17 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED LAMP SC RED 6W | LE...
24.99€
Rreth produktit: Fillon së vepruari me prekjen e një butoni dhe ndalet së funksionuari në mënyrë automatike; kursen energji, LED është pajisje me fuqi të vogël. Është makinë që harxhon pak energji Me peshë të lehtë, e mbartshme dhe me formë të bukur zemre. Përshkrimi: Lloji i artikullit: Llambë LED 3W UV Gel Forma: formë zemre Fuqia: 3W Ngjyra: e kuqe Madhësia: përafërsisht 90 X 90 X 50mm/3.5 * 3.5 * 2inch Pesha bruto: rreth…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP SILVER 120/180s...
KOD1000000301 24.99€
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP WITH...
FD-93 79.99€
Rreth produktit: Është kompatibile me të gjitha llojet e gellëve – llamba e mbartshme 48W LED dhe UV i thanë të gjitha llojet e gellëve LED dhe UV për thonj më shpejt se të gjitha tharëset e tjera për thonj. Kohëmatës me 4 shpejtësi për përshtatshmëri maksimale – 10, 30, 60, 99 sekonda (nxehtësi e ulët) dhe senzori automatik e bën të përshtatshme gjatë trajtimit; Mënyra unikate e nxehtësisë së ulët – tharësja për thonj…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO UV&LED SENSOR NAIL...
72527274584 39.99€
Rreth produktit: E DIZAJNUAR ME SENZOR AUTOMATIK: Posedon sensor të mençur dhe mund të ndizet automatikisht në momentin që e fusni dorën /këmbën tuaj brenda dhe fiket pasi që të tërheqni prapa dorën apo këmbën. Kohëmatësi që është 30/60 sekonda, ju mundëson që të kontrolloni kohën e trajtimit në secilën shtresë dhe poashtu posedon ekran LCD për t’ju treguar kohën e trajtimit. TRAJTON TË GJITHË GELLËT PËR THONJ: Llamba UV për thonj, që mund të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED LAMP DOUBLE-HAND WI...
FD-72 69.99€
Rregulluesi i kohës dhe dizajni i senzorit: Kohëmatësi 5s-120s (koha mund të rregullohet sipas dëshirës). Senzor me sistem automatik, funksionim i lehtë, kursen energji dhe kohë. Panel që mund të ndahet: Panel magnetik refleksiv që mund të ndahet, më e përshtatshme për trajtim të gellit në thonjt e këmbës. Dizajn rrethor me dritë LED: 30 drita LED që shpërndahen në mënyrë të barabartë, mos i trajtoni në këndin e vdekur. Metodë e dyfisht: metodë automatike:…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP 3-TI...
FD-3-3 29.99€
Kohëmatës me 3 rregullues të kohës: 10s/30s/60s. (për thonj të thjesht me gell, ju duhen vetëm 10 sekonda. Duhet përafërsisht 30 sekonda për të tharë ngjitësin UV për thonj dhe 60 sekonda për të tharë ngjitësin gjem. Dizajn mode: me formë diamanti 3D dhe dizajn mahnitës të paketimit, ju paraqet një ndikim vizual mode. Intelegjent: Intelegjent dhe i lehtë për tu përdorur. Kjo makinë posedon sensor automatik me rreze të kuqe. Do të filloj të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP WITH...
FD-2-2 79.99€
Llambë për thonj: me peshë të lehtë, e mbartshme, kursen energjinë, kompakte dhe me dizajn ergonomik, e mjaftueshme për të trajtuar pesë gishtirinjt e dorës apo këmbës së bashku. Kompatibile me të gjithë gellët për thonj: llamba UV 48W CCFL LED thanë të gjitha llojet e gellëve LED apo UV me shpejt se tharëset e tjera për thonj. Është ideale edhe për përdorim në shtëpi por edhe në sallone të bukurisë. Mbulesë për mbrojtje të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP WITH SENSOR 36w...
FD-27 54.99€
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP WHITE DOUBLE-HA...
FD-26 69.99€
PERFOMANCË E LARTË 54W – Tharëset për llak të thonjve vijnë me 36 dizajne të avancuara profesionale të UV + LED të burimeve të dritës së dyfisht. Drita e ngjajshme me ngjyrën e bardhë nuk i dëmton sytë. Më e shpejt se llambat e tjera. E përshtatshme për përkujdesje profesionale dhe në shtëpi. SENZOR AUTOMATIK DHE KOHËMATËS ME 4 RREGULLUES – kur dora apo shputa e këmbës futen në llambën për thonjë LED UV, ju…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP BLAC...
KOD1000000151 109.99€
Llambë UV-LED, për performancë maksimale me 54W. Për herë të parë, të gjitha avantazhet e dritës UV dhe LED janë kombinuar në një llambë. Llamba mund të përdoret jo vetëm me dritë UV apo LED, por poashtu me të dyjat në të njejtën kohë. Gellët me ngjyrë UV, gellët llak UV dhe gellët LED mund të përforcohen në mënyrë ideale dhe të shpejt. Senzori ndërtues ndizet automatikisht menjëherë pasi që dora të futet brenda. Falë…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV NAIL LAMP WHITE ZH-2...
KOD1000000367 19.99€
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP PINK 120/180sec...
FD-36 24.99€
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP COLORFUL 36W | ...
KOD1000000150 14.99€
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP PINK 36W | UV L...
KOD1000000149 14.99€
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO UV NAIL LAMP WHITE 36W ...
725272745663 14.99€
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49€
E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W Ideale për gypat e dritës UV që janë të instaluara në llambat tharëse UV E përshtatshme për sallone profesionale, studio apo për përdorim në shtëpi Gjatësia e valëve është e lehtësisht e dukshme dhe nuk përbëjnë rrezik për sytë  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL UV LAMP 9w | UV LL...
IBL-L082 10.99€
Cilësi 100% e lartë Trajtim/tharje të gellit për thonj si dhe pastrim/sterilizim të thonjve E përshtatshme edhe për thonj të dorës por edhe për thonj të këmbës Funksionon lehtësisht; instaloni dritën tub, futni llambën në prizë, vendosni thonjt tuaj ndër dritën tub dhe fillon të punoj. E përkryer për përdorim në sallone apo për shtëpi  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP