14 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLU HADE POWDER BLEACH ...
8000836111149 9.99€
Veprim kundër verdhëzimit. Për trajtime zbardhuese dhe shtresuese që ndërmerren në mënyrë klasike apo duke përdorur krehër. Udhëzimet: Përzieni me Emulsiondor Eurotype në përpjestim 1:1.5 – 1:2, bazuar në shprehitë e juaja dhe rezultatet që ju dëshironi t’i arrini.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE SUPER BLEACH UP ...
24006100 16.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LONDA BLONDING POWDER 2x500g |...
8005610685281 20.36€
Deri në 7 nivele të toneve me Teknologjinë HydroProtect për të bllokuar lagështinë. Bllanzh ndriques profesional pa-pluhur. Ndriqimi i kontrolluar me deri në 7 nivele të toneve për të arritur çfardo rezultate bllanzhi. Lipide lidhëse me lagështi ndihmojnë në mbrojtjen e flokut nga humbja e lagështisë. Vazhdueshëria kremoze pas përzierjes për një aplikim të lehtë. Për të gjitha teknikat e aplikimit, mbi apo jashtë kokës.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLU HADE ZIP BLEACH 500...
8000836110920 9.99€
Veprim kundër verdhëzimit. Për trajtime zbardhuese dhe shtresuese që ndërmerren në mënyrë klasike apo duke përdorur krehër. Udhëzimet: Përzieni me Emulsiondor Eurotype në përpjestim 1:1.5 – 1:2, bazuar në shprehitë e juaja dhe rezultatet që ju dëshironi t’i arrini.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON PLATIDIK BLEACH 35g | Z...
8000836260106 0.99€
E mrekullueshme për trajtime të fuqishme zbardhuese, dallon dhe thekson flokët. Udhëzimet: Përzieni një qese të pudrës prej 35g me 55-70 ml të Emulsiondor Eurotype bazuar në vazhdueshmërinë dhe kremosjen që ju dëshironi të arrini. Paketimi përmban 24 doza qesesh me 35g secila.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA SUPERBLANC BLUE 500g | ZBA...
00101004 14.99€
Zbardhuesi i kaltër pluhur Superblanc* ka një përbërës që ofron mbështetje më të mirë në fijet e flokut, me shkëlqim më të rrufeshëm dhe, si rezultat, më shumë kontroll mbi procesin zbardhues. E aftë për shkëlqim në sasi prej 5 tonësh, dhe me një pluhur të veçantë të pa-avullueshëm. Është ideal për procesin para ngjyrosjes së flokëve, për shatirim dhe përdorim të llakut. Qëllimi i Zbardhuesit të kaltër pluhur Superblanc* Qese është që të optimizoj…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA POWDER 800g | ZBARDHUES ...
4015600193973 27.49€
Vargu premium i prodhimeve ndriquese për efekte të ndryshme bjonde. Ndriqim efektiv dhe të besueshëm deri në 7 nivele të toneve në flokët e ngjyrosura dhe natyrale. Pudër e shpejt dhe e lehtë për tu përzier, BLONDOR Multi Blonde Powder prodhon vazhdueshmëri kremoze për aplikim profesional (e kaltër).  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA POWDER 400g | ZBARDHUES ...
4015600090607 13.49€
Vargu premium i prodhimeve ndriquese për efekte të ndryshme bjonde. Ndriqim efektiv dhe të besueshëm deri në 7 nivele të ngritjes në flokët e ngjyrosura dhe natyrale. Pudër e shpejt dhe e lehtë për tu përzier, BLONDOR Multi Blonde Powder prodhon vazhdueshmëri kremoze për aplikim profesional (e kaltër).  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA GELE BLANC BLEACHING P...
4260379932135 10.49€
Mjetet e kompletuara për tërë vargun e hijezimeve bjonde. Për ndriqimin e të gjithë flokëve apo vetëm për detajet e shprehura. Fuqi të jashtëzakonshme të ndriqimit (deri në 7 nivele) Jashtëzakonisht e butë për kutikulat e flokëve (mbrojtje të strukturës së flokut) E përshtatshme për flokë natyrale dhe të ngjyrosura Ofron kontrollë mbi procesin zbardhues Vazhdueshmëri kremoze Vargë të gjerë të mundësive përdoruese (hijezimet, efektet e modës, ndriqim i përgjithshëm) Pigmentet e kaltra kontribuojnë në…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA CAMELEO BLEACH POWDER 50...
5901350404461 0.99€
Joshëse, ngjyrë bjonde intenzive me reflekse shkëlqyese dhe me mbrojtje keramide të ngjyrës  Blanzh mahnitës dhe intenziv – deri në 6 tone Ngjyrë bjonde e mrekullueshme me shkëlqim Rivendos flokun keramid në gjendjen e mëparshme Flokë të buta dhe delikate. Keramid – përbërësit në balsam që hidratohen intenzivisht, përforcojnë dhe rivendosin flokët në gjendjen e mëparshme pas trajtimit me bllanzh.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL COCO BLEACH 400g | ZBARD...
8606002724115 9.99€
Bllanzh për zbardhjen e plotë të flokëve. Nuk i thanë ato. Mbanë lagështinë gjatë tërë procesit. Ka ndikim të shpejt dhe nuk e irriton lëkurën. Formulë e veçantë për arsyje të pigmentimit specifik të flokut. E zbardhon flokun deri në 8 nuanca ngjyrash. *Rekomandohet që të përdoret në sallone profesionale të bukurisë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA SUPERBLANC BLUE 500g | ZBA...
8412261010070 10.49€
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Zbardhuesi i kaltër pluhur Superblanc* ka një përbërës që ofron mbështetje më të mirë në fijet e flokut, me shkëlqim më të rrufeshëm dhe, si rezultat, më shumë kontroll mbi procesin zbardhues. E aftë për shkëlqim në sasi prej 5 tonësh, dhe me një pluhur të veçantë të pa-avullueshëm. Është ideal për procesin para ngjyrosjes së flokëve, për shatirim dhe përdorim të llakut. Qëllimi i zbardhuesit të kaltër pluhur Superblanc* Qese është…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL BLONDY BLEACH 400g | ZBA...
8606002720971 9.99€
Bllanzh për zbardhjen e plotë të flokëve. Nuk i thanë ato. Mbanë lagështinë gjatë tërë procesit. Ka ndikim të shpejt dhe nuk e irriton lëkurën. Formulë e veçantë për arsyje të pigmentimit specifik të flokut. E zbardhon flokun deri në 6 nuanca ngjyrash. *Rekomandohet që të përdoret në sallone profesionale të bukurisë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA SUPERBLANC BLUE 50g | ZBAR...
8412261010131 1.69€
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Zbardhuesi i kaltër pluhur Superblanc* ka një përbërës që ofron mbështetje më të mirë në fijet e flokut, me shkëlqim më të rrufeshëm dhe, si rezultat, më shumë kontroll mbi procesin zbardhues. E aftë për shkëlqim në sasi prej 5 tonësh, dhe me një pluhur të veçantë të pa-avullueshëm. Është ideal për procesin para ngjyrosjes së flokëve, për shatirim dhe përdorim të llakut. Qëllimi i Zbardhuesit të kaltër pluhur Superblanc* Qese është…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP