104.99€

Kodi: 8411061907559

Statusi: Në Stok

Quick Overview
GOOD GIRL është frymëzuar nga vizioni unik i Carolina Herrera për dualitetin e gruas moderne: i guximshëm dhe tërheqës, elegant dhe enigmatik, i mirë dhe i keq....
Sasia: