EVA E-LINE COLOUR CREME 400ml | KREM PËR FLOKË TË NGJYROSURA

7.49€ 3.99€

Kodi: 8412261171320

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Mbrojtje e ngjyrës dhe vitalitet.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

NGJYRË E INTENSIFIKUAR

Mbrojtje e ngjyrës dhe vitalitet.

Mbrojtje dhe përkujdesje e flokëve të trajtuara me ngjyrë, duke e shtuar cilësinë dhe duke e bërë ngjyrën me jetë-gjatë.

Ajrosës ngjyreje: Kremë për ajrosje pas ngjyrosjes. I sjellë flokëve më shumë veti ushqyese dhe hidratim pas procesit të ngjyrosjes. E mban flokun e ndriquar për një periudhë më të gjatë.

ME EKSTRAKTET E GOJI-T DHE SHIKAKAI-T

Vetitë e saja antioksidante, dermo-stimuluese dhe të ayurvedic e bëjnë që shikakai të jetë një aleat i nevojshëm për të mbrojtjur ngjyrën e flokut, duke e bërë atë të ketë jetë-gjatësi më të madhe.

 

UNI – the beauty is worthy

Beauty products of the most well-known brands with the most feasible prices and excellent quality.

Always committed to innovations and new products!

WORLDWIDE SHIPPING

• For the shipment of orders outside Kosovo, after receiving it, will be delivered in 1 to 3 business days with DHL or with Kosovo Post Office, depending on the request.

• The shipment of orders will be done within 24h and FREE OF CHARGE for all items that are above €9.99. For each purchase under this value, the transportation will be charged plus €2.49

• The shipment of orders outside Kosovo will arrive to the requested destination from 24 to 48 business hours if you request that shipping be made with DHL.

• The shipment of orders outside Kosovo will arrive to the requested destination within 7 to 30 business days if you request that shipping be made with Kosovo Post Office.

Please note that for shipments of orders outside the territory of Kosovo, the purchase of products have to be made prior to shipment.

• For shipments outside Kosovo, which weigh bigger than 30kg, please contact us by email: [email protected], because it is possible that we will provide you with a more feasible price other than those listed on the webpage.

• We will not take any responsibility if in case you have provided us with wrong destination address and as a result the product has not arrived to the requested destination.

• We will not take any responsibility if in case the shipment will delay as a result of your country’ border check.

• Please note that it is your obligation, if your country’s customs imposes tax for the ordered products.

• If for any different specific reason, your state/country customs halts the shipment of orders, then it is the sole responsibility of the buyer to proceed with the shipment payment and to organize the shipment from the customs point to the requested order address.

• Please confirm the address after you have selected the product.

• The money will be refunded if the order is not executed.

• The money will be fully or partially refunded if a product does not arrive at the requested destination.

• The location of product: Pristina, Republic of Kosovo.

PRODUCT PACKAGE DETAILS FOR TRANSPORT:

Height: 32cm
Width: 5cm
Length: 22cm
Weight: 410g
Quantity: 1 Unit

If you have any question concerning shipment or payment, please contact us via e-mail: [email protected] or through Contact Form which is found in our webpage. We will answer you inquires as soon as possible.

In order to accelerate the communication, please put the product code or order number in all contact forms.

Vlerësimet

Si e vlerësoni këtë produkt “EVA E-LINE COLOUR CREME 400ml | KREM PËR FLOKË TË NGJYROSURA”