17 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TRIPLE CUT D.X NAIL CP...
KOD0005911220 2.49€
Prerëse për thonj artificial. Cilësi e lartë e garantuar, prerësja e qëndrueshme,mund të zgjasë për një kohë të gjatë. Mprehni prerësët për të prerë thonjtë në gjatësinë dhe stilet e dëshirueshme. E pershtatshme për thonjtë e artificial ose thonjtë natyral, për përdorim profesional të sallonit ose për përdorim në shtëpi.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SOLINGEN CUTICLE CLIPPE...
4002320452060 1.99€
E përshtatshme për thonj akrilik imitues / thonj artificial / thonj natyral Stile të ndryshme të prerjes: prerje të mirë / me skaje të drejta / me skaje rrethore Brisk që prenë lëmueshëm E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi E prodhuar nga çeliku.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
OVNAK SCISSORS FOR CUTICLES &#...
3871267001669 3.49€
Modeli për fillestar opcionalisht sjellë zgjedhje në mes të skajit prerës me mikro-dhëmbëzorë dhe skajit prerës të ngjyrosur.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL NEEDLE M&X | ...
4901602923581 1.99€
Pajisje madhështore për të bërë akrilik, për aplikim të gellit në tipsa, për mbajtje dhe fiksimin e tipsave të thonjve etj. Ndihmues i mirë për një dorë të zënë. Përshkrimi: Pinca e tensionuar mbahet e shtrënguar nga natyra, jo nga forca. Shtrëngojeni atë për tu hapur, dhe automatikisht kthehet në pozicion të mbyllur kur e lëshoni. Maje të kërrusur Materiali: çelik inoks Gjatësia totale: 145mm Sasia: 1pcs  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BOWL | TAS PËR THO…...
IBL-C23 2.99€
Ky tas është ideal për trajtimin e thonjve, thithjen e akrilikut & zbutjen e gellit të tipsave të thonjve. Funksionon duke shtuar ujë të nxehtë tek tasi i bardhë, derisa pjesa për trajtimin e thoit apo acetonit është e vendosur tek pjesa e epërme e tasit (i cili është rezistent ndaj acetonit). Ky proces i nxehjes ndihmon që acetoni të tretë akrilikun e thonjve më shpejtë dhe lejon trajtimin spa për të penetruar lëkurën dhe kutikulat…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MANICURE EQUIPMENT IBL-...
IBL-NC11 1.99€
Lugë për shtypjen e kutikulave. Madhështore për pastrim nën kutikulën e thoit apo papastërtitë që gjenden në thon. Duke e përdorur larguesin, është mënyra më e sigurtë për të pastruar poret në krahasim me shtrydhjen e puqrrave të zeza. Trajtim i veçantë anti-bakterial i çelikut inoks. E ulë nivelin e infeksionit dhe gjasat e inflamimit!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TWEEZER | PINCË PË…...
IBL-NC15 1.49€
Këto pinca janë dizajnuar specifikisht nga ekspertët e artit për thonj për të ju lejuar që të manipuloni me dekorimet artistike me lehtësinë më të madhe. Këto pinca me dizajn lakor ju lejojnë që ta aplikoni aksesorët artistik për thonj me precizitet të përpiktë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE CUTICLE EQUIPMENT IBL-N...
IBL-NC14 0.99€
Prisni deri ndjekje me këtë makinë prerëse profesionale për kutikula. Kjo vegël me maje të dyfisht është dizajnuar për prerjen e kutikulës përreth thonjve tuaj, derisa në të njejtën kohë i bën ato të lëmuara.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE |...
IBL-H15 2.99€
Veçoritë: 100% brend i ri me cilësi të lartë! Dizajn me peshë të lehtë për veprim preciz dhe e mbartshme E përshtatshme për padikyr dhe manikyr. E përkryer për përdorim profesional dhe për shtëpi. E përshtatshme edhe për njerëz edhe për kafshë shtëpiake.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SOLINGEN NAIL CPLIPPER ...
0662 1.49€
E përshtatshme për thonj akrilik imitues / thonj artificial / thonj natyral Stile të ndryshme të prerjes: prerje të mirë / me skaje të drejta / me skaje rrethore Brisk që prenë lëmueshëm E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi E prodhuar nga çeliku.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL CLIPPER PROFESSIONAL ...
4047816022228 12.99€
Prerëse për thonj, përdoret lehtë për shkurtimin e thonjve.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TIPS TRANSPARENT B...
IBL-C27D 1.79€
Kuti për mbajtjen e majeve (tipsave) të thonjve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49€
E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W Ideale për gypat e dritës UV që janë të instaluara në llambat tharëse UV E përshtatshme për sallone profesionale, studio apo për përdorim në shtëpi Gjatësia e valëve është e lehtësisht e dukshme dhe nuk përbëjnë rrezik për sytë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ELECTRIC MACHINE F...
IBL-ND017D 0.49€
Limë për makinë elektrike të thonjve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ZINGEN NAIL CLIPPER | P...
6920001211554 1.99€
E përshtatshme për thonj akrilik imitues / thonj artificial / thonj natyral Stile të ndryshme të prerjes: prerje të mirë / me skaje të drejta / me skaje rrethore Brisk që prenë lëmueshëm E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi E prodhuar nga çeliku.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TIPS BOX 1x500pcs ...
IBL-C27 1.79€
Kuti e zbrazët për tipsa.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
New
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MANICURE EQUIPMENT IBL-...
IBL-NC12 0.99€
Veçoritë: Brend i ri. E prodhuar nga çeliku inoks. Shtypës me fund të dyfisht për shtypjen dhe prerjen e kutikulës së thoit. Fundi që duket si lugë (me fund të lakuar) përdoret për shtypjen e kutikulave – dizajni lehtësisht ndihmon në formësimin e kutikulave. Brisku i heq mbetjet e lwkurës që janë të vështira të hiqen në thonj dhe është madhështore për largimin e ngjitësit kur përdorni thonj akrilik. E përshtatshme për përdorim në sallone profesionale…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP