Gjithsej 50 produkte

Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761971903 2.79€
Shumë probleme – Një zgjidhje. Formula revolucionare me kompleksin aktiv të fortë të thonjve depërton në pllakën e thonjve dhe e ndërton atë në formën e saj origjinale. Produkti rinovon strukturën e thonjve. Ajo vulos pllakën e thonjve, shërimin e shpejtë dhe stimulon rritjen e pllakës së thonjve. Kjo do të parandalojë çarjen, thyerjen dhe ndarjen e thonjve tuaj.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761939330 2.79€
Kondicioner luksoz forcues i argjendit me Strong Nail ** aktiv depërton në strukturën e pllakave të thonjve, rindërton, rigjeneron dhe stimulon rritjen e thonjve. Vulos mikrokavitetet dhe ngurtëson, duke siguruar në të njëjtën kohë nivel optimal të hidratimit. Mbron kundër plasaritjes, thyerjes dhe ndarjes, duke rritur rezistencën ndaj dëmtimeve mekanike. Kondicioneri krijon mbi sipërfaqen e thonjve mbulesën mbrojtëse, ndërsa grimcat delikate japin efektin shkëlqyes me një manikyr argjendi.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761939323 2.79€
Kondicioner i artë forcues i shkëlqyeshëm me përbërje aktive Strong Nail që depërton në strukturën e pllakave të thonjve, rindërton, rigjeneron dhe stimulon rritjen e thonjve. Mbyll mikroçavitetet dhe ngurtëson, duke siguruar në të njëjtën kohë nivel optimal të lagështirës. Mbron kundër plasaritjes, thyerjes dhe ndarjes, duke rritur rezistencën ndaj dëmtimeve mekanike. Kondicioneri krijon mbi sipërfaqen e thonjve veshje mbrojtëse, ndërsa grimcat delikate japin efektin e shkëlqimit me manikyr ari. Tashmë pas 10 ditëve të trajtimit thonjtë rifitojnë sipërfaqe të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO COLOR CHART 1X36 NUANCE...
KOD1000000408 0.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
15%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAGNETIC NAIL DESIGN | ...
KOD1000000404 0.99€ 0.84€
Dizajn magnetik për thonj. Produkt që jua lehtëson deri në maksimum punën në ngjitjen dhe dizajnin e thonjëve. Aplikim i dizajneve të ndryshme në thonj falë fuqisë së lartë magnetike që përmban. Modelime të ndryshme për thonj, të cilat bëjnë që thonjtë të duken të freskët dhe me shumë origjinalitet.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO COLOR CHART & COLO...
KOD1000000407 8.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO COLOR CHART & COLO...
KOD1000000406 9.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE KATALOG PER NUANCA TE ...
KOD0000033648 1.49€
Katalog i plastikes me nuanca të ndryshme për thonj.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SMOCK WHITE SIZE XL | MANT...
4250054189572 78.99€
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SMOCK WHITE SIZE M | MANTI...
4250054189558 78.99€
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SMOCK WHITE SIZE L | MANTI...
4250054189565 78.99€
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LIGHTING & ZOOM LA...
KOD0005911222 29.99€
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT DOUBLE ...
KOD0005911213 189.99€
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LIGHTING LAMP FOR NAILS...
KOD0005911121 17.99€
Llambë ndriçuese me llupë për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës. Shumë e sofikstikuar dhe e qëndrueshme.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EYELASH TAPE | SHIRIT NGJI...
4047816332891 4.99€
Shirit ngjitës për mbrojtje të unazës së poshtme të qerpikut gjatë trajtimit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CONNEX ADHESION ENHANCER 5...
20282 4.49€
Për thonj natyral të hidratuar, të yndyrshëm dhe për thonjt që kanë tendencë të bien nga gishti. EFEKTI: ngjitës përforcues para modelimit; shmangje të rënies së thoit (kur aplikohet para mbështjelljes). VEÇORITË: Trajtoni në dy minuta në ajër (pa dritë); pa acid.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BIO BOND UV ADHESION AMPLI...
20733 12.99€
Për thonjt të tharë, të çarë, të dëmtuar si dhe për thonj që kanë tendencë të bien nga gishti. EFEKTI: Ushqyes natyral për thonj; mbrojtje e thonjve natyral nga acidi, ngjitës përforcues para modelimit; shmangje nga rënie e thoit nga gishti (gjatë fazës para mbështjelljes). VEÇORITË:  Përmbanë urea dhe L-cistein (amino acid) dhe substanca organike të lëkurës; pa acid. Me agjentin lidhës Bio-Bond për trajtim të lehtë, ju mund të përgadisni thoin natyral për konsumatorët…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN REMOVER WRAPS 1x100pcs | F...
4047816712822 14.99€
Lecka heqëse për çkapje të llakut LAQISH Manikyr & Pedikyr; në ndërthurje me LAQISH Remover, 100 ml. Udhëzimet: Thitheni me shpuzat heqëse të LCN-së me heqësin LAQISH dhe mbështjellni ato përreth çdo gishti. Vendosni LCN Remover Wrap ndër gishtat e juaj në mënyrë që skaji i leckës të vendoset nën majen e thoit. Tani palojeni leckën e pambukut të LCN Remover Wraps përmbi thoin në të dy anët. Lejoni LCN Remover Wraps të veprojnë për…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I PUMP FOR VARIOUS SOLUTIO...
KOD0000000082 1.49€
Bombolë spërkatëse për aplikimin e lëngjeve të llojeve të ndryshme si fikësit polimer, pastruesit etj. Me pompë metali si dhe me qasje të lehtë dhe të përshtatshme për lëngjet, kjo është vepër dore e duhur. Përdorimi i saj parandalon humbjen e kohës duke përzier dhe mbyllur lëngjet e përdorura. Mundëson mbajtjen e rendit në tavolinë. Me dizajn estetik, e përshtatshme për çdo lloj pune. Mbyllja e duhur parandalon që përbërësi të del jashtë. Pompat dhe…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL EQUIPMENT BOX IBL-...
IBL-C36 9.99€
Kuti e zbrazët për pajisje të thonjve. Lehtëson punën tuaj dhe kursen kohën. Materialet për procesin e punës gjenden fare lehtë kur janë të grumbulluara në një vend. Pajisje moderne dhe e nevojshme.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL PROTECTION 1x10pcs...
6945044591586 3.99€
Mbrojtëse për thonj. Brend 100% i ri! Është mbrojtës shumë i fuqishëm i llakut për thonj, duke ju mundësuar thonj të bukur artificialë, pa u brengosur për rrezikun nga njollat.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL CLEANING BRUSH IBL...
IBL-B031 1.49€
Veçoritë: 100% brend i ri dhe cilësi të lartë Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjve/manikyr/pedikyr Shumë e mirë pas lëmimit dhe para bërjes së thonjve me llak Për pastrimin e pluhurit, dhe të mbeturave nga lëmimi Me mbajtëse plastike, e lehtë për tu mbajtur E fuqishme mjaftueshëm për të pastruar pluhurin dhe nuk e dëmton lëkurën e butë  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL FOLIE 30mx10cm | F...
IBL-UG17 1.49€
Foli alumini për manikyr. E pazëvendësueshme në procesin e rregullimit të thonjve.  Kjo foli është ideale kur vjen puna te pastrimi i llakut për thonj. Aplikohet lehtë dhe shpejt.    
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL SOAK-OFF GELL WRAP...
IBL-UG16 3.99€
Foli për heqjen e gellit. Tejet efikase në procesin e heqjes së gellit. Nuk e dëmton thoin. Përdorimi: Largoni folinë me përmbajtje të pambukut; Vendosni një sasi të vogël të heqësit të gellit në leckë; Sigurohuni që lecka ta mbulojë plotësisht thoin; Mbështjelleni folinë përreth gishtit në mënyrë të shtrënguar, ashtu që lecka të mbështjellet mirë në gishtin e thoit; Lëreni leckën të qëndrojë ashtu për një periudhë prej 10-12 minutash; Largojeni në mënyrë të…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DECORATION BOX | K...
IBL-C32 0.49€
Kuti për mbajtjen e dekorimeve të ndryshme artistike për thonj. Sistemoni elementet dekoruese në kuti dhe lehtësojani vetes punën për gjetjen e tyre.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GEL CLEANING EQUIPMENT ...
IBL-H04 2.49€
Kapak për largimin e llak-gellit nga thonjtë. I lehtë për t’u prdorur dhe shumë efikas. Heq gellin në mënyrë perfekte nga thonjtë tuaj, duke mos i dëmtuar fare. Ekonomik dhe i qëndrueshëm.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FACE MASK 1x50pcs | MAS...
IBL-H09 2.29€
Maskë mbrojtëse për fytyrë. Maskë për fytyrë e cila sjell nivel shtesë mbrojtjeje; Largon bakteriet duke i filtruar ato; Me pjesën e brendshme të përshtatshme për hundë, mundëson përshtatshmëri të lartë; Është në dispozicion, me lidhëse elastike që kapen në vesh; 50 maska në një kuti.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL CLEANING PAPER 1x9...
IBL-H23 2.49€
Letër për pastrimin e thonjëve. Ekonomike dhe e sofistikuar. 100% brend i ri dhe cilësi e lartë. E butë, e tretshme dhe higjienike.  Heqës i llakut të gellit gjatë përfundimit të punës me llak-gell, duke mundësuar përgatitjen e thonjve për procesin e punës.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN FOOT CARE MYKOSEPT PLUS KI...
4047816025830 10.99€
Butësi e pastër me AM faktor në përbërje të patentuar me përbërës aktiv Piroctone Olamine. E përshtatshme për thonj të shputave të dorës dhe këmbës. Pesha: 3ml  
Lexo më Shumë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN ALL WEEK LONG POLISH SYSTE...
4047816672133 34.99€
Seti startues përmban të gjitha produktet që ju nevojiten për aplikimin profesional të “All Week Long”. Përbërja: – “All Week Long” UV Top Polish, 16 ml; – “All Week Long” Nail Polish (-25), 16 ml; – Nail Polish Primer, 16 ml; – “All Week Long” Remover, 50 ml; – Polish Laps Korrektor; – Vaj për thonjë, 16 ml; – Lima të qelqit; – Pambuk për thonj, 25 copa  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RIMMEL NAIL CARE STRONGER NAIL...
3607348807987 2.79€
Double Duty Base Coat që përforcon dhe ndihmon për të mbrojtur thonjt Formulë e pasuruar me vitamin dhe kalcium për të ushqyer thonjt tuaj Ndihmon në mbrojtjen e thonjve nga çarja, ndarja, rrjepja dhe thyerja!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD1000000148 89.99€
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në mënyrë të veçantë, me dizajn të bukur. E ndërtuar me përbërje nga kompensata bazuar në cilësi në kuadër të industrisë së salloneve të bukurisë. Me sistem profesional të përdorimit komercial. Me kapacitet të mbajtjes së teknikës së thonjve. Me përkrahje të rehatshme dhe të fokusuar ndaj klientit.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP