6 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
ANTONIO BANDERAS KING OF SEDUC...
8411061867976 23.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ANTONIO BANDERAS THE SECRET TO...
8411061833544 23.99€
Aroma pikante orientale e Antonio Banderas The Secret për meshkuj është i përshtatshëm për mbrëmje. Përgjegjësit per parfumet janë Christophe Raynaud dhe Elisabeth Vidal. Parfumi, i ambalazhuar në një shishe qelqi drejtkëndëshe prej 100ml, goditi raftet në gusht 2010.A është kjo mbremje e korporatës apo një festë madhështore, bëni këtë parfum sekret tuaj për të qenë shumë joshëse.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ANTONIO BANDERAS THE SECRET TO...
8411061867730 23.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WOMEN’SECRET EAU IT̵...
8411114000039 22.49€
Eau my Secret është frymëzuar nga freskia e një kopshti oriental. Lulja e portokallit nxit flladin e butë të kombinuar me parfumin e saj sensual dhe aromën delikate dhe të bukur nga vanilla. Mandarina italiane, limoni dhe dardha si aromëzat e para e karakterizojnë përshtypjen e parë të kësaj arome. Personaliteti i vërtetë i kësaj arome shkëlqen për aq kohë sa bajamja, prekja e fshehtë e trëndafilit dhe e jasemines marrin hov. Aromëza e fundit…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WOMEN’SECRET EAU MY DELI...
8411114000022 22.49€
Eau my Delice është frymëzuar nga freskia e një kopshti oriental. Lulja e portokallit nxit flladin e butë të kombinuar me parfumin e saj sensual dhe aromën delikate dhe të bukur nga vanilla. Mandarina italiane, limoni dhe dardha si aromëzat e para e karakterizojnë përshtypjen e parë të kësaj arome. Personaliteti i vërtetë i kësaj arome shkëlqen për aq kohë sa bajamja, prekja e fshehtë e trëndafilit dhe e jasemines marrin hov. Aromëza e fundit…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WOMEN’SECRET GOLD SEDUCT...
8411114054926 28.49€
GOLD SEDUCTION është një aromë e re nga Women’Secret, e cila është projektuar ekskluzivisht për një grua magjepsëse dhe sensuale me karakter, që do të ndriçojë netët e saj dhe do ta bëjë atë të ndihet më tërheqëse. Një parfum që krijon varësi dhe posedon aromë tërheqëse mbrëmjeje dhe njëkohësisht që hapet me një shije të shijshme frutash, një zemër elegante dhe të butë me lule dhe aromëza sensuale të ëmbla në sfond. Gold Seduction…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP