. Mund të lahen me shampoo, apo të thahen me tharëse për flokë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BLACK NATURAL...
JT-2011 59.99€
Kukull me flokë natyrale të zeza. E përshtatshme për studentët e kozmetikës, apo për ata të cilët trajnohen rreth rregullimit (modelimit) të flokëve, në stilet si: drejtimi, prerja, bërja e flokëve kaçurrela etj. Në to nuk mund të aplikohet ngjyra. Kukullat (respektivisht, flokët e tyre) mund të lahen me shampon dhe të thahen me tharëse për flokë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL WITH BLONDE NATURA...
631 49.99€
Kukull me flokë bionde natyrale. E përshtatshme për studentët e kozmetikës, apo për ata të cilët trajnohen rreth rregullimit (modelimit) të flokëve, në stilet si: drejtimi, prerja, bërja e flokëve kaçurrela etj. Në to nuk mund të aplikohet ngjyra. Kukullat (respektivisht, flokët e tyre) mund të lahen me shampon dhe të thahen me tharëse për flokë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOLL HOLDER | MBAJTËSE …...
KOD1000000287 2.49€
Mbajtëse për kukull. E sigurtë dhe e qëndrueshme, për shkak të materialit tejet kualitativ. Cilësore dhe unike.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TOWEL 90x50cm | PESHQIR...
600128 4.99€
Këta peshqir të tharë, me nuanca ngjyre dhe rezistente ndaj klorinës, kanë madhësi prej 90cm x 50cm dhe do të rezistojnë humbjen e ngjyrës nga kontakti me ngjyrat e flokëve si dhe nga kemikalet spa. 100% pambuk.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TOWEL 90x50cm | PESHQIR...
600127 4.99€
Këta peshqir të tharë, me nuanca ngjyre dhe rezistente ndaj klorinës, kanë madhësi prej 90cm x 50cm dhe do të rezistojnë humbjen e ngjyrës nga kontakti me ngjyrat e flokëve, si dhe nga kemikalet spa. 100% pambuk.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP