16 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL LASHGRIP C...
074764650566 3.09€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL LASHGRIP D...
074764650573 3.09€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ARDELL PROFESSIONAL LASHTITE C...
074764650580 3.09€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DUO STRIPLASH ADHESIVE CLEAR 1...
073930630111 8.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DUO STRIPLASH ADHESIVE CLEAR T...
073930680109 7.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DUO STRIPLASH ADHESIVE DARK 14...
073930568193 8.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DUO STRIPLASH ADHESIVE DARK TO...
073930681106 7.99€
Duo Quick – Set Striplash Adhesive është një vendosje e shpejtë, rezistent ndaj ujit, ngjitëse Striplash, ajo vendos në sekonda. Nuk ka më shumë pritje për ngjitësin për të marrë ngjitës para aplikimit të valëzës. Karakteristikat: Formaldehde falas, me gjatësi të qëndrueshme, rezistente ndaj ujit dhe Latex falas. Dries Dark. Përfitimet: Duo, ngjyesi më i mirë i shitjes së qerpikëve në botë ka qenë rreth e rrotull për më shumë se 60 vjet. Është ngjitës…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NAIL GLUE BRUSH-ON 10g ...
KOD1000000392 1.49€
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të thoit natyral. Gjithashtu mund të ngjisni dekorime të ndryshme. Tharje transparente, e shpejtë dhe shumë e qëndrueshme.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NAIL GLUE BRUSH-ON 7g |...
KOD1000000391 0.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BYB BOND NAIL GLUE 3g |...
KOD1000000390 0.49€
Ngjitës për thonj, i një kualiteti tejet të lartë. Përdoreni në thonjtë tuaj me stil ngjitësin Bond. Ngjitësi Bond është i bërë nga përbërës që njihen për eliminimin e mikrobeve dhe parandalimin e rritjes së kërpudhave, formulë e cila mbron fuqishëm thonjtë artificialë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL GLUE MIRAGE 10g | ...
6932654236310 0.99€
Ngjitësi për thonj është ai ngjitës që e bën të tërën! Tharja e shpejtë, formula hiper-alergjike e bën aplikimin e thonjve, tipsëve dhe mbështjelljen të lehtë. Përdoreni në lëkurë të ndjeshme për të riparuar thonjt e qarë apo të thyer, gjithashtu! Dizajni për përdorim të lehtë siguron saktësi piketimi, derisa aplikatori me duar të pastra parandalon zhvillimin e ngjitësit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE NAIL TIP GLUE 3g | NGJ...
KOD0000033643 0.99€
Ngjitësi siguron një kapje të shkëlqyeshme për thonjtë artificial në bazën e thonjve. Brusha ndihmon për të shpërndarë ngjitësin në mënyrë të barabartë.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BRUSH NAIL GLUE 10g | NGJI...
4047816269524 4.49€
Ngjitës i veçantë për thonj dhe gjithçka çfarë ju përket thonjve. VEÇORITË: e bazuar në Cyanacrylate EFEKTI: ngjitje brenda sekondash VEÇORITË: aplikim i lehtë me brushë në kapak, vazhdueshmëri mesatare të viskozitetit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE KNAIL NAIL GLUE 10g | N...
6958748705791 1.19€
Ngjitësi për thonj është ai ngjitës që e bën të tërën! Tharja e shpejtë, formula hiper-alergjike e bën aplikimin e thonjve, tipsëve dhe mbështjelljen të lehtë. Përdoreni në lëkurë të ndjeshme për të riparuar thonjt e qarë apo të thyer, gjithashtu! Dizajni për përdorim të lehtë siguron saktësi piketimi, derisa aplikatori me duar të pastra parandalon zhvillimin e ngjitësit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN GEL GLUE 3g | NGJITËS PËR …...
4047816241001 5.49€
Ngjitës i veçantë për thonjt kozmetik bazuar në cyanarcylate në vazhdueshmërinë e produkteve të ngjajshme me gellin. Ideale për thonj.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE NAIL TIP GLUE 7.5g | N...
5906720569535 1.49€
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të thoit natyral. Gjithashtu mund të ngjisni dekorime të ndryshme. Tharje transparente, e shpejtë dhe shumë e qëndrueshme.  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP