EVA E-LINE COLOUR SHAMPOO 400ml | SHAMPO PËR FLOKË TË NGJYROSURA

7.49€ 4.49€

Kodi: 8412261160249

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Mbrojtje e ngjyrës dhe vitalitet.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Vlerësimet

Si e vlerësoni këtë produkt “EVA E-LINE COLOUR SHAMPOO 400ml | SHAMPO PËR FLOKË TË NGJYROSURA”