Shiko 1 - 32 nga 57 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
EURO SO. CAP FIJE FLOKU ME SEL...
8033123098175 0.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ROOXY MAM #60 # 22 NATU...
KOD0005911254 84.99€
Flokë natyrale, me silikon, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me këtë linjë, ju mund të zgjasni flokët ose…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STICK HAIR EXTENSION TO...
6201111302632 4.99€
100% brend i ri E dizajnuar në mënyrë të veçantë për flokë shtesë Ideale për përdorim me unaza të vogla apo me heqës të lidhësve Grepi përdoret për të tërhequr flokët përmes unazave për flokë Danat kanë kokë të lakuar për përdorim të lehtë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000352 99.99€ 84.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NATURAL VIRGIN WIG DARK...
KOD1000000357 199.99€
Lovigo – paruke, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 50cm, ndërsa pesha është 160g. Linja e re nga Lovigo për paruke, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Ato janë 100% të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NATURAL VIRGIN WIG DARK...
KOD1000000356 139.99€
Lovigo – paruke, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 30cm, ndërsa pesha është 150g. Linja e re nga Lovigo për paruke, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Ato janë 100% të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000355 99.99€ 84.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të dredhuar dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR CURLY...
KOD1000000354 99.99€ 84.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të dredhuar dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR CURLY...
KOD1000000353 99.99€ 84.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të dredhuar dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR BODY ...
KOD1000000351 99.99€ 84.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR BODY ...
KOD1000000350 99.99€ 84.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL VIRGIN STR...
KOD1000000349 99.99€ 84.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR STRAI...
KOD1000000348 99.99€ 84.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR STRAI...
KOD1000000347 99.99€ 84.99€
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO TAPE NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000346 124.99€
Lovigo – flokë me ngjitës, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO TAPE NATURAL HAIR BLOND...
KOD1000000345 124.99€
Lovigo – flokë me ngjitës, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO TAPE NATURAL HAIR WHITE...
KOD1000000344 124.99€
Lovigo – flokë me ngjitës, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO I TIP NATURAL VIRGIN HA...
KOD1000000343 0.99€ 0.84€
Lovigo – flokë I-Tip, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO I TIP NATURAL HAIR BLON...
KOD1000000342 0.99€
Lovigo – flokë I-Tip, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO I TIP NATURAL HAIR WHIT...
KOD1000000341 0.99€ 0.84€
Lovigo – flokë I-Tip, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO FLAT NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000340 0.99€ 0.84€
Lovigo – flokë me keratinë, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut.…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO FLAT NATURAL HAIR BLOND...
KOD1000000339 0.99€ 0.84€
Lovigo – flokë me keratinë, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO FLAT NATURAL HAIR WHITE...
KOD1000000338 0.99€ 0.84€
Lovigo – flokë me keratinë, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR EXTENSION TAPE | N...
KOD0005911226 9.99€
Shirit i fortë për mbajtjën e dizenjuar veçanërisht për sistemet e flokëve me zgjatje. Ngjitësi qëndron deri në 4 javë. Ngjitësi ka sasi prej 2.5 metra.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL 30ml | SOL...
KOD0005911225 2.49€
Solucion për heqjen e ngjitësit nga flokët e zgjatura ose paruket. I dizenjuar për shkapje të shpejtë dhe të lehtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GLAMOROUS REMI HAIR EXT...
KOD0005911223 149.99€
Shtojca flokësh: sistem i veçantë që lejon aplikimin e shtojcave të flokëve brenda vetëm 20 minutave pa përdorimin e makinave specifike. Lidhëset e flokëve përmbajnë shtresë shumë të hollë të trakës së ripërdorshme me ngjitëse të dyfisht, 4 cm e gjerë dhe 0.8 e lartë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GLAMOROUS REMI HAIR EXT...
KOD0005911224 159.99€
Shtojca flokësh: sistem i veçantë që lejon aplikimin e shtojcave të flokëve brenda vetëm 20 minutave pa përdorimin e makinave specifike. Lidhëset e flokëve përmbajnë shtresë shumë të hollë të trakës së ripërdorshme me ngjitëse të dyfisht, 4 cm e gjerë dhe 0.8 e lartë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MICRO BEADS HAIR EXTENS...
KOD1000000308 1.49€
E prodhuar me dorë nga materiali i çelikut inoks.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR EXTENSION TOOLS | ...
MA26 4.99€
E prodhuar me dorë nga materiali i çelikut inoks. Një mikro-thep kapës  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP HAIR EXTENSION BRO...
8033123098168 0.99€
Indet e drejta Capta të zgjatësve të flokëve, janë 100% natyrale. Remi flokë Temple Indian, të mbajtura bashkë nga  fijet inde të dyfishuara, me ultra rezistencë, që lejojnë që përdorimi të jetë gati i padukshëm dhe që e minimizon derdhjen nga zgjatjet. Këto zgjatje janë në dispozicion në të gjitha ngjyrat EURO SO.CAP (në përjashtim me ngjyrat Crazy), në paketimet me 3.5oz, në gjatë: 16-18 and 20-22 inc.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP HAIR EXTENSION BLA...
8033123098144 0.99€
Indet e drejta Capta të zgjatësve të flokëve, janë 100% natyrale. Remi flokë Temple Indian, të mbajtura bashkë nga  fijet inde të dyfishuara, me ultra rezistencë, që lejojnë që përdorimi të jetë gati i padukshëm dhe që e minimizon derdhjen nga zgjatjet. Këto zgjatje janë në dispozicion në të gjitha ngjyrat EURO SO.CAP (në përjashtim me ngjyrat Crazy), në paketimet me 3.5oz, në gjatë: 16-18 and 20-22 inc.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP WEFT HAIR EXTENSIO...
8033123107648 99.99€
Indet e drejta Capta të zgjatësve të flokëve, janë 100% natyrale. Remi flokë Temple Indian, të mbajtura bashkë nga  fijet inde të dyfishuara, me ultra rezistencë, që lejojnë që përdorimi të jetë gati i padukshëm dhe që e minimizon derdhjen nga zgjatjet. Këto zgjatje janë në dispozicion në të gjitha ngjyrat EURO SO.CAP (në përjashtim me ngjyrat Crazy), në paketimet me 3.5oz, në gjatë: 16-18 and 20-22 inc.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP