Gjithsej 56 produkte

Krahaso QUICK SHOP
DELIA CAMELEO MEN COLOR CREAM ...
5901350445846 3.99€
I mbulon në mënyrë efektive qimet e thinjura përdorim të lehtë, formulë të sigurtë ofron rezultate të dukshme pas 5 minutash pa përbërje të amoniakut, para-fenilenediaminës dhe parabenit  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DISPOSABLE BLACK GLOVES...
KOD1000000389 6.99€
• Dorëza najloni për punë, në sallonet e bukurisë; • Ndjesi dhe prekje e pakompromistë; • Hipoalergjetike, pa lateks dhe pa pluhur, dizajn i pastër; • Komoditet i madh.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DISPOSABLE BLACK GLOVES...
KOD1000000388 6.99€
• Dorëza najloni për punë, në sallonet e bukurisë; • Ndjesi dhe prekje e pakompromistë; • Hipoalergjetike, pa lateks dhe pa pluhur, dizajn i pastër; • Komoditet i madh.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BLACK HAIR SALON CAPE |...
KOD0005911285 2.99€
Përparëse për klientë. E bërë nga materliali najllon i klasit të lartë dhe të qëndrueshëm. Madhësia e përafërt 30 cm x 40 cm (vendosja e sheshtë). Pastrimi i shpejtë dhe i lehtë: mund ta pastroni në makinë të larjes në një temperaturë të ulët.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
CLEANIC COTTON BUDS | PASTRUES...
5060182991843 0.49€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FRESH AROMA WIPES ALOE ...
3908868470034 0.99€
Faculeta të lagura. Elastike, e trashë, efikase për pastrim. Pa alkool. Higjienike. Pastrojnë, zbusin dhe ushqejnë lëkurën.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA CAMELEO MEN COLOR CREAM ...
5901350445853 3.99€
E lehtë për përdorim, me formulë të sigurtë Me rezultate të dukshme pas 5 minutash Pa PPD dhe Paraben.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000033554 2.99€
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000003327 2.99€
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000003326 2.99€
Mbulesë Allure, rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
L’OREAL (IMITATION) COLO...
KOD0005911170 2.99€
Profesionale, për të gjitha qëllimet Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit Material luksoz me peshë të lehtë Mahnitëse dhe e përshtashme Nuk ka nevojë për kujdes të shtuar ndaj saj, rezistente ndaj rrudhave Mund të lahet në makinë për rroba  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) BEAU...
6201605120207 3.49€
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RED&BLACK BEAUTY S...
KOD0005911172 3.49€
Përparëse për sallone. Ekonomike dhe e qëndrueshme. Profesionale, për të gjitha qëllimet; Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit; Material luksoz me peshë të lehtë; Mahnitëse dhe e përshtashme; Nuk ka nevojë për kujdes të shtuar ndaj saj, rezistente ndaj rrudhave; Mund të lahet në makinën e rrobave.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA (IMITATION) BEAUTY SALON...
KOD0005911169 3.99€
Profesionale, për të gjitha qëllimet Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit Material luksoz me peshë të lehtë Mahnitëse dhe e përshtashme Nuk ka nevojë për kujdes të shtuar ndaj saj, rezistente ndaj rrudhave Mund të lahet në makinë për rroba  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR STYLE DESIGN HAIR ...
KOD0005911171 2.69€
Përparësja është 100% brend i ri dhe është prodhuar nga materiali najlon i cilësisë së lartë; është e qëndrueshme, siguron rehati të shkëlqyeshme. Është me peshë të lehtë, e butë, rezistente ndaj njollave dhe ujit, si dhe veçohet për skajet e saj rrethore. Është e ripërdorshme. Mund të lahet në makinën e rrobave. Profesionale; Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit; Material luksoz me peshë të lehtë; Mahnitëse dhe e përshtashme; Rezistente ndaj rrudhave; Mund të lahet…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
L’OREAL (IMITATION) WHIT...
KOD0000000275 2.29€
Profesionale, për të gjitha qëllimet Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit Material luksoz me peshë të lehtë Mahnitëse dhe e përshtashme Nuk ka nevojë për kujdes të shtuar ndaj saj, rezistente ndaj rrudhave Mund të lahet në makinë për rroba  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FRESH AROMA WET WIPES C...
3908868470058 0.99€
Faculeta të lagura. Elastike, e trashë, efikase për pastrim. Pa alkool. Higjienike. Pastrojnë, zbusin dhe ushqejnë lëkurën.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TOWEL 90x50cm | PESHQIR...
600128 4.99€
Këta peshqir të tharë, me nuanca ngjyre dhe rezistente ndaj klorinës, kanë madhësi prej 90cm x 50cm dhe do të rezistojnë humbjen e ngjyrës nga kontakti me ngjyrat e flokëve si dhe nga kemikalet spa. 100% pambuk.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TOWEL 90x50cm | PESHQIR...
600127 4.99€
Këta peshqir të tharë, me nuanca ngjyre dhe rezistente ndaj klorinës, kanë madhësi prej 90cm x 50cm dhe do të rezistojnë humbjen e ngjyrës nga kontakti me ngjyrat e flokëve, si dhe nga kemikalet spa. 100% pambuk.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA COLOUR REMOVAL WIPES S...
4260379932166 5.69€
Faculeta për heqjen e ngjyrës Faculetat për heqjen e ngjyrës nga flokët e heqin pa përkekje të madhe ngjyrën dhe njollat e ngjyrave nga lëkura pas procesit të ngjyrimit. E butë, material të pa-thurur është shumë e përshtatshme për lëkurë. Sistem me një përdorim dhe me qëndrueshmëri të freskët është ekonomike dhe lehtë për ta mbajtur. Kujt i nevojitet? Është e përkryer për përdorim tek sallonet e bukurisë.  Funksioni i saj kryesor Formula e veçantë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA CAMELEO MEN COLOR CREAM ...
5901350445822 3.99€
E lehtë për përdorim, me formulë të sigurtë Me rezultate të dukshme pas 5 minutash Pa PPD dhe Paraben.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SCHWARZKOPF HAIR COLOR BRUSH |...
4045787108569 1.70€
Schwarzkopf Classic Brushë për ngjyrë – vetëm për përdorim profesional.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SCHWARZKOPF HAIR COLOR BOWL | ...
4045787020915 1.55€
Tasi shërben për përzierje të ngjyrës së flokëve dhe është me dorezë të lehtë ergonomike. Poashtu është me sipërfaqe të poshtme të parrëshqitshme dhe me shenja matëse.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA CAPILO TOWEL 50X30CM | PES...
00801401 4.99€
Peshqiri Capilo do të thith në mënyrë të lehtë lagështinë derisa qëndron e butë dhe me pelush. Materiali i saj i përbërë nga Pambuku Hygro® mundëson që secili peshqir të thahet shpejtë pas përdorimit si dhe bëhet më i butë dhe më elegante pas disa larjeve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE L’OREAL (IMITATIO...
KOD1000000276 4.49€
Mbyllje të rregullueshme për tu përshtatur me madhësi të ndryshme të qafes.  Përfshin lak të ngjitur për varje E prodhuar nga najlloni i zi i qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë Përafërsisht 50x60cm. (e shtrirë) Mund të shpëlahet, të lahet në makinë të rrobave apo të thahet-pastrohet  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE L’OREAL (IMITATIO...
KOD1000000271 2.99€
Mbyllja e parakohshme e rregullueshme për të përshtatur madhësitë e ndryshme të qafës Përfshin lakun e varrosur E bërë nga najloni i zi i lartë dhe i qëndrueshëm Përafërsisht 50 inç x 60 in. (Hedhjen e sheshtë) Fshijeni në mënyrë të pastërt, lani me makinë të ngrohtë ose të thatë-pastër  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR ALUMINIUM FOIL CAP | KAP...
8012345618651 1.49€
Kapelë alumini për sallone bukurie. Është kapelë e shkëlqyer e cila ndihmon për t’i sjellur flokëve efekt të nxehtësisë duke reflektuar nxehtësi të brendshme rrezatuese nga koka. Është madhështore për mirëmbajtjen e ngjyrës natyrale apo të përhershme të flokëve.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR TIPPING CAPES 1X25 | KAP...
8012345618668 3.49€
Kapelë qeseje për sallone bukurie.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR MEASURING CUP | TAS MATË…...
8012345523146 1.99€
Tas matës për ngjyra flokësh për sallone bukurie profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR NECK TRAY | QAFORE PLAST...
8012345619115 2.49€
Qafore plastike për nevoja të punës me ngjyra flokësh. Për sallone profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR HAIR SPATULA | SHPATULL ...
8012345619306 2.99€
Shpatullë për ngjyrosje LABOR PRO për sallone profesionale.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR HAIR SPATULA LUNGA | SHP...
8012345542970 5.99€
Shpatullë për ngjyrosje LABOR PRO për sallone profesionale.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP