11 produkt/e.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE YU YAO ZHI NAIL TIPS (...
KOD1000000363 4.99€
Thonj natyral, në formë klasike, me ngjyrë natyrale, që i përshtaten mrekullueshëm thoit të vërtetë. Sjell forcë të garantuar në skajet e thonjve, derisa e mirëmban fleksibilitetin e plotë. Këta thonj kombinohen në mënyrë të lehtë, pa patur nevojë për lëmim të madh. Paketimi përmban 500 copë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL ER-PROFESS...
KOD1000000362 0.99€
Tipsa për thonj. Janë të lehtë për aplikim, kanë qëndrusehmëri të gjatë, janë fleksibilë, përshtaten gati në të gjithë thonjtë dhe janë të prodhuar nga plastika ABS. Mund t’i përdorni me gell, apo akrilikë, për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale. Kështu, klientela juaj do të ndahet pëherë e kënaqur. Mos i humbisni këta tipsa për thonj!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE YU YAO ZHI NAIL TIPS (...
KOD1000000364 5.49€
Thonj natyral, në formë klasike, me ngjyrë natyrale, që i përshtaten mrekullueshëm thoit të vërtetë. Sjell forcë të garantuar në skajet e thonjve, derisa e mirëmban fleksibilitetin e plotë. Këta thonj kombinohen në mënyrë të lehtë, pa patur nevojë për lëmim të madh. Paketimi përmban 500 copë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HUA SHENG MEI TIPS NAIL...
KOD1000000399 3.49€
Thonj natyral, në formë klasike, me ngjyrë natyrale, që i përshtaten mrekullueshëm thoit të vërtetë. Sjell forcë të garantuar në skajet e thonjve, derisa e mirëmban fleksibilitetin e plotë. Këta thonj kombinohen në mënyrë të lehtë, pa patur nevojë për lëmim të madh. Paketimi përmban 500 copë.
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA CLEAR NAIL TIPS...
KOD1000000298 0.99€
Zmadhimi i thoit mund të jetë natyral dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur ju përdorni maje të thonjve natyral, të cilat janë dizajnuar me lakore natyrale. Janë të lehta për aplikim, sjellin përdorim me qëndrushmëri të gjatë, janë fleksibile, përshtaten gati në të gjitha vendet e thoit dhe janë të prodhuara nga plastika ABS. Ju mund t’i përdorni ato me gell apo akrilikë për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale që do t’i…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA CLEAR NAIL TIPS...
KOD1000000297 0.99€
Zmadhimi i thoit mund të jetë natyral dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur ju përdorni maje të thonjve natyral, të cilat janë dizajnuar me lakore natyrale. Janë të lehta për aplikim, sjellin përdorim me qëndrushmëri të gjatë, janë fleksibile, përshtaten gati në të gjitha vendet e thoit dhe janë të prodhuara nga plastika ABS. Ju mund t’i përdorni ato me gell apo akrilikë për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale që do t’i…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ART NAIL TIPS 1X500pcs ...
6945837389024 5.49€
Zmadhimi i thoit mund të jetë natyral dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur ju përdorni maje të thonjve natyral, të cilat janë dizajnuar me lakore natyrale. Janë të lehta për aplikim, sjellin përdorim me qëndrushmëri të gjatë, janë fleksibile, përshtaten gati në të gjitha vendet e thoit dhe janë të prodhuara nga plastika ABS. Ju mund t’i përdorni ato me gell apo akrilikë për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale që do t’i…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HUA SHENG MEI TIPS NAIL...
KOD1000000398 4.99€
Thonj natyral, në formë klasike, me ngjyrë natyrale, që i përshtaten mrekullueshëm thoit të vërtetë. Sjell forcë të garantuar në skajet e thonjve, derisa e mirëmban fleksibilitetin e plotë. Këta thonj kombinohen në mënyrë të lehtë, pa patur nevojë për lëmim të madh. Paketimi përmban 500 copë.  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL TIPS 1x500...
6945837389017 4.99€
Zmadhimi i thoit mund të jetë natyral dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur ju përdorni maje të thonjve natyral të cilat janë dizajnuar me lakore natyrale. Janë të lehta për aplikim, sjellin përdorim me qëndrushmëri të gjatë, janë fleksibile, përshtaten gati në të gjitha vendet e thoit dhe janë të prodhuara nga plastika ABS. Ju mund t’i përdorni ato me gell apo akrilikë për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale që do t’i…
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL ER-PROFESS...
KOD1000000361 0.99€
Tipsa për thonj. Janë të lehtë për aplikim, kanë qëndrusehmëri të gjatë, janë fleksibilë, përshtaten gati në të gjithë thonjtë dhe janë të prodhuar nga plastika ABS. Mund t’i përdorni me gell, apo akrilikë, për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale. Kështu, klientela juaj do të ndahet pëherë e kënaqur. Mos i humbisni këta tipsa për thonj!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL TIPS (BIG)...
6945837393014 0.99€
Tipsa për thonj. Janë të lehtë për aplikim, kanë qëndrusehmëri të gjatë, janë fleksibilë, përshtaten gati në të gjithë thonjtë dhe janë të prodhuar nga plastika ABS. Mund t’i përdorni me gell, apo akrilikë, për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale. Kështu, klientela juaj do të ndahet pëherë e kënaqur. Mos i humbisni këta tipsa për thonj!  
Shto në Shportë
Krahaso QUICK SHOP