Shiko 1 - 32 nga 48 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASIC CLEANER 1000ML |...
5906720566497 9.99€
Përgatitje kozmetike profesionale për gërryesje ekstreme të thoit natyral para përdorimit të llojeve të ndryshme të shtresës: gellët UV, akrilikët dhe ngjyrat…Pas përdorimit i tërheqë në mënyrë efektive të gjitha yndyrat nga sipërfaqja e thoit duke shtuar masën ngjitëse të gellit apo akrilikut. Përdorni sasi të vogël të lëngut në pjesë të lignit. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos me epidermal labrum.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA ACETONE NAIL POLISH REMO...
5906750812601 1.49€
Pastrues, pa aceton, i ngjyrës së thonjve me likoris. Thonj të pastër dhe të fuqishëm brenda sekondave. E largon në mënyrë efektive çdo lloj të ngjyrës së thonjve Pa aceton – mund të përdoret me thonj natyral, artificial dhe akrilik Pas përdorimit, mbetet aroma e kënaqshme dhe e freskët Vitaminat A, E dhe F si dhe ekstrakti i rrënjës likoris që përforcon bazën e thoit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL SUPER SHINE FINISH CL...
404781644179 6.99€
Për pastrim dhe modelim përfundimtar. VEÇORITË: Zgjidhje për pastrim dhe përkujdesje EFEKTI: Shkëlqim dhe përkujdesje të përsosur VEÇORITË: Heq shtresën shpërndarëse dhe përkujdeset për lëkurën e thoit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER MELON O...
GMOBU220150 2.99€
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER KIWI BL...
GKBBU220150 2.99€
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER CITRON ...
GCYBU220150 2.99€
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER COFFEE ...
GCVBU220150 2.99€
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SENSIVA WASH LOTION 500ml ...
4032651140060 4.49€
Veçanërisht tolerante ndaj lëkurës, losioni me bazë Sydet është losion për larje, i cili është pa ngjyrë dhe pa aromë. Veçanërisht e përshtatshme për alergji të lëkurës. Përmbajtja: 500ml.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL LOOSENER 100ml | HEQË…...
4047816021085 4.99€
Tretës për largimin e llakut UV dhe akrilikut e cila mundëson poashtu thithjen e gellit. Acetoni bazohet në vajin e bajameve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN ALL WEEK LONG REMOVER 50ml...
4047816678272 3.99€
Tretje pa aceton për largimin e lehtë të ngjyrave të “All Week Long”.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL CARE POLISH PRIMER 16...
4047816638009 3.49€
Llak për thonj, primer nga LCN për zvogëlimin dhe pastrimin e thonjve nga vaji dhe gjurmët e vajit. Tanimë thonjt janë të përgaditur për t’i lyer me ngjyra të ndryshme dhe tanimë kanë qëndrueshmëri të përmirësuar.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL PREP 50ml | PASTRUES ...
4047816463779 3.49€
Nail Prep – zgjidhje për përgatitjen e thonjve. Zgjidhje për gërryerje për thonjt natyral. E gatshme për përdorimin e gellit për lyerjen e thonjve me ngjyrë apo me permanent. Sasia: 50ml
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN MYKOSEPT SPRAY 50ml | SPRE...
4047816231354 5.49€
Kjo zgjidhje përmban Kamomil dhe Patenol dhe është specifikisht e dizajnuar për të parandaluar dhe luftuar infeksionet fungale. Është e mjaftueshme të përdoret duke hedhur disa pika në mes të gishtit dhe thoit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASIC CLEANER 90ml | P...
5906720561287 2.49€
Përgatitje kozmetike profesionale për gërryesje ekstreme të thonit natyral para përdorimit të llojeve të ndryshme të shtresës: gellët UV, akrilikët dhe ngjyrat…Pas përdorimit i tërheqë në mënyrë efektive të gjitha yndyrat nga sipërfaqja e thonit duke shtuar masën ngjitëse të gellit apo akrilikut. Përdorni sasi të vogël të lëngut në pjesë të lignit. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos me epidermal labrum.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA ACETONE NAIL POLISH REMO...
5906750812595 1.49€
Pastrues, pa aceton, i ngjyrës së thonjve me likoris. Thonj të pastër dhe të fuqishëm brenda sekondave E largon në mënyrë efektive çdo lloj të ngjyrës së thonjve Pa aceton – mund të përdoret me thonj natyral, artificial dhe akrilik Pas përdorimit, mbetet aroma e kënaqshme dhe e freskët Vitaminat A, E dhe F si dhe ekstrakti i rrënjës likoris që përforcon bazën e thoit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN REMOVER 100ml | HEQËS I LL…...
4047816021115 2.99€
Ruani thonjt e klientit tuaj nga rreziku i dëmtimit nga acetoni! LCN Polish, Seal dhe X-Tame – që të gjitha mund të hiqen me butësi, pa aceton.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NATURAL NAIL BOOST SHINE F...
4047816672850 8.49€
Pastrues për të tërhequr shtresën shpërndarëse pas trajtimit. Me vajra të shtuara për të ushqyer dhe hidratuar kutikulën.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL CLEANER 100ml | PASTR...
4047816021047 5.99€
Agjent gërryes dhe dezinfektues multi-funksional i LCN-së, për përgatitje të thonjve efektiv dhe higjienik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SUPER SHINE FINISH CLEANER...
4047816449179 7.49€
Produkt i veçantë i mbarimit nga LCN, për hapin e fundit në krijimin e thonjve artificial me gell. Përdorni Super Shine Finish Cleaner për të hequr shtresën e shpërndarë dhe për të ushqyer kutikulat, të gjitha këto në një hap të vetëm. Ka aromë fantastike të qershisë së egër dhe është e bazuar në vaj. Produkt i shkëlqyer për t’u shitur me pakicë për dëshirat e klientëve që kërkojnë të mbajnë thonjt me gell artificial…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SUPER SHINE FINISH CLEANER...
4047816581541 24.99€
Produkti unik i mbarimit LCN për hapin e fundit në krijimin e gellit artificial të thonjve. Përdorni Super Shine Finish Cleaner për të hequr shtresën e jashtme të thoit si dhe ushqeni kutikulat të gjitha në një hap. Ka aromë fantastike të qershisë së egër, e bazuar në vaj. Produkt i shkëlqyer që mund të shitet me pakicë sipas kërkesës së klientëve në mënyrë që ta mbajë gellin articial të thonjëve të shkëlqyer dhe të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN QUICK DRY SPRAY 150ml | SP...
4047816023225 8.99€
Për t’a bërë ngjyrën e thonjve që të thahet më shpejtë, vendosni srejin Quick Dry përmbi thonjt tuaj të ngjyrosur, nga një distancë prej 15cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN MIKROZID PUMPSPRAY 250ml |...
4032651091607 7.49€
Spërkatës për pastrim dhe dezinfektim për pajisjet mjekësore dhe për të gjitha llojet e sipërfaqeve. pa aldehyd lehtë për t’u përdorur në spektrin e gjerë të aktivitetit (viruset bakteriale, fungicidale, viruset e izoluara) kohë e shkurtër e efektit përshtatshmëri e mirë një spërkatës përmban 250 ml tretës Përbërja: Tretësirë 100g përmban përbërësit aktivë në vijim: 25g etanol (94%) dhe 35g propan-1-ol. Udhëzime për përdorim: Pastrojeni plotësisht sipërfaqen me spërkatës dhe lëreni të bëjë efektin e saj. Sigurohuni që…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN KODAN SKIN DISINFECTING SP...
4032651040056 8.99€
Spërkatës antiseptik alkooli për lëkurë. Këshilla plus Aktiviteti afatgjatë antimikrobik  minimum prej 24 orësh Efektive ndaj një spektri të gjerë të mikroorganizmave (baktericid, përfshirë mycobacteria dhe MRSA, fungicidale, virucidale kundër viruseve të përfshira, përfshirë HIV, HBV, HCV, HSV) Veprim i shpejtë Përshtatshmëria e shkëlqyer e lëkurës Ngitje e mirë e indeve të çara pas tharjes Zonat e aplikimit Për përgatitjen para ndërhyrjeve operative të lëkurës Për kujdesin e qepjes pas ndërhyrjes operative të lëkures Për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN MIKROZID AF WIPES JUMBO 1x...
4032651091577 23.49€
Lecka për pastrim dhe dezinfektim për pajisjet mjekësore dhe për të gjitha llojet e sipërfaqeve. pa aldehyd lehtë për t’u përdorur në spektrin e gjerë të aktivitetit (viruset bakteriale, fungicidale, viruset e izoluara) kohë e shkurtër e kontaktit përshtatshmëri e mirë materiale një kuti përmban 200 lecka Jumbo (20 x 27 cm) dhe 680g tretës Përbërja: Tretësi 100 g përmban përbërësit aktivë në vijim: 25g etanol (94%) dhe 35g propan-1-ol. Udhëzime për përdorim: Pastrojeni plotësisht sipërfaqen me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN DISPLAY ”SPA HAND &#...
4047816716301 119.99€
Përbërësi i setit: Kremë për duar SPA White Tea, 50ml Fërkues SPA Lemon Sugar, 50ml Maskë për duar SPA White Tea Overnight, 50ml Laps për mirëmbajtjen e kutikulës SPA Bamboo Seti është i pajisur me 3 lloje produktesh shtesë dhe tester.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOR IT HYBRID SOAK O...
5902236128839 2.99€
Soak off Hybrid Gel Remover me vaj çamçakëzi është formulë e cila është krijuar mbi bazën e pasurisë së vajrave të zgjedhura në mënyrë të kujdesshme, të cilat kanë efekt përfitues për thonjt dhe kutikulat. Përmbanë tre lloje natyrale të vajrave: vaj kernel të pjeshkës, vaj bajamesh dhe vaj kastor. Përgjatë trajtimit, lëngu e largon gellin hibrid si dhe në të njejtën kohë kujdeset për thonjt dhe kutikulat. Rigjeneron – Përforcon – Mbronë Lëngu mundëson rigjenerimin…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOR IT HYBRID SOAK O...
5902236128501 6.99€
Soak off Hybrid Gel Remover me vajra në mënyrë madhështore e largon gellin hibrid duke e tretur atë në mënyrë që të larget lehtë nga thoi. Lëngu përmban vajra speficike natyrale të zgjedhura të cilat ndihmojnë në rigjenerimin, përforcimin, ushqyerjen dhe me lagështi e thonjve dhe kutikulave. Përtërinë – Përforcon – Mbronë Lëngu për largimin e gellit hibrid përmban 3 vajra natyrale: vaj të avokados, të farës së rrushit si dhe të ullirit të gjelbër. E…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOR IT HYBRID SOAK O...
5902236128488 2.99€
Soak off Hybrid Gel Remover me vajra në mënyrë madhështore e largon gellin hibrid duke e tretur atë në mënyrë që të larget lehtë nga thoi. Lëngu përmban vajra speficike natyrale të zgjedhura të cilat ndihmojnë në rigjenerimin, përforcimin, ushqyerjen dhe me lagështi e thonjve dhe kutikulave. Përtërinë – Përforcon – Mbronë Lëngu për largimin e gellit hibrid përmban 3 vajra natyrale: vaj të avokados, të farës së rrushit si dhe të ullirit të gjelbër. E largon…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SHEEP LANOLINE SOAK OF...
5906720568019 4.99€
Lëng për largimin e llakut hibrid e pasuruar me lanolin. Është efektive si dhe në të njejtën kohë teknologjikisht e sigurtë, preparati ka përbërje të tretësve me cilësi të lartë që ofrojnë largim më efektiv. Lëngu jo vetëm që i largon efektivisht hibridin në thonj, por e pamundëson tharjen e tij pas trajtimit. Veprimi i lanilinit tek përbërësit e ushqen dhe i bën të lagura kutikulat në mënyrë të përkryer, duke e parandaluar atë nga…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SHEEP LANOLINE SOAK OF...
5906720568002 3.99€
Lëng për largimin e llakut hibrid e pasuruar me lanolin. Është efektive si dhe në të njejtën kohë teknologjikisht e sigurtë, preparati ka përbërje të tretësve me cilësi të lartë që ofrojnë largim më efektiv. Lëngu jo vetëm që i largon efektivisht hibridin në thonj, por e pamundëson tharjen e tij pas trajtimit. Veprimi i lanilinit tek përbërësit e ushqen dhe i bën të lagura kutikulat në mënyrë të përkryer, duke e parandaluar atë nga…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SHEEP LANOLINE SOAK OF...
5906720561447 3.49€
Lëng për largimin e llakut hibrid e pasuruar me lanolin. Është efektive si dhe në të njejtën kohë teknologjikisht e sigurtë, preparati ka përbërje të tretësve me cilësi të lartë që ofrojnë largim më efektiv. Lëngu jo vetëm që i largon efektivisht hibridin në thonj, por e pamundëson tharjen e tij pas trajtimit. Veprimi i lanilinit tek përbërësit e ushqen dhe i bën të lagura kutikulat në mënyrë të përkryer, duke e parandaluar atë nga…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER COCONUT...
5906720566008 2.99€
Koleksioni i veçantë i pastruesve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bën trajtimin e gërryerjes së thonjve të thjeshtë, të knaqshëm dhe të përdorshëm. I largon në mënyrë efikase të gjitha yndyrat nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në rritjen e fuqisë së ngjitjes së masës së gellit apo akrilikut si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Përdorni sasi të vogël të likuidit në pjesë të lignit. Pastrojeni secilin thoj me precizitet,…
Krahaso QUICK SHOP