31 produkt/e.

20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ELECTRONIC NAIL DRILLIN...
KOD1000000376 49.99€ 39.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE |...
KOD1000000375 54.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE D...
KOD0005911411 0.69€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE S...
KOD0005911410 0.69€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE S...
KOD0000003318 0.69€
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike. Është krijuar për të garantuar cilësi të lartë dhe me estetikën më të avancuar, duke krijuar standard në tregun e produkteve për stilim të thonjve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE B...
KOD0000003317 0.69€
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike. Është krijuar për të garantuar cilësi të lartë dhe me estetikën më të avancuar, duke krijuar standard në tregun e produkteve për stilim të thonjve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE H...
KOD1000000402 0.69€
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike. Është krijuar për të garantuar cilësi të lartë dhe me estetikën më të avancuar, duke krijuar standard në tregun e produkteve për stilim të thonjve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE FILES 240 GRI...
4047816713737 24.99€
Këto lima profesionale me masë vetë-ngjitëse sjellin efekt plotësues për rehati të lartë si dhe masë të madhe higjienike përgjatë limimit të thonjve. Shtresat e limës i përshtaten dorezës së limës së shkëmbyeshme, limë e cila mund të ripërdoret për limimin e thonjve në mënyrë ambientale dhe higjienike.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS NAIL FILE | LIMË…...
4084600017015 1.29€
Limë 2 në 1 për të gjitha llojet e thonjve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE METAL NAIL FILE | LIMË …...
KOD1000000300 0.69€
Për thonj të mirëmbajtur dhe ujdisur mirë. Është shumë e shkathët dhe shoqërues ideal për ta patur afër vetës gjatë gjithë kohës.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BUFFER NAIL FILE | LIMË…...
KOD1000000403 0.69€
Bllok lëmues me cilësi shumë të lartë për lëmimin e thonjve shtojcë/thonjve akrilik/tipsëve/thonjve natyral Dizajn me 4 anësorë për përshtatshmëri gjatë përdorimit Është vegël e vogël arti për të formësuar sipërfaqen jo të rrafshët para përdorimit të UV gellit dhe akrilikut Mund të përdoret para aplikimit të llakut me ngjyrë apo trajtimeve të tjera për thonj  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FILE 100/180 | LIMË E …...
KOD0000033644 0.69€
Limë e dyanshme, me cilësi të lartë për përdorim profesional dhe personal. Ka një formulë të re të sipërfaqes gërryese të cilës nuk i dobësohet sipërfaqja gjatë gërryerjes së thoit.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE FILES 180 GRI...
4047816713720 18.49€
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 180 gurraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE FILES 100 GRI...
4047816713713 18.49€
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 100 gurraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BOW EXCHANGEABLE FILE HAND...
4047816714277 3.49€
Limë për llak me sipërfaqe të veçantë për shkëlqim jashtëzakonisht të lartë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BOW EXCHANGEABLE FILES 180...
4047816714253 24.99€
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 180 guraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN JUMBO FILES 100/180 | LIMË…...
4047816141974 1.19€
Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse, ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN PROFI FILE THIN SPECIAL 10...
4047816141882 0.99€
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGABLE FILES GRIT 240...
36938 18.49€
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 240 gurraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL FILE | LIMË BLLOK …...
KOD0000003332 0.69€
Bllok lëmues me cilësi shumë të lartë për lëmimin e thonjve shtojcë/thonjve akrilik/tipsëve/thonjve natyral Dizajn me 4 anësorë për përshtatshmëri gjatë përdorimit Është vegël e vogël arti për të formësuar sipërfaqen jo të rrafshët para përdorimit të UV gellit dhe akrilikut Mund të përdoret para aplikimit të llakut me ngjyrë apo trajtimeve të tjera për thonj  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ELECTRIC MACHINE F...
IBL-ND013 4.49€
Pajisje e kromuar e dizajnuar për tu përdorur për përkujdesje ndaj thonjve. Ato janë të pajisura me rërë të vrazhdë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FILE 100/180 | LIMË E D…...
IBL-FF11 0.59€
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike. Është krijuar për të garantuar cilësi të lartë dhe me estetikën më të avancuar, duke krijuar standard në tregun e produkteve për stilim të thonjve.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE PROFI PINK FI...
4047816713744 2.99€
“High Polish File” me sipërfaqe të jashtëzakonshme. Ofron shkëlqim jashtëzakonisht të lartë. Dezinfektohet me sprej.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CALLUS FILE MODERN LINE 80...
4047816545338 6.99€
Linja moderne e artroskopit korneal është shumë e përshtatshme dhe e largon lëkurën korneale në tërësi dhe në mënyrë efektive. Mund të lahet dhe të dezinfektohet.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BANANA BUFFER WHITE 120/24...
4047816088576 0.99€
Ideale për përgratitjen e thonjve natyral.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BUFFER AND POLISH BLOCK | ...
4047816326364 0.99€
Ideale për përfundimin e modelit para aplikimit të gellit, me madhësi të pëllëmbës së dorës.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BANANA FILE WHITE COARSE 1...
4047816141950 0.99€
Limë me formë të bananes. Duhet të dezinfektohet me sprej pas përdorimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CALLOUS REMOVER BIT 1x4pcs...
14003 19.99€
Pjesë për trapan (drill), të pështatshme për trajtimin dhe përkujdesjen e shputës së këmbës. Heqës i kallos që formohët në shputë të këmbës. Me 3 kapaqe që mund të ndërrohen.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FILE 100/180 | LIMË HA…...
KOD0000033645 0.69€
Limë profesionale me formë harkore që ka rezistencë domethënëse.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ELECTRIC MACHINE F...
IBL-ND017 9.99€
Limë për makinë elektrike të thonjve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ELECTRIC MACHINE F...
IBL-ND014 5.49€
Limë për makinë elektrike të thonjve.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP