15 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TRANSPARENT BRUSH ...
KOD1000000397 0.99€
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (WHITE 7) 1p...
KOD0005911409 0.99€
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ART TOOL BRUSHES |...
KOD1000000405 4.99€
Brushë për thonj. Modelim ombre i thonjëve me anë të kësaj brushe fantastike, e cila mundëson aplikimin e stilit ombre në thonj, pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (BLACK 7) 1p...
KOD0005911406 0.99€
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (BLACK 8) 1p...
KOD0005911407 0.99€
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (BLACK 3) 1p...
KOD0005911408 0.99€
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL ART PROTECH NA1 GEL B...
4047816369637 5.99€
Fibri plastik biotek është idealisht i përshtatshëm për gellët UV të LCN-së, gellët me ngjyrë dizajni 3D për art të përjetshëm të thonjve në vetitë e saja përbërëse të procesuara.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH BROWN | BRUS...
MA37 0.99€
100% brend i ri dhe cilësi të lartë Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjve / manikyr / pedikyr Shumë e mirë pas lëmimit dhe para bërjes së thonjve me llak Për pastrimin e pluhurit, dhe të mbeturave nga lëmimi Me mbajtëse plastike, e lehtë për tu mbajtur E fuqishme mjaftueshëm për të pastruar pluhurin dhe nuk e dëmton lëkurën e butë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL CLEANING BRUSH IBL...
IBL-B031 1.49€
Veçoritë: 100% brend i ri dhe cilësi të lartë Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjve/manikyr/pedikyr Shumë e mirë pas lëmimit dhe para bërjes së thonjve me llak Për pastrimin e pluhurit, dhe të mbeturave nga lëmimi Me mbajtëse plastike, e lehtë për tu mbajtur E fuqishme mjaftueshëm për të pastruar pluhurin dhe nuk e dëmton lëkurën e butë  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GELL & DEZIGN NAIL...
IBL-B002 0.99€
Veçoritë: Ideal për punë artistike me thonj. E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi. E lehtë për ta menaxhuar dhe operuar. E përshtatshme për çdo zonjë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TRANSPARENT BRUSH ...
KOD1000000183 1.49€
Brushë transparente për thonj. Veçoritë: 100% brend i ri dhe cilësi e lartë; Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjve (manikyr / pedikyr); E mrekullueshme pas lëmimit dhe para ngjyrosjes me llak; Për pastrimin e pluhurit dhe të mbeturave nga lëmimi; Ka mbajtëse plastike, e lehtë për t’u mbajtur; E fuqishme mjaftueshëm për ta pastruar pluhurin nga thonjtë; Nuk e dëmton lëkurën e butë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN PROTECH 1 GEL BRUSH | BRUS...
4047816348250 5.99€
Brushë esenciale për përdorimin e Gellit Color. Fijet e brushës mundësojnë mbulim të përkryer dhe pa vija. Për rezultate të mira, përdorni ngjyrë të hollë, shëruese dhe përsëritëse.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN DUST BRUSH | BRUSHË PËR TH…...
4047816268879 7.49€
Brushë e fortë për pluhur për pastrimin e plotë të thonjve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL BOND BRUSH | BRUSHË P…...
4047816298517 4.99€
Brushë e veçantë aktive për ngjitjen e thonjve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL CLEANING BRUSH IBL...
IBL-B032 1.99€
Brushë e madhe për pastrimin e thonjëve. Efikase dhe ekonomike. Veçoritë: 100% brend i ri dhe cilësi e lartë; Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjëve (manikyr/pedikyr); Shumë e mirë pas lëmimit dhe para ngjyrosjes me llak; Për pastrimin e pluhurit dhe të mbeturave nga lëmimi; Me mbajtëse plastike, e lehtë për t’u mbajtur; E fuqishme mjaftueshëm për ta pastruar pluhurin dhe nuk e dëmton lëkurën e butë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP