Shiko 1 - 32 nga 67 Produkte.

39%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.12DXVI 8.99€ 5.49€
Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm të masës së gellit. Aplikimi i duhur i grimcave e bën masën të fortë dhe të lakueshme në të njëjtën kohë, me një përshtatshmëri shumë të mirë të thoit artificial me atë natyral. Baza One Clear është një gell transparent, ideal për të ndërtuar thoin natyral si dhe atë artificial. Me lehtësi ju mund të përzieni elemente dhe të bëni…
Krahaso QUICK SHOP
39%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.12KXV 8.99€ 5.49€
Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm të masës gell. Aplikimi i duhur i grimcave e bën masën të fortë dhe të lakueshme në  të njëjtën kohë, me një përshtatshmëri shumë të mirë të thoit artificial me atë natyral. Gelli Base One Pink është një gell me një faze aplikimi, i dendur, rozë transparent. Ngjitje e mrekullueshme pranë kutikulave, duke përmbushur vetitë e vetë-ngritjës. Rekomandohet për ndërtim…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BIO GLASS GEL 10ml | GELL ...
4047816780067 24.99€
Risia e LCN – BIO GLASS GEL (BGG), gell 100% pa acid me aktive organike për thonj të shëndetshëm. Bio-Glass përmban vetëm veti të cilat pranohen nga trupi i njeriut. Si rezultat, trupi pëson reaksion nga mbrojtja kundër stresit, psh. mund të shmanget shtytja dhe ngulfatja e trupit të huaj. Bio-Glass krijon lidhje natyrale tek thoi natyral. Për shkak të përbërjes së veçantë jo-organike, bio-glass nuk prapësohet nga trupi por përkrah ndërtimin e indit të ri. Në veçanti,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BIO GLASS GEL 40ml | GELL ...
4047816763329 79.99€
Risia e LCN – BIO GLASS GEL (BGG), gell 100% pa acid me aktive organike për thonj të shëndetshëm. Bio-Glass përmban vetëm veti të cilat pranohen nga trupi i njeriut. Si rezultat, trupi pëson reaksion nga mbrojtja kundër stresit, psh. mund të shmanget shtytja dhe ngulfatja e trupit të huaj. Bio-Glass krijon lidhje natyrale tek thoi natyral. Për shkak të përbërjes së veçantë jo-organike, bio-glass nuk prapësohet nga trupi por përkrah ndërtimin e indit të ri. Në veçanti,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN AFO BONDING GEL 10ml | GEL...
4047816745875 19.49€
Tekstura inovative all-for-one (AFO) e këtij sistemi të gellit me performancë të lartë, sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Lloji për konsumatorit: Për konsumatorë me thonj të yndyrshëm, me tendencë për heqje të jashtëzakonshme të thonjve Efekti: Ngjitës përforcues para modelit Shmangje nga heqja e thoit Veçoritë: Trajtoni për një periudhë prej afërsisht 2 minutash në ajër (pa llambë). Ka përmbajtje acidi. Aplikimi: Fillojeni modelimin me AFO Nail Foundation. Thahet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN AFO NAIL FOUNDATION GEL 10...
4047816745868 16.99€
Tekstura inovative all-for-one (AFO) e këtij sistemi të gellit me performancë të lartë, sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Lloji për konsumatorit: Për konsumatorë me thonj të yndyrshëm, me tendencë për heqje të jashtëzakonshme të thonjve Efekti: Ngjitës përforcues para modelit Shmangje nga heqja e thoit Veçoritë: Trajtoni për një periudhë prej afërsisht 2 minutash në ajër (pa llambë). Ka përmbajtje acidi. Aplikimi: Fillojeni modelimin me AFO Nail…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BASE GEL XTRA 10ml | GELL ...
4047816403768 24.99€
Për thonj natyral të hidratuar dhe të yndyrshëm, të cilët kanë tendencë të bien nga gishti. E përshtatshme edhe si rezultat i ndryshimit të produkteve që përmbajnë acid apo tretës dhe të ndryshimit të sistemeve të lëngshme të pudrës. EFEKTI: Ngjitje jashtëzakonisht të fuqishme. KARAKTERISTIKAT: përbërje të acidit LCN Base Gel Xtra është ngjitës promovues që përmbanë acid dhe që trajtohet lehtë me aciditet të lartë prej 10% tek LCN. Base Gel Xtra rekomandohet për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUSIE UV LED GEL PINK 30g | UV...
KOD0000003373 9.99€
Gell UV me fazë të bashkëshkrierjes dhe me vazhdueshmëri të butë, me shkëlqim, vetë-nivelizues dhe ka mbajtje të mirë. E përshtatshme për tipsa dhe për shabllona.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-QF.04EXVI 8.99€
Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm të masës së gellit. Aplikimi i duhur i grimcave e bën masën të fortë dhe të lakueshme në të njëjtën kohë, me një përshtatshmëri shumë të mirë të thoit artificial me atë natyral. Base One Quick Finish është një gell freskues, i përshtatshëm për aplikim. Thahët nën UV llambë. Karakterizohet me një nivelim plotësisht të mirë, ngjitje të shkëlqyer, elasticitet dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-F.04EXVI 8.99€
Një-fazësh, gell shndëritës me vazhdueshmëri të hollë dhe e përshtatshme për përdorim. Trajtohet me dritë UV. Karakterizohet me nivel mesatarisht të mirë, masë ngjitëse të fortë dhe fleksibile, dhe me përfundim shkëlqyes për shtresat e fundit. Shkon shumë mirë me gellët e linjës Base One. Si ta përdorni: përdorni gellin mbi thonj dhe trajtojeni me llambë UV për një periudhë prej 2 minutash. Për shkak se Quick Finish nuk ka shtresë shpërndarëse, pas trajtimit mos…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W2.04LXV 8.99€
Gellët Base One janë krijuar nga recepta modern që prodhon rrathë të polimerit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme të masës së gellit. Përshtatja e duhur e pjesëzave e bën masën të fuqishme dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë ngjitës të mirë tek tipsat dhe thonjt natyral. W-2 Bianco Neve duke iu falenderuar shtesës prej 30% të dendësisë së pigmentit të bardhë në formulë – është arritur e bardha e përkryer. VEÇORITË: e gjerë mesatare e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W4.15JXV 8.99€
Gellët Base One janë krijuar nga recepta moderne që prodhon rrathë të polimerit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme të masës së gellit. Përshtatja e duhur e pjesëzave e bën masën të fuqishme dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë ngjitës të mirë tek tipsat dhe thonjt natyral. W-4 Bianco Extra duke iu falenderuar shtesës prej 70% të dendësisë së pigmentit të bardhë në formulë – është arritur e bardha e përkryer. VEÇORITË: e gjerë mesatare e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W3.30KXV 8.99€
Gellët Base One janë krijuar nga recepta moderne që prodhon rrathë të polimerit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme të masës së gellit. Përshtatja e duhur e pjesëzave e bën masën të fuqishme dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë ngjitës të mirë tek tipsat dhe thonjt natyral. W-3 Bianco Extra duke iu falenderuar shtesës prej 70% të dendësisë së pigmentit të bardhë në formulë – është arritur e bardha e përkryer. VEÇORITË: e gjerë mesatare e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W1.26KXV 8.99€
Gellët Base One janë krijuar nga recepta moderne që prodhon rrathë të polimerit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme të masës së gellit. Përshtatja e duhur e pjesëzave e bën masën të fuqishme dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë ngjitës të mirë tek tipsat dhe thonjt natyral. VEÇORITË: e gjerë mesatare e bardhë natyrale në një fazë MËNYRA E PËRDORIMIT: Përdorni një shtresë të gjerë mesatare. Përsëritni nëse është e nevojshme. Përdorni shtresë bazë/shpërndarëse pa…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV ONE COMPONENT RESIN PIN...
4047816207564 27.49€
Gelli resin i vetë-nivelizuar dhe me dy hapa, përmban veti ndërtuese dhe mbështjellëse. Një zgjedhje e shkëlqyer për gdhendje dhe zgjatime normale dhe të mesme. Cosmiq OCR është i  pasuruar me pluhur të gurit të hënës për rritjen e stabilitetit dhe fuqisë. Rekomandohet për thonj të butë, fleksibil dhe mesatar. Përputhet me të gjtha LCN UV Gell resins. EFEKTI: Vetë-nivelizim, veti ndërtuese dhe mbështjellëse, shumë elastik dhe me forcë të shtuar. KARAKTERISTIKAT: Ka shkallë të mirë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV ONE COMPONENT RESIN F C...
4047816391638 27.99€
Gelli resin i vetë-nivelizuar dhe me dy hapa, përmban veti ndërtuese dhe mbështjellëse. Një zgjedhje e shkëlqyer për gdhendje dhe zgjatime normale dhe të mesme. Cosmiq OCR është i  pasuruar me gur pluhur hëne për rritjen e stabilitetit dhe fuqisë. Rekomandohet për thonj të butë, fleksibil dhe mesatar. Përputhet me të gjtha LCN UV Gell resins. EFEKTI: Vetë-nivelizim, veti ndërtuese dhe mbështjellëse, shumë elastik me forcë të shtuar. KARAKTERISTIKAT: Ka shkallë të mirë të rrjedhjes, qëndrueshmëri…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV SEALANT MATT 15ml | GEL...
4047816563929 27.99€
UV Gell nga LCN përdoret për të mbështjellur thonjt dhe është në dispozicion në disa ngjyra dhe në disa lloje, prej gellit me efekt mat deri te ato me shkëlqim të madh. Aspekti fizik: vazhdueshmëri të lëngshme Efekti:  shumë i shndërritshëm Veçoritë e veçanta: Është në dispozicion me hijezime të ndryshme; përdoret vetëm në rastet kur kemi rregullim të plotë të thonjve; pa acid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV SEALANT PASTEL 15ml | G...
4047816182397 27.99€
UV Gell nga LCN përdoret për të mbështjellur thonjt dhe është në dispozicion në disa ngjyra dhe në disa lloje, prej gellit me efekt mat deri te ato me shkëlqim të madh. Aspekti fizik: vazhdueshmëri të lëngshme Efekti:  shumë i shndërritshëm Veçoritë e veçanta: Është në dispozicion me hijezime të ndryshme; përdoret vetëm në rastet kur kemi rregullim të plotë të thonjve; pa acid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SEALANT OPAK 15ml | UV GEL...
4047816019914 27.99€
UV Gell nga LCN përdoret për të mbështjellur thonjt dhe është në dispozicion në disa ngjyra dhe në disa lloje, prej gellit me efekt mat deri te ato me shkëlqim të madh. Aspekti fizik: vazhdueshmëri të lëngshme Efekti:  shumë i shndërritshëm Veçoritë e veçanta: Është në dispozicion me hijezime të ndryshme; përdoret vetëm në rastet kur kemi rregullim të plotë të thonjve; pa acid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SEALANT PINK 15ml | UV GEL...
4047816020590 27.99€
UV Gell nga LCN përdoret për të mbështjellur thonjt dhe është në dispozicion në disa ngjyra dhe në disa lloje, prej gellit me efekt mat deri te ato me shkëlqim të madh. Aspekti fizik: vazhdueshmëri të lëngshme Efekti:  shumë i shndërritshëm Veçoritë e veçanta: Është në dispozicion me hijezime të ndryshme; përdoret vetëm në rastet kur kemi rregullim të plotë të thonjve; pa acid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV FM-SOFT WHITE 15ml | GE...
4047816431471 27.99€
UV Gell i bardhë roze për rezultate natyrale të bardha. Ngjyra e bardhë pastel me veti shëruese të butë, për pamje natyrale me pak ngjyrë bezhë franceze. Shënim: kutia është e mbushur me ngjyrë shumë rozë, por që kur vendoset në thonj ka sasi të vogël, por merr pamje shumë e natyrshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV FM-PEARL WHITE 15ml | G...
4047816079536 27.99€
Një nxitës i natyrshëm i bardhë me shtesë pa skaje, e cila është e përkryer për krijimin e thoit të bukur të gellit francez. Kjo formulë ka vazhdueshmëri më të lëngshme. Nuk është i përshtatshëm për gdhendjen e thonjve me zgjatje. Aplikoni mbi shtresën e thoit të zgjatur pas gdhendjes të thoit me gell ndërtues. Trajtimi ka ndikim brenda 2 minutash me përdorimin e LCN UV Light, dhe trajtimi me dritë LED të LCN-së bëhet brenda 60 sekondash.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV BONDER INTENSE 10ml | G...
4047816573195 27.99€
Për thonj normal, të fortë dhe natyral. Ky agjent lidhës garanton ngjitjen optimale pa përdorimin e acidit. I përshtatshëm për thonjt normal si dhe për thonjt që kanë tendencë për t’u hequr nga gishti. E përputhshme me të gjithë gellët resin LCN UV. Mund të përdoret në kombinim me Bio Bond, për të trajtuar bazën e thonjve të dehidratuar dhe të brishtë. APLIKIMI: Aplikoni para bazës ndërtuese resin, në një shtresë e hollë, duke punuar në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BONDIQUE UV BUILD-UP GEL 3...
4047816019921 19.99€
Sistem vetë-nivelizues shumë elastik 3-në-1 (ngjitje, ndërtim & mbështjellje). Bondique është një masë ndërtuese ideale për thonj natyral me shumë shtresa, për mbulim dhe për rregullim të plotë. Rekomandohet për thonj të dobët, të butë, fleksibil dhe problematik. E përputhshme me të gjitha gellët resin të LCN-së. APLIKIMI: Së pari përdorni bazën tek thonjt natyral në një shtresë shumë të hollë, duke punuar në thonj. Aplikoni shtresë bazë për thonj në qendër të thoit, duke…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV ONE COMPONENT RESIN PAS...
4047816150457 27.99€
Gelli resin i vetë-nivelizuar dhe me dy hapa, përmban veti ndërtuese dhe mbështjellëse. Një zgjedhje e shkëlqyer për gdhendje dhe zgjatime normale dhe të mesme. Cosmiq OCR është i  pasuruar me pluhur të gurit të hënës për rritjen e stabilitetit dhe fuqisë. Rekomandohet për thonj të butë, fleksibil dhe mesatar. Përputhet me të gjtha LCN UV Gell resins. EFEKTI: Vetë-nivelizim, veti ndërtuese dhe mbështjellëse, shumë elastik dhe me forcë të shtuar. KARAKTERISTIKAT: Ka shkallë të mirë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUSIE UV LED GEL PINK 15g | UV...
KOD0000003374 5.49€
Gell UV me fazë të bashkëshkrierjes dhe me vazhdueshmëri të butë, me shkëlqim, vetë-nivelizues dhe ka mbajtje të mirë. E përshtatshme për tipsa dhe për shabllona.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SECURE IT GEL 15g | GE...
LK1360 SECUR IT 5.99€
Secure IT – preparat primer – bazë dhe mbrojtje – top coat në një. Përdoret lehtë me brushë. Me efikasitet të lartë – ne e përdorim një shtresë të hollë, nën dhe mbi Color IT! Shërojeni brenda 2 minutash me llambë UV 36 watt. Është i nevojshëm pastrimi pas shërimit. Ofron masë ngjitëse të jashtëzakonshme të produktit dhe e mbron ngjyrën në mënyrë të qëndrueshme. Shndëritja do të qëndroj gjatë gjithë kohës gjatë mbathjes së…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DT.18AXVI 8.99€
Base One Diamond Touch është gell pa ngjyrë me shtesë të shkëlqimit të bukur, e cila i jep efekt të bukurisë së diamantit. Është ideale për ndërtimin e thonjve mbi tipsa si dhe mbi shabllona. Formula e saj e pasur ofron stilim mbresëlënës. Krijon poashtu shkëlqim që vezullon. Me trashësi mesatare, të vetë-nivelizuar – sjellë rehati të lartë të nivelit të punës. Shtresa e sipërme pas heqjes nuk kërkon ngjyrim shtesë. Pa probleme mund të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.28DXVI 4.99€
Përpilimi i veçantë i produkteve të linjës Base One mundëson që ju të mund të përsërisni pamjen e klientëve çdo ditë dhe në çdo ngjarje. Në linjën e produktit ju mund të gjeni gell me cilësi të lartë për një faze, siç janë gellët e tillë të maskuar si dhe gellët për manekyrin model francez. Kur përdorni gellin Base One, ju mund të jeni të sigurtë që do të keni punë të rehatshme me gellët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL PINK 2...
WT004250P 39.99€
Gelli UV me fazë të bashkëshkrierjes dhe me vazhdueshmëri të butë, me shkëlqim, vetë-nivelizues dhe me mbajtje të mirë. Është e përshtatshme për tipsa dhe për shabllona.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL CLEAR ...
WT004250 39.99€
Faza ndërtuese e gellit UV, me vazhdueshmëri të butë, transparente si kristali dhe me shkëlqim, vetë-nivelizues dhe ka mbajtje të mirë. Është e përshtatshme për tipsa dhe për shabllona.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.5013KXV 12.49€
Base One Pink UV Gel, e trashë, rozë transparente, ideale për të ndërtuar thoin mbi tipsa si dhe mbi themelin e thoit. Base One sjellë opcione për përzierjen e elementeve të ndryshme të dizajnit si dhe kombinohet me gellët e tjerë apo akrilikët. E trashë, vetë-nivelizimi sjellë një nivel të rehatisë duke e eliminuar nevojën për nivelizimin e sipërfaqes së themelit të thonit. Duke e eliminuar ekrilikun, produkti acidik merret duke patur efekt më të…
Krahaso QUICK SHOP