7 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ELECTRONIC NAIL DRILLIN...
KOD1000000376 49.99€
Makinë për gërryerjen e thonjëve. Efikase dhe e qëndrueshme. Përfitime shumëdimensionale. Përdoret gjatë procedurës së aplikimit të thonjëve artificialë, pas vendosjes së tipsave,  përdoret kur dëshironi ta hiqni gellin e thonjëve artificialë, si dhe për formësimin e thonjëve.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE |...
KOD1000000375 54.99€
Makinë për gërryerjen e thonjve. Kujdes i shtuar për thonjtë, gjatë procesit të heqjes së gellit. Heq gellin në mënyrë brilante, pa e dëmtuar thoin. Moderne dhe tejet efikase. Pajisje që duhet ta ketë çdo sallon bukurie.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE P...
DM-202 59.99€
Veçoritë: 100% brend i ri me cilësi të lartë! Dizajn me peshë të lehtë për veprim preciz dhe e mbartshme E përshtatshme për padikyr dhe manikyr. E përkryer për përdorim profesional dhe për shtëpi. E përshtatshme edhe për njerëz edhe për kafshë shtëpiake.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE G...
MM-2500 39.99€
Makinë për gërryerjen e thonjve. Kujdes i shtuar për thonjtë, gjatë procesit të heqjes së gellit. Heq gellin në mënyrë brilante, pa e dëmtuar thoin. Moderne dhe tejet efikase. Pajisje që duhet ta ketë çdo sallon bukurie.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DUST COLLECTOR PIN...
FX-1 29.99€
Kompakte dhe e fuqishme, ky aspirator për thithjen e pluhurit gjatë punës me thonj, është mjet ideal për të mbajtur vendin e juaj të punës të pastër nga pluhuri i thonjve si dhe për t’i bërë klientët e juaj të ndihen rehatshëm. Flutura do të evitoj mundësinë që pluhuri të shpërndahet dhe do ta mbledhë atë në një qese pluhuri.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DUST COLLECTOR WHI...
FX-2 29.99€
Kompakte dhe e fuqishme, ky aspirator për thithjen e pluhurit gjatë punës me thonj, është mjet ideal për të mbajtur vendin e juaj të punës të pastër nga pluhuri i thonjve si dhe për t’i bërë klientët e juaj të ndihen rehatshëm. Flutura do të evitoj mundësinë që pluhuri të shpërndahet dhe do ta mbledhë atë në një qese pluhuri.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DUST COLLECTOR WIT...
FMSM 858-6 79.99€
Kompakt dhe i fuqishëm: ky aspirator për thithjen e pluhurit gjatë punës me thonj, është mjet ideal për ta mbajtur vendin tuaj të punës të pastër nga pluhuri i thonjve, si dhe për t’i bërë klientët tuaj të ndihen rehat. Flutura do ta evitojë mundësinë që pluhuri të shpërndahet dhe do ta mbledhë atë në një qese pluhuri.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP