12 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO TITAN 92 ...
5902853005209 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes ju sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokët për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO BURGUNDY ...
5902853005803 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes i sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokë për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e nuancave…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO LIGHT PEA...
5902853005513 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes i sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokë për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e nuancave…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO COPPER 91...
5902853005100 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes i sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokë për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e nuancave…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO RUBY 94 4...
5902853005407 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes i sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokë për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e nuancave që…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO POMERGANA...
5902853005605 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes i sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokë për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e nuancave…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO CHESTNUT ...
5902853005506 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes ju sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokët për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO MAHOGANY ...
5902853005308 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes i sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokë për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e nuancave…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO HAZELNUT ...
5902853000648 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes i sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokë për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e nuancave…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO CHOCOLATE...
5902853000631 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes i sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokë për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e nuancave që…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO DARK BLON...
5902853000624 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes i sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokë për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e nuancave që…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MARION COLOR SHAMPOO BLONDE 61...
5902853000617 0.99€
Shamponi „Marion” Hair Color është produkt i veçantë dhe i sigurtë për ngjyrosje të flokëve në nuancat e drejtpërdrejta. Nuk përmban amoniak apo peroksid. Ekstrakti i Aloes i sjellë flokëve ngjyrë të bukur, të theksuar dhe shkëlqim natyral. Ekstrakti i Aloes e bën krehjen e lehtë dhe bllokuesi natyral UV e mbron flokun nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit. Ngjyra mbetet në flokë për 4 deri në 8 larje, varësisht nga periudha e nuancave që…
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP