17 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WAX WARMER 400g | DEPIL...
FL-5 34.99€
Depilator në tas. Është i përshtatshëm për përdorim në sallone të bukurisë si dhe në spa. Poashtu, është i përshtatshëm për teknikët e thonjve, terapeutët mobilë, studentët dhe, gjithashtu, për përdorim në shtëpi. Buton për fikje/startim i cili mund të rregullohet prej funksionimit mesatar te ai i lartë. I përshtatshëm për të gjitha llojet e dyllëve. Tasi është nga alumini. Ka kapak plastik rezistent ndaj dëmtimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATORY HEATER ONE (...
KOD1000000369 6.49€
Depilator për heqjen e qimeve. I mrekullueshëm për heqjen e qimeve. Ekonomik dhe i qëndrueshëm. I lehtë dhe i përshtatshëm për përdorim. Heq qimet në mënyrë perfekte, duke e lënë lëkurën të butë dhe të lëmueshme. I sjell lëkurës suaj rehati dhe ndjenjë të qetësimit. I vogël dhe fleksibil, i lehtë për ta mbajtur me vete; Mund të përdoret edhe në shtëpi edhe në sallon bukurie; I përkryer për përdorim profesional dhe personal.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX SUPER PLUS | ...
8024116003160 9.99€
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX ROLL ON | DEP...
8024116003047 9.99€
DEPILIA – dyllë depilimi rrollne, është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës. Janë produkte me veti përbërëse zbutëse dhe hidratuese, duke iu falenderuar vetive të pasura natyrale të përbërësve aktiv që janë të cilësisë së lartë. E dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, ajo vepron në thellësi duke e respektuar balancën hidrolipidike të lëkurës delikate.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 800g | DEPILA...
8024116003177 36.99€
Ngrohës profesional i dyllit 800g.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX ROLL ON PLUS ...
8024116003030 9.99€
DEPILIA – dyllë depilimi rrollne, është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës. Janë produkte me veti përbërëse zbutëse dhe hidratuese, duke iu falenderuar vetive të pasura natyrale të përbërësve aktiv që janë të cilësisë së lartë. E dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, ajo vepron në thellësi duke e respektuar balancën hidrolipidike të lëkurës delikate.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WAX DEPILATOR | DEPILAT...
FT-9 7.49€
Depilator i bardhë. I sjell lëkurës suaj rehati dhe ndjenjë të qetësimit; E vogël dhe fleksibile, e lehtë për ta mbajtur me vete; Mund të përdoret edhe në shtëpi edhe në sallon bukurie; I përkryer për përdorim profesional dhe personal.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 400g | DEPILA...
8024116003023 34.99€
Ngrohës profesional i dyllit 400g.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOUBLE WAX WARMER 1x2pc...
FL-6 49.99€
Depilator metali në tas. Është i përshtatshëm për përdorim në sallone të bukurisë si dhe në spa. Poashtu, është i përshtatshëm për studentët dhe për përdorim në shtëpi; Buton për fikje/startim i cili mund të rregullohet prej funksionimit mesatar, deri te ai i lartë; I përshtatshëm për të gjitha llojet e dyllëve; Përfshin edhe tas nga alumini; Ka kapak plastik rezistent ndaj dëmtimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA BASE 3 DEPILWAX ROLL O...
8024116003092. 29.99€
Bazë me 3 nxehëse për dyllën rrollne.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA BASE 2 DEPILWAX ROLL O...
8024116003085. 18.49€
Bazë me 2 nxemëse për dyllën rrollne.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA BASE 1 DEPILWAX ROLL O...
8024116003078. 13.99€
Bazë me 1 nxehëse për dyllën rrollne.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 500g | DEPILA...
8024116003054 36.99€
Ngrohës profesional i dyllit 500.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 250g | DEPILA...
8024116003016 34.99€
Ngrohës profesional i dyllit 250.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATORY HEATER SET 1...
6936688100012 84.99€
Është e përshtatshme për përdorim në sallone të bukurisë si dhe në spa. Poashtu është e përshtatshme për terapeutët mobil, studentët dhe për përdorim në shtëpi. Buton për fikje/startim e cila mund të rregullohet prej funksionimit mesatar tek ajo e lartë. E përshtatshme për të gjitha llojet e dyllëve Përfshinë tas nga alumini Kapak plastik rezistent ndaj dëmtimit.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WAX HEATER PRO 100 400g...
FL-2 19.99€
Depilator në tas. Është i përshtatshëm për përdorim në sallone të bukurisë si dhe në spa. Poashtu, është i përshtatshëm për teknikët e thonjve, terapeutët mobilë, studentët dhe, gjithashtu, për përdorim në shtëpi. Buton për fikje/startim i cili mund të rregullohet prej funksionimit mesatar te ai i lartë. I përshtatshëm për të gjitha llojet e dyllëve. Tasi është nga alumini. Ka kapak plastik rezistent ndaj dëmtimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATORY HEATER ONE |...
6933666502400 6.99€ 4.99€
Depilator për heqjen e qimeve. I mrekullueshëm për heqjen e qimeve. Ekonomik dhe i qëndrueshëm. I lehtë dhe i përshtatshëm për përdorim. Heq qimet në mënyrë perfekte, duke e lënë lëkurën të butë dhe të lëmueshme. I sjell lëkurës suaj rehati dhe ndjenjë të qetësimit. I vogël dhe fleksibil, i lehtë për ta mbajtur me vete; Mund të përdoret edhe në shtëpi edhe në sallon bukurie; I përkryer për përdorim profesional dhe personal.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP